Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
Se pare ca am ramas eu singura pe plantatie, dar nu pentru mult timp, caci va trebui sa plecam eu si sotul si cand vad cum bate vantul afara, ma apuca durerea de cap!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Se pare ca am ramas eu singura pe plantatie, dar nu pentru mult timp, caci va trebui sa plecam eu si sotul si cand vad cum bate vantul afara, ma apuca durerea de cap! ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+ |
Plimbare placuta!

Simo ne tine pe jar...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Plimbare placuta! ![]() ![]() ![]() Simo ne tine pe jar... Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |

Multumim Madutza! A venit sotzul, i-am pus sa manance si acum ma duc sa ma pregatesc!Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
Stefana spune:
Buna, gravidute harnicute! Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, pt ca sunt toata ziua la serviciu si seara nu prea am loc de sotul meu, ori ajung tarziu acasa, ori mai am treaba. Dar in seara asta am fost si l-am vazut pe bebita la fix 10 saptamani. Si asa deadea din maini si din picioare... ca mi-au dat lacrimile. Mai ales ca vreo doua zile am avut niste emotii crunte, pt ca disparuse singurul meu simptom: durerea de sani, v-am zis. Ieri cel putn erau moi si nedurerosi, de am stat toata ziua ca pe ace. Azi au mai durut ceva.
Asa ca m-am linistit.
Bebe are 32,2 mm si pedala incontinuu 
Felicitari pentru carucioare celor care deja au aflat! Abia astept si eu, desi n-am absolut nici o preferinta. Doar ca-s curioasa.
Voi ati anuntat toate la serviciu? Eu nu stiu ce sa fac, pt ca as avea nevoie de cele 16 ore libere, insa nici n-as vrea sa anunt tot poporul pana mai tarziu.
Va pup. Seara frumoasa!
Stef
9+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
simonacip spune:
Dragele mele cum sa va uit, numai la voi m-am gindit pe drum inapoi...sa va dau vestea, vreau sa stric scorul
(care oricum e egal)
Deci it's a...
Simona, mami de baieti
David si Matei si
12+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
![]()
Simona, mami de baieti
David si Matei si
12+
dyadyazuza spune:
simona ce rea esti....
stau si ma uit de 2 min la pagina asta si astept cu sufletu la gura sa ne spui ce are bebe tau intre piciorute
12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
simonacip spune:
a(nother) boy!!!!
si sincer sunt tare bucuroasa, nici eu nu ma inteleg de ce. Poate m-am obisnuit prea mult cu baietii
CUm ma descurcam eu cu fetele istetele??? Oricum am sa vin la Yasminutza sa-mi dea lectii de engleza in curind
Simona, mami de baieti
David si Matei si
12+