Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
gata, am bagat si eu la ghiozdan![]()
, si mi-am facut si o cacao cu lapte.
bb_yasmi da, a fost nastere provocata, a durat foarte putin, in 3 ore eram gata asta a fost bine. unele tot asa in situatia asta se chinuiau de 2 zile pe la spital, mi-a zis doctorul. a fost vina mea, n-am avut grija, am fost zvapaiata, am facut de toate, treaba multa cum eram eu obisnuita....din astea , si uite. de aia acum nu mai am voie sa fac nimic si nici nu mai vreau sa fac ceva. este bine asa sa nu fac nimic![]()
. stau si acasa...ce bine este.
simona si eu abia astept sa vii cu vestile sa vedem ce este bebe.

S-a intamplat minunea mult asteptata
14+
bb_yasmi spune:
roxy imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.
te cred ca acum ai sufla si in iaurt! 
mamica fericita de
3 ani si
14+ 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
roxy_s spune:
bb_yasmi iti dai seama ca acum mi-a zis si doctorul ca n-am voie sa fac nimic. asta este alt doctor, nici nu se compara cu celalalt, se ocupa altfel, sta de vorba mult, la ecografie la fel,sta destul masoara pe toate partile, imi zice tot. celalalt era mereu pe graba. stateai la usa 4 ore si la eco 2 minute in care n-avea timp sa vada nimic.
si cand am fost la eco de 12 saptamani acum, cred ca am stat 30 min la eco, a masurat tot, apoi mi-a pus si 3D si 4D sa ma delectez si eu cu imaginile superbe cu bebe. oricum , masuratorile se fac in 2D din cate am inteles. sau si in 3D?
14+
bb_yasmi spune:
si eu stiu tot in 2 D.
mamica fericita de
3 ani si
14+ 90% 
simonacip spune:
OOof Roxi, ai avut dureri mari?? Banuiesc ca vei naste tot natural si acum
fetele, n-am reusit sa vad pozele andreei, le vad de acasa, am atita treaba la birou.
Dar am intrat sa va spun ca am eco la 16.10, imediat dupa serviciu. Si eu abia astept!!! Si va multumesc Yasmi, Roxy, Madutza

Simona, mami de baieti
David si Matei si
12+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
mai tarziu vine mama la mine sa-mi faca ciorbita de pui cu bors si sa mai stam la o taclala. era bine daca statea mai aproape de mine, are ceva de mers cu autobuzul.
mai aveti greturi? ca u tot mai am cateodata si mai ales seara .
14+
roxy_s spune:
simona da, au fost dureri, iti dai seama. dar clar voi naste normal, acum am vazut cum este si zic eu, este suportabil. mai ales ca la nastere vreau epidurala, deci o sa cant si-o sa dansez la nastere![]()
ce bine ar fi sa fie asa usor.
14+
bb_yasmi spune:
simo 

roxy da eu mai am uneori greturi, in special seara can nu prea mananc. 
eu de 1 ora m-am prega sa schimb patu' si nu am reusit decat pernele....![]()
ma uit la ecografii cu cuculeti....![]()
![]()
mamica fericita de
3 ani si
14+ 90% 
annelissro spune:
wow...cate capitole s-au scris in cateva zile de cand n-am mai intrat...ma pierd pe aici!
este un mod mai simplu de a ajunge la ultimul capitol scris fara sa mai dau la ultima pag a ficarui capitol? (poate pt voi suna stupid, dar nah, sunt incepatoare!)
Azi mi-am facut programare la medicina generala sa iau adeverinta pt spitalul unde ma duc la gineco. Nici nu mai stiu cum e la med gen, cred ca o sa intru in cabinet si o sa ma pun direct pe scaun cu picioarele-n sus, daca de 3 luni numai pe la gineco...![]()
madutza_bra spune:
fetele, am plecat si eu la dr sa se uite pe analize, si am convins-o la tel sa imi faca si eco
, nu o sa imi dea poza, ca o sa fac eco in spital, dar o sa-mi vad bebita
, sa vadem daca a ramas tot fata ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png