Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
luminita, am anuntat-o deja pe Marina, de luni Sonia va merge la cresa si nu mai avea pentru ea nici macar un singur body... Azi m-a sunat...
Deci e OK orice poti trimite.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea.2009
Andra, talpita lui Sebi are 12 cm, nu stiu exact carui nr se potriveste. O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Andreea, 12 cm cred ca inseamna 19-20, asa ca o sa-ti trimit ghetutele, ca pana la iarna ii mai creste piciorusul si oricum sunt bune de purtat toata iarna fiind imblanite.
Te anunt cand le pun la posta
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
luminita2008 spune:
selene, ok, hai ca maine pun coletul la posta. am adaugat (uitasem un geamantan de verificat) o salopeta de fash si o geaca de fash ptr iarna. geaca rosie si salopeta rosu cu bleumarin inchis.
daca zici ca nu mai are chiar niciun body, o sa mai pun 2 buc si marimea 81. pe hunii mei ii incap inca si ei au 90cm. sigur, sunt cam scurte la maneci, dar pana gasim ceva pe masura Soniei, macar atat. ce zici? ar merge cu o bluzita peste, zic si eu...
imi pare teribil de rau ca sunt intr-o pasa f proasta cu banii, as fi mers si i-as fi cumparat Soniei cateva body-uri...
editez: daca merge la cresa de stat, teoretic, ar trebui sa aiba si ei hainute acolo. nu de dat acasa, dar ptr acolo, sa aiba cu ce sa stea. daca mai vorbesti cu Marina, poate ii spui sa intrebe. la cresa unde merg hunii mei au hainute, ce-i drept acolo sunt si copii care raman peste noapte...
daniela, multumesc mult!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
giuliaelena spune:
Buna dimineata,am pregatit pachet pentru Sonia. Contine:
- 2 perechi blugi
- o pereche raiati
- un costumas blugi-pantalon si geaca
- 4 perechi pantaloni trening
- un pull-ovar impletit
- 2 hanorace
- 5 body
- 11 bluzite maneca lunga
- 3 perechi chilotei
- 2 caciuli
- cizmulite imblanite
- un fular
- o pereche stampi grosi
Anunt cand il pun la posta ,nu prea pot iesi ca Giulia e racita si sotul e la servici.Poate reusesc maine.Pupici la toata lumea.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 selene, ok, hai ca maine pun coletul la posta. am adaugat (uitasem un geamantan de verificat) o salopeta de fash si o geaca de fash ptr iarna. geaca rosie si salopeta rosu cu bleumarin inchis. daca zici ca nu mai are chiar niciun body, o sa mai pun 2 buc si marimea 81. pe hunii mei ii incap inca si ei au 90cm. sigur, sunt cam scurte la maneci, dar pana gasim ceva pe masura Soniei, macar atat. ce zici? ar merge cu o bluzita peste, zic si eu... imi pare teribil de rau ca sunt intr-o pasa f proasta cu banii, as fi mers si i-as fi cumparat Soniei cateva body-uri... editez: daca merge la cresa de stat, teoretic, ar trebui sa aiba si ei hainute acolo. nu de dat acasa, dar ptr acolo, sa aiba cu ce sa stea. daca mai vorbesti cu Marina, poate ii spui sa intrebe. la cresa unde merg hunii mei au hainute, ce-i drept acolo sunt si copii care raman peste noapte... daniela, multumesc mult! Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
lumi, trimite tu ce poti, ca vad ca trimite si giuliaelena, nu-ti mai face griji, vor fi primite cu bucurie toate!
Multumesc pentru mobilizarea prompta, fetelor!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui luminita2008 mai am hainute, unisex, pentru 9-12 luni: tricouri (vreo 6 buc), 1 pereche pijama, 1 camasuta, body-uri maneca lunga, bluzite maneca lunga, panataloni lungi, de toamna. daca e cineva interesat... daniela, trece-le te rog cand ai timp si pe prima pagina, lasa doar atat: haine unisex 9-12luni. sar'na. neli, am gasit 3 camasi de noapte si 1 halat de casa, subtirele, in stare fff buna. 2 dintre camasi sunt ptr alaptat... esti singura gravidutza pe care o stiu, poate iti sunt de folos, ce zici? eu le-am purtat o singura data pe toate, n-a fost sa fie sa alaptez, si cum nu-mi plac in general camasile de noapte, sunt ca noi... Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Luminita , multumesc mult ca te gandesti la mine , cred ca imi vor fi foarte folositoare ,am folosit multe si in spital la nasterea anastasiei , asa ca , multam tare de tot !
Pupici de la noi !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny luminita, am anuntat-o deja pe Marina, de luni Sonia va merge la cresa si nu mai avea pentru ea nici macar un singur body... Azi m-a sunat... Deci e OK orice poti trimite. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Zi-mi si mie,te rog,ce varsta are Sonia si ce marime la haine. Ii pot gasi body-uri super ieftine aici .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
luminita2008 spune:
Selene, Neli
coletul pentru Sonia pleaca maine, nu poci mai repede. la fel si cel pentru Neli.
daniela, laura, va rog mult, adresa lui Neli, nu o am. sar'na.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Selene_Bunny spune:
Laura, Sonia are 1 an si 3 luni, dar e deja mare, aproape cat Daria mea, are 13 kg, pare-mi-se, si 84 de cm inaltime.