Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 3

raluci_b spune:
Primit adrese, fac colete poate gasesc si pt Sonia ceva
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2

luminita2008 spune:
primit daniela, multumesc.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

luminita2008 spune:
am dat iama in garderoba hunilor, cum spuneam mai deunazi. selene, imi pare rau, dar am constatat ca nu am asa multe hainute ptr Sonia, cam 80% din ele sunt de 81cm. totusi, am selectat asa:
- 2 body maneca lunga (am estimat marimea, nu scrie nimic pe eticheta, sper sa ii fie bune)
- 4 perechi sosete (3 sferturi)
- 2 fulare
- 1 fes si 1 caciulita (ambele de toamna, mai subtirele)
- 2 hanorace cu gluga (18 luni scrie pe eticheta)
- 2 hanorace fara gluga, tip polar (18 luni)
- 1 pereche raiati
- 1 pereche ghete imblanite usor, rosii, nr 21, 14cm (zic eu ca merg, oricum ii mai pune si o sosetuta)
- 1 pereche cizme imblanite din piele intoarsa (siret+fermoar), maro, nr 21, 15cm
pot pune maine coletul la posta.
editez: NU pot pune maine coletul, am spalat cizmulitele si inca sunt ude. ude rau. anunt cand trimit.
Robi - 26.09.2008

luminita2008 spune:
mai am hainute, unisex, pentru 9-12 luni: tricouri (vreo 6 buc), 1 pereche pijama, 1 camasuta, body-uri maneca lunga, bluzite maneca lunga, panataloni lungi, de toamna. daca e cineva interesat...
daniela, trece-le te rog cand ai timp si pe prima pagina, lasa doar atat: haine unisex 9-12luni. sar'na.
neli, am gasit 3 camasi de noapte si 1 halat de casa, subtirele, in stare fff buna. 2 dintre camasi sunt ptr alaptat... esti singura gravidutza pe care o stiu, poate iti sunt de folos, ce zici?
eu le-am purtat o singura data pe toate, n-a fost sa fie sa alaptez, si cum nu-mi plac in general camasile de noapte, sunt ca noi...
Robi - 26.09.2008

alex_andra spune:
Andreea, cat poarta Sebi la picior?
AM niste ghetute din piele intoarsa, rosii-visinii,imblanite, nu-s foarte folosite, nr 21, numai bune pt iarna.
Ti le trimit?
Mai am niste pantofiori, pentru toamna, de data asta pentru o fetita,roz inchis, nr. 20. Cui le pot trimite.
daca nu e nimeni interesat, sau daca Sebi poarta mai putin de 20 (ca fiind imblanite merg la nr 20), le bag la bazar.
Deci, astept
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

raluci_b spune:
Trimis colete
La multi Ani Mariilor
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2

ancadragoman spune:
Fetelor am si eu nevoie de o pereche de pantaloni sau raiati pentru Miruna,sa mearga cu ei la scoala.Are 60 cm crac interior
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

luminita2008 spune:
La multi ani, Mariilor!
si eu fac cinste: si
la toata lumea!
Robi - 26.09.2008

andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Andreea, cat poarta Sebi la picior? AM niste ghetute din piele intoarsa, rosii-visinii,imblanite, nu-s foarte folosite, nr 21, numai bune pt iarna. Ti le trimit? Mai am niste pantofiori, pentru toamna, de data asta pentru o fetita,roz inchis, nr. 20. Cui le pot trimite. daca nu e nimeni interesat, sau daca Sebi poarta mai putin de 20 (ca fiind imblanite merg la nr 20), le bag la bazar. Deci, astept ![]() Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Andra, talpita lui Sebi are 12 cm, nu stiu exact carui nr se potriveste.