Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 38
Selene_Bunny spune:
Fetelor, s-a aprobat cazul acela propus de Ramona sau Nicoleta, ca nu mai stiu? Ala cu fetita slabuta si baietelul mic de inaltime?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
arwen92 spune:
la multi ani si un an nou fericit alaturi de cei dragi ,plin de realizari si impliniri
mutumesc alex_andra ca ai intrebat de noi!noi stam pe dupa cortina!incercam sa ne descurcam cum putem...
cu hainutele de nescurcam binisor momentan ca ne-a trimis selene un pachet acum ceva timp si ne-a fost foarte bune hainutele.cu lapticul ne descurcam bine deoarece socrii mei lucreaza la o scoala(ea femeie de servici ,el paznic)si aduc mereu lapte de la copii(lapte uht)darius a crescut mareface numai nazdravanii...nu mai am timp de prea multe
acum are 10 luni(pe 7 ianuarie)dar este maricel.purtam hainute de 12 luni.
avem mare nevoie de pampers daca ne poate ajuta cineva.momentan mai am 4pampersi si tocmai pe 10 ian vine alocatia baiatului.tati lui darius nu a luat nici un ban momentan ca nu s-a efectuat plata catre seful lui(monteaza usi)
de lucru nu mi-am gasit .ca nici nu am cu cine sa-l las pe darius.astept sa faca 1an sa-l pot da la cresa.
va pupam dulce
daca mai aveti intrebari...astept cu placere
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 la multi ani si un an nou fericit alaturi de cei dragi ,plin de realizari si impliniri mutumesc alex_andra ca ai intrebat de noi!noi stam pe dupa cortina!incercam sa ne descurcam cum putem... cu hainutele de nescurcam binisor momentan ca ne-a trimis selene un pachet acum ceva timp si ne-a fost foarte bune hainutele.cu lapticul ne descurcam bine deoarece socrii mei lucreaza la o scoala(ea femeie de servici ,el paznic)si aduc mereu lapte de la copii(lapte uht)darius a crescut mareface numai nazdravanii...nu mai am timp de prea multe acum are 10 luni(pe 7 ianuarie)dar este maricel.purtam hainute de 12 luni. avem mare nevoie de pampers daca ne poate ajuta cineva.momentan mai am 4pampersi si tocmai pe 10 ian vine alocatia baiatului.tati lui darius nu a luat nici un ban momentan ca nu s-a efectuat plata catre seful lui(monteaza usi) de lucru nu mi-am gasit .ca nici nu am cu cine sa-l las pe darius.astept sa faca 1an sa-l pot da la cresa. va pupam dulce daca mai aveti intrebari...astept cu placere arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
arwen, ce nr. purtati acum la Pampers? 4? Cate kg are Darius?
Noi folosim Pufies, calitate excelenta si pret mai mic putin ca Pampers.
arwen92 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny |
arwen, ce nr. purtati acum la Pampers? 4? Cate kg are Darius?
Noi folosim Pufies, calitate excelenta si pret mai mic putin ca Pampers.
[/quote]
darius are cam 10-11 kg
stiu ca la 8luni avea 9,700si inaltime 78
poi 4i-am dat pana acum.ma gandeam sa-i iau putim mai maricel ca se uda in ultima vreme...dar am descoperit si cauza.avand body-uri mai micute trageam putin de ele ca sa le largesc si intorceam la burtica pampersul.si merel in schimbam de la piele ca el era fleasca.5schimburi pe zi
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Am trimis Luminitei adresa lui marci si cred ca 20 de cutii de lapte vor fi de ajuns deocamdata, nu crezi? ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
pai asa zic si eu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
anoma1 spune:
suntem din bucuresti si am dori sa dam cuiva un patut de lemn (cu tot cu saltea din nuca de cocos) pentru nou nascut. patutul poate fi folosit pina la circa 2 ani (latime 70. lungime 1m). cine este interesat sa ma contacteze pe catabota@yahoo.com. numai pt bucuresti si cu posibilitatea de a veni sa il ia (din zona piata galati).
Selene_Bunny spune:
arwen, ti-am luat un bax de Pampers (Pufies) nr. 4, sper sa te descurci cu ei la fel de bine ca si noi. Pampers mai economic, la bax, gasesc numai in marketuri, si acolo nu ajung prea curand, ca sunt departe si ma costa mult dusul-venitul. 70 de bucati are baxul.
Adresa tot aia e, pe care o stiu, adica aia pe care ai mai primit pachete?
Luni pun pachetul.
marci_eric spune:
buna seara la multi ani nu am mai scri pe forum pentru ca am probleme mari cu cu baietelul meu marco are displazie de sold si trebuie sa purtam hamul pavlik doua luni am incerct sa vedem pe unde il gasim si nici o speranta sal gasim in farmaciile noastre de trei zile facem si treaba mare de cate 3-4 ori pe zi si acum avem si tratament:(( asa se intampla cand vine un necaz vin toate pe urma.
La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nume multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
madyrizi spune:
buna seara,
am si eu cateva hainute de baietel pe care vreau sa le dau. nu mai stiu exact pentru ce varsta sunt, dar sigur pt. bebelus pana in 6 luni. pantalonasi, cateva body-uri, cateva caciulite de casa si mai gasesc cate ceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
arwen92 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny arwen, ti-am luat un bax de Pampers (Pufies) nr. 4, sper sa te descurci cu ei la fel de bine ca si noi. Pampers mai economic, la bax, gasesc numai in marketuri, si acolo nu ajung prea curand, ca sunt departe si ma costa mult dusul-venitul. 70 de bucati are baxul. Adresa tot aia e, pe care o stiu, adica aia pe care ai mai primit pachete? Luni pun pachetul. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
da selena!adresa este tot aceea...
multumesc mult!ne vor prinde foarte bine!