Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 37
marci_eric spune:
buna seara mam intalnit si am luat laptele de la lumnita va multumesc mult de tot pentru ajutor si ii multumesc si lui luminita pentru laptic
LauraNicole spune:
Asa repede? Pai cum te-ai intalnit cu ea ca eu nu i-am dat numarul tau de telefon(numar pe care nu-l am, de altfel) ci doar adresa?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Simplu, prin PM ;) (banuiesc).
Si daca s-a intamplat asa, prevad niste suparari pe aici (foarte intemeiate, de altfel).
Laura,scumpa, nu te supara, ca nu face bine la tensiune
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ingerasnebun spune:
buna ma numesc ana maria, am 19 ani si impreuna cu prietenul meu de 23 de ani avem un bebe minunat de 9 luni.folosesc site-ul desprecopii de foarte multa vreme si de cateva zile am devenit si membru.
am gautat pe google mai multe anunturi despre donatii bebe si am gasit si acest subiect pe forumul despre copii.
m-am gandit sa cer si eu ajutorul aici poate mamicile membre au lucrusoare de la bebei lor de care nu mai au nevoie si ne pot ajuta.
as vrea sa va mai spun si de ce avem nevoie de ajutor. eu sotul meu si cu bb locuim impreuna cu soramea mea in chirie si nu ne prea descurcam cu banuti deoarece traim doar din indemnizatia de 600 de lei si alocatia lui bebe de 200 de lei. locuim cu sora mea deoarece ne mai ajuta si ea cu unele cheltuieli ca altfel am fi ingropati in datorii. eu sunt studenta in anul 1 la facultate iar sotul meu nu a reusit sa isi gaseasca un loc de munca stabil. parinti nu ne pot ajuta prea mult deoarece mama mea este bolnava iar tatal meu are un venit de 300 de lei. parinti sotului nu ne pot ajuta deoarece tatal lui nu lucreaza nici unde iar mama este plecata la munca in italia pentru a reusi sa-si acopere datoriile pe care le are la banca. ne descurcam destul de greu si m-am gandit ca poate sunt mamici care nu mai au nevoie de unele lucrusoare si ne pot ajuta pe noi sa ne crestem baietelul de 9 luni. va multumesc
marci_eric spune:
buna laura stiu ca iai dat doar adresa mea de altfel nici nu am vb la telefon am schimbat doua pm amandoua si am stabilit de comun acord ca ar fi mai bine sa ne intalnim mai ales ca stam la distante foarte mici unu de cealalta, am considerat ca este cel mai corect asa ca sa nu mai plateasca si taxele postale care nu sunt deloc mici mai ales ca nu era ea obligata sa imi plateasca taxele posta pentru lapte si asa am ajuns sa ne intalnim sa iau lapticul de la ea mai ales ca ea are doua fetite si ii era greu sa se deplaseze foarte mult fata de casa am ajuns eu in zona in care sta ea si acolo ne-am intalnit, sper ca nu se supara nimeni ca am procedat asa dar mi se pare corect si fata de luminita mai ales pentru ajutorul oferitva multumesc pentru ajutor si daca am gresit intalnidu-ma cu luminita imi cer mii de scz am considerat ca este cel mai corect lucru pe care il fac fata de ea.un an nou cu multe bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor
alex_andra spune:
marci, regulamentul spune asa:
Schimburile de mesaje pe PM sau email sau messenger sunt INTERZISE la acest topic !
Ai incalcat regulamentul, deci.
Daca ceri ajutor aici, minimul de respect cere sa citesti si regulile.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
marci_eric spune:
alexandra luminita ia cerut acordul lui laura ca sa imi dea mie lapticul si laura a fost de acord ,cand luminita mia dat ierii un pm sa imi spuna ca a primit acordul lui laura sa imi dea lapticul am intrebat-o de unde este si mia spus ca este din bucuresti si am zis ca sa nu mai plateasca taxele de la posta care nu sunt deloc acceptabile ca ar fi mai frumos din partea mea sa ajung cat mai aproape de ea sa iau lapticul mai ales ca ei ii eram greu sa plece foarte departe de casa cu fetitele si eu cu baietelul meu ies mai repede din casa lapticul lam luat cu acordul lui laura nu lam luat fara ca ea sa stie dar mi sa parut cel mai corect fata de luminita sa ma duc sa il iau eu decat ca ea sa plateasca niste taxe la posta cand noi stam la o distanta de circa o ora intre noi.oare cu lucrul asta am gresit?oare de ce atunci cand te gandesti si la cel care te ajuta lumea considera ca ai gresit?chiar trebuia sa dau dovada ca nu ma interseaza cat costa la posta coletul si sa stau linistita sal astept ca si cand luminita ar fi obligata sa mi-l trimita?eu nu consider ca am incalcat deloc regulamentul odata ce luminita a primit acordul lui laura de ami da mie lapticul
nushulica spune:
fetelor haideti sa nu exageram,eu zic ca totusi nu a gresit cu nimic din moment ce a avut acordul laurei si al danielei ce mai conteaza cum s-au vazut?este un pic depasita discutia asta
pai asa si eu dupa ce am avut acordul fetelor sa ii trimit lui neli pachet si adresa ei daca as fi fost din acelasi oras normal ca preferam sa ne vedem sa ii dau hainutele si normal ca faceam schimb de numere de tel ca sa ne putem intalni
da,este interzis schimbul de pm inainte de acordul fetelor dar dupa aia daca schimbi un pm doar ca sa stabilesti modalitatea in care vei livra coletul mi se pare chiar aberant sa interzici asta!
parerea mea!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Lumy_Clt spune:
Buna fetelor,
Va rog sa nu va suparati, dar dupa ce am avut acordul fetelor, eu am fost cea care i-a dat lui Marci pm, nu ea mie.
Iar daca am putut sa o ajut am facut-o cu placere, fara nici o presiune din partea lui Marci.
Mi s-a parut ok sa ne intalnim, decat sa pun coletul la posta (24 de cutii de lapte) sau la curier. Eu nu pot lasa fetele mult cu bunica (se descurca f greu cu amandoua), deci pot pleca f putin de acasa.
Va urez tuturor un an fericit, plin de realizari, bucurii si multa sanatate pentru a se bucura de toate cele.
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia