Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 3
raluci_b spune:
Primit adrese, fac colete poate gasesc si pt Sonia ceva
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
luminita2008 spune:
primit daniela, multumesc.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
am dat iama in garderoba hunilor, cum spuneam mai deunazi. selene, imi pare rau, dar am constatat ca nu am asa multe hainute ptr Sonia, cam 80% din ele sunt de 81cm. totusi, am selectat asa:
- 2 body maneca lunga (am estimat marimea, nu scrie nimic pe eticheta, sper sa ii fie bune)
- 4 perechi sosete (3 sferturi)
- 2 fulare
- 1 fes si 1 caciulita (ambele de toamna, mai subtirele)
- 2 hanorace cu gluga (18 luni scrie pe eticheta)
- 2 hanorace fara gluga, tip polar (18 luni)
- 1 pereche raiati
- 1 pereche ghete imblanite usor, rosii, nr 21, 14cm (zic eu ca merg, oricum ii mai pune si o sosetuta)
- 1 pereche cizme imblanite din piele intoarsa (siret+fermoar), maro, nr 21, 15cm
pot pune maine coletul la posta.
editez: NU pot pune maine coletul, am spalat cizmulitele si inca sunt ude. ude rau. anunt cand trimit.
luminita2008 spune:
mai am hainute, unisex, pentru 9-12 luni: tricouri (vreo 6 buc), 1 pereche pijama, 1 camasuta, body-uri maneca lunga, bluzite maneca lunga, panataloni lungi, de toamna. daca e cineva interesat...
daniela, trece-le te rog cand ai timp si pe prima pagina, lasa doar atat: haine unisex 9-12luni. sar'na.
neli, am gasit 3 camasi de noapte si 1 halat de casa, subtirele, in stare fff buna. 2 dintre camasi sunt ptr alaptat... esti singura gravidutza pe care o stiu, poate iti sunt de folos, ce zici?
eu le-am purtat o singura data pe toate, n-a fost sa fie sa alaptez, si cum nu-mi plac in general camasile de noapte, sunt ca noi...
alex_andra spune:
Andreea, cat poarta Sebi la picior?
AM niste ghetute din piele intoarsa, rosii-visinii,imblanite, nu-s foarte folosite, nr 21, numai bune pt iarna.
Ti le trimit?
Mai am niste pantofiori, pentru toamna, de data asta pentru o fetita,roz inchis, nr. 20. Cui le pot trimite.
daca nu e nimeni interesat, sau daca Sebi poarta mai putin de 20 (ca fiind imblanite merg la nr 20), le bag la bazar.
Deci, astept
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
raluci_b spune:
Trimis colete
La multi Ani Mariilor
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
ancadragoman spune:
Fetelor am si eu nevoie de o pereche de pantaloni sau raiati pentru Miruna,sa mearga cu ei la scoala.Are 60 cm crac interior
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
luminita2008 spune:
La multi ani, Mariilor!
si eu fac cinste: si la toata lumea!
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Andreea, cat poarta Sebi la picior? AM niste ghetute din piele intoarsa, rosii-visinii,imblanite, nu-s foarte folosite, nr 21, numai bune pt iarna. Ti le trimit? Mai am niste pantofiori, pentru toamna, de data asta pentru o fetita,roz inchis, nr. 20. Cui le pot trimite. daca nu e nimeni interesat, sau daca Sebi poarta mai putin de 20 (ca fiind imblanite merg la nr 20), le bag la bazar. Deci, astept Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Andra, talpita lui Sebi are 12 cm, nu stiu exact carui nr se potriveste.