Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 28
ducky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Am pus la posta un pachet pentru Ducky. L-am pus cu mesageria deci va dura in jur de 2-3 zile pana ajunge (nu stiu daca se pun si sambata si duminica). Sper sa iti fie de folos si sa se potriveasca. |
Am primit azi pachetul: sunt perfecte !!! Multumesc pentru gecuta de primavara (de care chiar nu mai aveam), de bluzite, iegari si pantalonasi. Sunt superbe toate. Multumesc din suflet !!
PS Carticica si mutunachele vor fi super-surpriza de ziua Elenei, care e in cateva zile. Mersi
LauraNicole spune:
Are careva hainute pentru baietel de 2-3 ani? Orice!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
ducky spune:
Dati-mi mie va rog o adresa si trimit un pachetel cu hainute baietel 2-3 ani. Daca imi spuneti si ce prefera (de iarna, cu guler, fara, gecute, pijamale, pantalonasi etc) si o masura aprox (ma gandesc ca pt aceasta varsta are in jur de 96-110 masura la hainute), ar fi super.
Lorikay spune:
Ducky, ma bucur ca iti folosesc hainutele trimise. La multi ani pentru draguta ta si Sarbatori fericite pentru toti cei dragi tie!
Neli, am pus astazi coletul pentru tine cu mesageria. Trebuie sa ajunga in 2-3 zile.
Neli_ra spune:
Fetele,Lorykay,Dani,Laura, multam tare de tot,voi trimite acum pm catre Laura si Dani cu nr de tel , sa fie acolo,Lorykay , te anunt imediat ce ridic coletul de la posta , o sa vin sa scriu pe forum despre colet, iti multumim mult pt tot,pup fetele,bye , noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Neli_ra spune:
Salutare,
Azi am ridicat de la posta un colet consistent de la Lorikay,in care am gasit multe lucruri superbe ,dar si necesare pt Anastasia,printre care :
-puiut galben plus,jucarie muzicala,caciula, 1 pereche manusi,sosete-5,dresuri-4,ghetute-1,body-4,pantaloni(blugi+trening),pull-over-3,sarafan raiat-1.
Multumim mult,mult de tot, sunt foarte frumoase.
Deja Anastasia se joaca cu plusul si cu pianul , e incantata tare,n-am putut sa i le mai luam de cum le-a vazut,asa ca,ai reusit sa o faci fericita cu 2 jucarii noi.
Va pupam , noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
Ducky , luni pun pachetul la posta.
o pereche de adidasi si ghetutele din piele intoarsa.
eu nu stiu sa curat pielea intoarsa si mi-e frica sa nu le stric, asa ca sa nu te superi daca-s un pic prafuite
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
danielac spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Are careva hainute pentru baietel de 2-3 ani? Orice! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
pentru cine vrei hainute Laura?? te ajut eu...am cateva de la o prietena din Grecia!
marci_eric spune:
lauranicole si daniela ati primit ultimul meu mail va rog mult sa imi spuneti daca ma puteti ajuta cu ceva. va rog mult de tot va multumesc.
Lorikay spune:
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare, Azi am ridicat de la posta un colet consistent de la Lorikay,in care am gasit multe lucruri superbe ,dar si necesare pt Anastasia,printre care : -puiut galben plus,jucarie muzicala,caciula, 1 pereche manusi,sosete-5,dresuri-4,ghetute-1,body-4,pantaloni(blugi+trening),pull-over-3,sarafan raiat-1. Multumim mult,mult de tot, sunt foarte frumoase. Deja Anastasia se joaca cu plusul si cu pianul , e incantata tare,n-am putut sa i le mai luam de cum le-a vazut,asa ca,ai reusit sa o faci fericita cu 2 jucarii noi. Va pupam , noapte buna ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Ma bucur ca i-am facut o surpriza Anastasiei. Jucariile i le-a pus fiica-mea cand m-a vazut ca strang hainutele si m-a intrebat ce fac cu ele. I-am spus ca de ea sunt micute si o sa i le dau unui bebe si atunci a spus sa ii dam si niste jucarii care sunt mici de ea. A doua zi a avut grija sa ma intrebe daca am dus hainutele la posta.
Va dorim Sarbatori fericite si linistite!