Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25
Raspunsuri - Pagina 29
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric lauranicole si daniela ati primit ultimul meu mail va rog mult sa imi spuneti daca ma puteti ajuta cu ceva. va rog mult de tot va multumesc. |
marci, un pic de rabdare sa mai ai... Nu cred ca nu se va gasi cineva sa ajute...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Ducky, imi pare rau, spusesem initial ca vreau sa-ti trimit si o jucarie, dar am constatat ca a spart-o fii-mea, asa ca nu o sa ti-o mai trimit:(
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
LauraNicole spune:
Marci, am primit dar deocamdata nu stiu daca are careva laptic sa iti trimita!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
pentru cine vrei hainute Laura?? te ajut eu...am cateva de la o prietena din Grecia! _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
Tot pentru gaza aia mica din Mizil.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
nikolett2445 spune:
salut fetelor,felicitari pt ceea ce faceti e minunat ca aveti timp sa organizati si sa ajutati persoane pe care nu le cunoasteti
vreau sa introduc si eu doi copii si o mamica care au nevoie de toate cele ,nu au acces la internet,sunt rude ,locuiesc la tara ,iar acum cu criza nu le mai pot ajuta cum ii ajutam inainte,poate ii considerati potriviti sa se incadreze in cerintele acestui subiect
Alexandra are 10 ani 130 h si 25 kg,merge la scoala in clasa a treia
Andrei are 6 ani 8 luni,probabil o sa mearga si el la scoala la anu,nu stiu sigur are 105 cm si 16 kg,cat baiatul meu de 4,5 ani,este foarte scund ,am fost cu el la endocrinologie la sp Parhon Bucuresti pt investigatii cu doua luni in urma ,a primit multe analize…..,avea giardia oxiuri si anemie mare
Iar mama lor are 40 kg si 150 inaltime
la picior poarta 35 copii nu stiu o sa ma interesez,fata parca 33,34,iar baiatul 28,29
au primit acum de sarbatori cate ceva de la o mamica de gemene de la flori de liliac,de mos Nicolae,au hainute noi pt serbare erau foarte multumiti
Alexandra ar avea nevoie de cizme ,eu i-am lasat 30 ron sa-si gaseasca ceva la s.h. sau ceva f ieftin si cred ca si geaca de iarna
Andrei e cat baiatul meu si mai primeste de la el cand are mai multe
mama nu lucreaza iar tatal a intrat in somaj de curand
ei ar avea nevoie de multe in general, va voi anunta la inceputul scolii cand vor avea nevoie de caiete si hainute e mai greu,
si eventual daca mai aflu cate ceva va scriu
astept confirmarea daca ne primiti si ce date ar trebuii sa va mai dau ca sa prindeti incredere ca nu suntem impostorii
poze cu cei doi si cadourile primite de la mos Nicolae gasiti aici la mine in album,caut si trimit imediat
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2529907410106599133isERzK
nu stiu daca puteti intra pe pagina sau daca putem intra doar noi cele care stiu parola
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
Selene_Bunny spune:
Daca se aproba cazul, poate pot sa ajut si eu!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
mari_paun spune:
nu uitati sa ma atentionati cand e nevoie de ceva hainute pt bebe 0-3 luni si fetita 7-8 ani
danielac spune:
Marci trimite-mi te rog un mail cu dimensiunile bebelui tau si promit ca iti fac un colet cat de curand de haine...
Laura, un mail cu masurile si adresa micutului din Mizil ai timp sa imi trimiti? am hainute pentru el!
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolett2445 salut fetelor,felicitari pt ceea ce faceti e minunat ca aveti timp sa organizati si sa ajutati persoane pe care nu le cunoasteti vreau sa introduc si eu doi copii si o mamica care au nevoie de toate cele ,nu au acces la internet,sunt rude ,locuiesc la tara ,iar acum cu criza nu le mai pot ajuta cum ii ajutam inainte,poate ii considerati potriviti sa se incadreze in cerintele acestui subiect Alexandra are 10 ani 130 h si 25 kg,merge la scoala in clasa a treia Andrei are 6 ani 8 luni,probabil o sa mearga si el la scoala la anu,nu stiu sigur are 105 cm si 16 kg,cat baiatul meu de 4,5 ani,este foarte scund ,am fost cu el la endocrinologie la sp Parhon Bucuresti pt investigatii cu doua luni in urma ,a primit multe analize…..,avea giardia oxiuri si anemie mare Iar mama lor are 40 kg si 150 inaltime la picior poarta 35 copii nu stiu o sa ma interesez,fata parca 33,34,iar baiatul 28,29 au primit acum de sarbatori cate ceva de la o mamica de gemene de la flori de liliac,de mos Nicolae,au hainute noi pt serbare erau foarte multumiti Alexandra ar avea nevoie de cizme ,eu i-am lasat 30 ron sa-si gaseasca ceva la s.h. sau ceva f ieftin si cred ca si geaca de iarna Andrei e cat baiatul meu si mai primeste de la el cand are mai multe mama nu lucreaza iar tatal a intrat in somaj de curand ei ar avea nevoie de multe in general, va voi anunta la inceputul scolii cand vor avea nevoie de caiete si hainute e mai greu, si eventual daca mai aflu cate ceva va scriu astept confirmarea daca ne primiti si ce date ar trebuii sa va mai dau ca sa prindeti incredere ca nu suntem impostorii poze cu cei doi si cadourile primite de la mos Nicolae gasiti aici la mine in album,caut si trimit imediat Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
Te rog trimite-ne mie si Laurei cate un mail sau PM cu adresa si telefonul persoanelor pe care doresti sa le ajutam!