Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Mai3, da, is mici-mici Poate-i dau la o fititza
N-am ideea pe unde puteam sa ne mai vedem. Poate mai mergeti duminica unde mergem si noi? Adica la Sf. Trei Ierarhi? Chiar am vrut sa iti spun, ca ai zis tu ca baby si-a luat carte cu printese, despre o carte, buna pt mai tarziu - poate o ai, sau nu - "12 printese si imparatese adevarate". Nu e o carte de povesti, e cu vieti de printese sfinte, dar e frumoasa. Lui Dimitrie i-a placut sa citim din ea.
Si cu numele, sunt convinsa ca nu e asa, de asta nu mai zic nik

Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nu mergem la Sf. Trei Ierarhi. noi mergem la moara de vant la Sf.Ap.Petru si Pavel. acolo ne-am botezat, cununat, am botezat si cununat si noi, dupa colt e si bunelu'...e parohia noastra de suflet. cartea de unde ai luat-o ca suna f fain ce zici tu acolo?

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

i-mi trimite si mie careva, va rog, noua parola de la pozici?

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Bebecris ai PM

Alina 35+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
multumesc frumos

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

nu mergem la Sf. Trei Ierarhi. noi mergem la moara de vant la Sf.Ap.Petru si Pavel. acolo ne-am botezat, cununat, am botezat si cununat si noi, dupa colt e si bunelu'...e parohia noastra de suflet. cartea de unde ai luat-o ca suna f fain ce zici tu acolo?

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

de la pangar de la Sf Trei ierarhi. S-ar putea sa fie si la Cuvantul vietii.

Mergi la inceput

Citat:
acu uitandu-ma iar prin pozele tale am impresia ca va cunosc da' nu stiu daca doar din parc sau din alta parte...any idea?

m-am gandit unde am putea sa mergem amandoua cel mai des. La Era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Chichi felicitari pentru grasunel, ti-am zis ca recupereaza el. Stai in patut daca asa trebuie, mai ales ca nu mai este mult pana la marea intalnire.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Daaa a recuperat mititelul, dar si mami a mancat de 3 ori mai mult decat era nevoie! Inca putin! A, si super camaruca!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Ma duc sa pun o masina de rufe, apoi tre sa fac bagaju la copil, ca-l mai trimit o tura la bunici. Asa ca va pup acum pe bune, ca am mai zis o data ca plec S-aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna din nou,
am tras un puisor de somn, am citit ce ati mai scris si am papat o farfurie cu salata orientala, facuta de sotul meu, asa acum am zis, azi am spalat doar vasele si am stat in pat...o sa vb cu soacra sa vina macar 1 data pe saptamana si sa-mi faca curat.
La noi a plouat, Ema mai are un pic de lucru si apoi ne uita la tv. Probabil ca diseara o sa merg un pic la plimbare pe langa bloc...
Abia astept sa montam patutul zilele astea sa va arat si eu camera...eu am cumparat niste decoratiuni cu desene f fdragte si au un lipici care sta f bine pe lavabila.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Kiti . Adaugam la lista de preferinte data de 4 sept. Desi, din cate am citit de la voi, se pare ca pot ajunge si la 42 de saptamani, adica un maxim ar fi 21 sept!!! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Eveline, stai tranquila! Eu am luat cate 4 kg pe luna (uneori si mai mult) din luna a 5-a de sarcina pana intr-a 8-a inclusiv. Deci, ceea ce ti se intampla este absolut normal!!! Sau nu?????

Mai3, mananci ficatei? Eu am citit ca ar fi de evitat in timpul sarcinii, motiv pentru care i-am eliminat complet din alimentatie. Sotul meu efectiv pupa pachetele de ficatei din galantar de si dor. Si eu visez la niste ficatei inveliti in bacon... O fi safe enough?

Pentru ca ieri m-ati innebunit cu fripturile si dulciurile voastre, azi am bagat deja la cuptor un muschiulet de vita in crusta de mustar si miere, iar ca desert vom avea papanasi prajiti cu mastana si dulceata! Na!!!

39+

nu se mananca in cantitati industriale da' cam o data pe saptamana am mancat. e vb de surplusul de vitamina a ca ar fi teratogena in cantitate mare dar asta in primul trimestru. imi facea mama cand inca nu stiam ca is pregnant cate un castronel de pate de casa si sa vezi atunci bobinare pai luna trecuta cand inca luam fier aveam hemoglobina 11 adica la limita si acu nu mai iau fier dar mananca ficatel si vita si am 13 ia si mananca ca o portie nu are ce sa iti faca.

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

Sa traiti!!! Multu pt explicatie. Ramane doar sa-l mai conving pe sot, care nu intelege cum de 9 luni a fost interzis si acum nu mai e... Maine am programare la dr. si o voi intreba. Sper ca raspunsul dr. sa-l linisteasca si pe el (mergem impreuna).

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Va salut si eu, dragelor! Dupa doua zile de alergatura ma declar super-obosita. Iar azi am avut niste contractii puternice de am crezut ca o scot fecioara pe Antonia.Acum a trecut si stau in pat, pregatindu-ma de un nani de dupa-amiaza.

Felicitari tuturor celor care schimba semnaturica.
Eram curioasa daca a mai aparut vreun bebel, dar se pare ca toti asteapta sa vina luna septembrie...

Am vorbit si cu Magdy ieri. Era tare vesela ca ii da drumulacasa din spital.Au iesit bine analizele si poate sa plece. Ma bucur tare pentru ea. Am tinut-o la curent si cu activitatea de pe forum, ca ieri i-am citit prin telefon tot ce ati scris voi.

Nu prea am timp sa mai stau pe net in ultimul timp ca se pare ca la mine s-a spart teava cu probleme de rezolvat pe ulitma suta de metri...Dar tot va mai dau cate o veste pe zi...

Va pe toate.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 36+ Antonia Maria

Mergi la inceput