Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)
Raspunsuri - Pagina 8
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexuza BUNA ZIUA BURTICI SI PROASPETE MAMICI Felicitari tuturor care schimba astazi semnatura ( si noi printe ele ) Incepand de astazi , dar mai pe seara avem voie sa facem miscare , deci avem in program o plimbare pana in parculetul cel mai apropiat , k totusi vom incepe cate putin Nu imi vine sa cred ca astazi intram in sapt 39 , acum 9 luni ma rugam sa ajung cu bine macar la sapt 28 Burtica de 38 + EMMA ANTONIA IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE |
plimbare placuta
be_one pai ci sa faca? zi-i ca vine o fifitza si cu fratiorul ei la joaca
ia sa ma bag si eu la pozi
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
simona24 spune:
poftiti la pranz! ciorbitza cu aripioare de puiut si ostropel cu ficatei.
am obosit tare de tot...si ma doare spatele si mi-e somn si... si cred ca o sa trag un pic pe dreapta!
pity a noastra o fi bine? sper sa nu mai aiba probleme cu stomacelul si sa nu fie suparata dupa ultima ei postare... i s-a raspuns cam dur,din cate imi amintesc... pity o sa te simti mai bine si sa vorbesti cu noi, sa ne spui cum esti! AMR 10 zile, nu?
am burticile!
simona cu matei 35+
bebecris26 spune:
i-mi trimite si mie careva, va rog, noua parola de la pozici?
cristina si bebe in burtica 34+sapt
Alina_feier spune:
citat din mesajul lui bebecris26 i-mi trimite si mie careva, va rog, noua parola de la pozici? cristina si bebe in burtica 34+sapt |
Bebecris ai PM
Alina 35+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
be_one spune:
citat din mesajul lui maitreyi cum, cum? ia sa te vad |
pai ce, vrei sa stric surpriza? ca vad ca tu tii secret
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
maitreyi spune:
eveline e superba culoarea de la mobila cand vad verde de ala deja salivez dupa o inghetata cu fistic
oana da' ci mici is botoseii oare n-o sa-l stranga? acu uitandu-ma iar prin pozele tale am impresia ca va cunosc da' nu stiu daca doar din parc sau din alta parte...any idea?
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui be_one
pai ce, vrei sa stric surpriza? ca vad ca tu tii secret Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
ahaaaa...nu vrei sa te vad cat de mama omida esti azi dimineata fina mea mi-a spus ca stie cine vor fi nasii si chiar a nimerit-o
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
be_one spune:
citat din mesajul lui maitreyi be_one pai ci sa faca? zi-i ca vine o fifitza si cu fratiorul ei la joaca |
va astept! (adica, o sa va astept)
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
chichiutza spune:
Salutare! Vroiam sa va anunt ca daca tot m-am oprit la spital am facut si-un eco mic asa de control! Asadar micul neghinita a crescut, are 2500g, totul e f bine, dar colul...s-a scurtat! Asadar trebuie sa ne odihnim si noi in patut urmatoarele 3 saptamani! Eee poate acolo din cand in cand la un shopping mic se mai poate!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+
Klarisse spune:
Chichi felicitari pentru grasunel, ti-am zis ca recupereaza el. Stai in patut daca asa trebuie, mai ales ca nu mai este mult pana la marea intalnire.
Klarisse graviduta 34+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire