Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

fetele am si eu o nelamurire. Am fost la medicul de familie dupa prenatal si a trebuit sa semnez declaratia aia cretina cum ca stau la domiciliu intre nu stiu ce ore. Am intrebat daca prenatalul nu are alt "statut" decat medicalul clasic si mi-a zis ca asta depinde de institutia la care lucrez. Acum, eu stiu ca doctorita mea e cam panicoasa si super-precauta si nu cred ca era necesar sa semnez porcaria aia de declaratie, dar vreau sa ma conving ca am si dreptate. Voi ati semnat asa ceva?

32+ cu

da pianna, si eu am semnat, si chiar am facut misto de asistente ca ma inchid in casa 126 de zile, ba chiar o sa incerc sa nasc in casa, in cazul in care ma cauta politia comunitara sa fiu pe faza.
Ce prostie, dar ma gandesc ca s-au panicat de la ultimul control, si oricum firma cere controlul la domiciliu - iar firma stie ca tu esti in prenatal, nu esti in CM pt motive dubioase

Felicitari fetelor (fistiq, chichi) pt bebei sanatosi si vetsi bune, iar celor care au implinit inca o saptamana cu bebe la caldurica poftiti cate o

Eu acum am venit de la cumparaturi de la Billa, am coborat de doua ori dupa sacose, si acum nu mai pot sa ma ridic. Am devenit baba...

Tutz 34+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Chichi, Donna, felicitari si voua pt galuscuti

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ana,
Mmm, nu cred ca e paros, din contra, ca n-am arsuri indiferent ce maninc.

Dar apropo de asta, am fost ieri la firma unde am lucrat. La intrare m-au intimpinat cateii si femeia care face curatenie. Unul din cutzi a venit foarte aproape dind din coada sa se joace, dar l-a alungat tanti de servici ca cica sa nu-i dau eu cumva cu piciorul ca iese bb paros (pai nici nu aveam de gind sa lovesc cutzu cu piciorul...)
Si i-am zis lui tanti ca sa stea linistita ca am si eu motan acasa si ca probabil l-am mai impins dintre picioarele mele cu piciorul, asa ca s-ar putea sa iasa Tudor un mare viril
Doar ca aceeasi tanti cu superstitiile, mi-a facut nu stiu ce calcul sa vada ce sex o sa aiba bbele cind inca nu stiam. Si ghici ce? Mi-a zis ca o sa fie fata, he, he, he

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Si mie mi-a zis ieri nevasta varului meu ca o sa fac baiat ca am burta tuguiata!!Degeaba ii tot ziceam eu ca am vazut de trei ori la eco ca-i fetita,ca ea o tinea una si buna ca e baiat!!Mai rau ca babele,ca m-o si enervat! Pai daca-ti zice omu' o treaba,nuuu tre sa fie ea mai desteapta!
Si eu am mai gonit(nu lovit) cu piciorul si gaini si mate si catei,si de aia nu cred ca o sa fie Maia paroasa sau altfel!
Superstitii!!
Nu le lua in seama!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mercic, fetelor pt felicitarile bine-meritate

Felicitari Chichi pt bb grasun, ca te-am felicitat numai in gind nu si in scris

Felicitari si pt tine Donna, pe aceleasi motive Foarte haioasa treaba cu 'scirtiitul' Cam asa mi s-a intimplat si mie azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Donna si Crina va doresc multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa va cresteti copii in pace !

Donna, da, eu am pofte fix acum, la sfarsit. As gusta din toate cate putin, mai ales dulce.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Multumim!

Cu poftele... am crezut ca am luat-o razna eu.

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Chichi, Donna, felicitari si voua pt galuscuti

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Donna 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Ana,
Mmm, nu cred ca e paros, din contra, ca n-am arsuri indiferent ce maninc.

Dar apropo de asta, am fost ieri la firma unde am lucrat. La intrare m-au intimpinat cateii si femeia care face curatenie. Unul din cutzi a venit foarte aproape dind din coada sa se joace, dar l-a alungat tanti de servici ca cica sa nu-i dau eu cumva cu piciorul ca iese bb paros (pai nici nu aveam de gind sa lovesc cutzu cu piciorul...)
Si i-am zis lui tanti ca sa stea linistita ca am si eu motan acasa si ca probabil l-am mai impins dintre picioarele mele cu piciorul, asa ca s-ar putea sa iasa Tudor un mare viril
Doar ca aceeasi tanti cu superstitiile, mi-a facut nu stiu ce calcul sa vada ce sex o sa aiba bbele cind inca nu stiam. Si ghici ce? Mi-a zis ca o sa fie fata, he, he, he

Si mie mi-a zis ieri nevasta varului meu ca o sa fac baiat ca am burta tuguiata!!Degeaba ii tot ziceam eu ca am vazut de trei ori la eco ca-i fetita,ca ea o tinea una si buna ca e baiat!!Mai rau ca babele,ca m-o si enervat! Pai daca-ti zice omu' o treaba,nuuu tre sa fie ea mai desteapta!
Si eu am mai gonit(nu lovit) cu piciorul si gaini si mate si catei,si de aia nu cred ca o sa fie Maia paroasa sau altfel!
Superstitii!!
Nu le lua in seama!

E, stiu ca sunt superstitii. Pe mine chiar ma amuza, dar la o adica al meu e baiat, nu-i strica sa-i iasa virilitatea prin pori sub forma de par negru si des Vorbesc timpenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Chichi, Fistiq, pup falcosii. Cand isi pun mamicile ceva in cap pentru bebeii lor reusesc (sa-i ingrasee).
Jos palaria si in fata celorlalte burtici sexoase care fac tot ce e mai bine si mai frumos pentru bebeii lor.

34+

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari si pt tine Donna, pe aceleasi motive Foarte haioasa treaba cu 'scirtiitul' Cam asa mi s-a intimplat si mie azi

!

... vorba lui Mai3, sa vezi cand om relua anumite activitati (ca din sapt 14-15 tot in pauza suntem...)

Donna 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79
In plus, poftesc la orice scrieti voi pe aici ca ati pregatit (ma rog, mai putin la porcul Anei, ca prefer sa vad carnea gata transata, nu-mi place sa ma gandesc ca friptura mea a fost simpatica, roz, cu codita ca un tirbuson... scuze Ana )

Donna 34+ cu

No problem! Asa sunt eu mai.......sadica!! Nici eu nu l-as fi taiat,dar daca e "decedat" il transez fara probleme!
Cand stateam la casa,veneau vecinele la mine sa le tai puii sau cate o gaina!. Si pestii cand ii prinde sotul,nu ma feresc sa le "fac felul"!
Acu sa nu credeti ca-s o criminala sadica,cu sange rece!! Dar...cineva trebuie sa faca si asta,nu??

Mergi la inceput