Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Chichi, Fistiq, pup falcosii. Cand isi pun mamicile ceva in cap pentru bebeii lor reusesc (sa-i ingrasee).
Jos palaria si in fata celorlalte burtici sexoase care fac tot ce e mai bine si mai frumos pentru bebeii lor.

34+

Multmuim frumos! Oricum si noi 2 suntem mai slim asa de fel, iar pina la termen are tot timpul sa mai puna ceva sunculita

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

E, stiu ca sunt superstitii. Pe mine chiar ma amuza, dar la o adica al meu e baiat, nu-i strica sa-i iasa virilitatea prin pori sub forma de par negru si des Vorbesc timpenii

Eeee,de parca la Maia i-ar strica! Acu vorbesc eu prostii!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Botosel, Donna felicitari pentru aniversarea casatoriei. Sa fiti fericite alaturi de sotii vostri.
Maine facem si noi 7 ani de cand ne-am cunoscut. Ce trece timpul asta!
Donna felicitari si pentru eco.

35+

crina cu VERONICA ELENA

donna79, crina felicitari si la multi ani si voua!

Mari78,tocmai am venit si eu de la Polizu si m-a sfatuit doctorul sa ma "concentrez" si sa am grija sa mai tin pe bebe in burta, pentru ca spitalul va mai fi inchis inca 2,3 cel mult 4 saptamani. Adica ceva de genul cum ai spus si tu.

In caest caz, oficial sunt ingrijorata. Mi-a si fost grija sa intreb ca daca mi se intampla ceva intre timp, eu unde nasc?!?
Peste 2 sapt. revin la spital si cred ca voi evolua la calul balan. adica sigur nu scap, pentru ca mi-a spus ca trebuie sa fac analize la secretie, urocultura si altele...

Am si eu o intrebare pentru fetele care si-au achizitionat deja trusa de peridurala: cat costa? mi-a doctorul mi-a scris pe o hartie ca tre' sa fie Braun, si este verde cu galben cutia

Ana, legat de "accidentele" mentionate de tine, si eu patesc asa

Valentina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui donna79
In plus, poftesc la orice scrieti voi pe aici ca ati pregatit (ma rog, mai putin la porcul Anei, ca prefer sa vad carnea gata transata, nu-mi place sa ma gandesc ca friptura mea a fost simpatica, roz, cu codita ca un tirbuson... scuze Ana )

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

No problem! Asa sunt eu mai.......sadica!! Nici eu nu l-as fi taiat,dar daca e "decedat" il transez fara probleme!
Cand stateam la casa,veneau vecinele la mine sa le tai puii sau cate o gaina!. Si pestii cand ii prinde sotul,nu ma feresc sa le "fac felul"!
Acu sa nu credeti ca-s o criminala sadica,cu sange rece!! Dar...cineva trebuie sa faca si asta,nu??

Singurele fapturi la care nu am scrupule sunt pestii, sa stii! Ca am momente cand mor de pofta de peste, de as atenta si la aia din acvarii!
Cu purceii am sechele din copilarie, am crescut la tara pana la 4 ani, apoi in fiecare vacanta tot acolo. Purceii erau prietenii mei de peste vara, le dadeam mancare si apoi mureau tragic de Craciun Ca sa vezi ce copil tembel am fost, nu ma prindeau ai mei la taiatul porcului nici daca imi dadeau bani!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fistiq si Chichi felicitari pentru bebeii grasunei.Pana la termen vor depasi 3500 grame. Chichi, acum iti mai faci griji,mai tii minte cum erai acum vreo luna si ceva?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

M-am intins un pic in pat si am adormit instantaneu...n-am patit asa ceva de cand sunt eu. M-am trezit speriata ca nu stiu ce face copilul...niciodata nu dorm cand sunt singura cu ea si ea nu doarme...da a fost cuminte, a stat la bucatarie si a amestecat fulgi intr-un castron si a mancat...i-o fi fost foame??

Am citit buimaca inca de somn ce ati mai scris (bai, aveti o vitezzaaaa). Multumesc tuturor celor care au admirat camera Biencutei, va dau fiecareia cate un si o !

Mi-a ramas pe retina med de fam al PIANNEI care a pus-o sa semneze declaratia aia.... Eu am intrebat-o expres pe dr de fam daca aceste concedii au lucru asta in comun si au zic ca nicidecum...din contra, ei (medicii de familie) recomanda pentru graviduta plimbari lungi si dese, asa ca sa nu indrazneasca aia sa ne caute...

Si mi-a mai ramas in cap anuntul lui MARI78...so, iubita, daca nu se intampla pana atunci inseamna ca sambata 4 sept nasti?? Adica peste 4 zile?? Wow...imediat te bagam la nasteri programate! Tinem pumnii. Daca nu te apuca pana atunci, pe 4 iti induce travaliul sau cezariana?

34+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Fistiq si Chichi felicitari pentru bebeii grasunei.Pana la termen vor depasi 3500 grame. Chichi, acum iti mai faci griji,mai tii minte cum erai acum vreo luna si ceva?

poze noi
Teodora 2 ani+

Mari.
Sa dea Domnul sa auzim numai de bine de fiecare din noi!
E asa relaxant sa stii ca nu ai de ce sa-ti faci griji

Mergi la inceput

Apropo de pofte, ma duc sa-mi pun niste cartofi la fiert. Am zis ca uit de salata orientala de care ati amintit mai devreme, dar nu potsi pace.
Asta in conditiile in care si saptamina trecuta am facut o gramada, pe care am mincat-o pe repede inainte. Mai mult moi, bien sur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Donna,asa se explica de ce nu ti-a fost pofta de purcel fraged la cuptor!! Nu-i nimic,il mamanc eu pe tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Si mi-a mai ramas in cap anuntul lui MARI78...so, iubita, daca nu se intampla pana atunci inseamna ca sambata 4 sept nasti?? Adica peste 4 zile?? Wow...imediat te bagam la nasteri programate! Tinem pumnii. Daca nu te apuca pana atunci, pe 4 iti induce travaliul sau cezariana?

34+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
[/quote]

Da, da, sambata asta . Voi face cezariana, sper sa nu se mai schimbe data, ca nu mai pot. Oricum, chiar daca nu se declanseaza nasterea, pe 4 sept deja intru in saptamana 40, deci bebita e super pregatita sa ne cunoasca.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput