Campania "Voluntar pentru viata"
Raspunsuri - Pagina 2
aneline spune:
Va multumim tuturor pentru inscrierea in cadrul acestei campanii. Am centralizat toate informatiile primite pana acum. Va vom informa aici(pe forum) si pe email pe masura ce vom derula noi proiecte.
Va prezentam pe scurt, proiectele/campaniile derulate in prezent de Asociatia M.A.M.E.:
*Atinge o stea- un ecograf pentru sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni
* Campanii de strangere de semnaturi pentru doua petitii:
www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=95&Itemid=214#9001 =ro" target="_blank">"APEL PENTRU MAME! Indemnizatia redusa!" si www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94&Itemid=213#9001 =ro" target="_blank">"APEL DE URGENTA! Resuscitati Sanatatea!"
*www.asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=84&Itemid=195#9001 =ro" target="_blank">Diverse campanii umanitare
* Participare in perioada 16-19 septembrie 2010, la targul “BABYEXPO”. In cadrul acestui targ vom comercializa produse realizate manual de membrii si voluntarii Asociatiei M.A.M.E., sumele incasate din comercializarea acestor produse fiind directionate integral catre proiectul “Atinge o stea”.
Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii suplimentare.
www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi
de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!
aneline spune:
Va prezentam, in continuare un proiect sustinut de Asociatia M.A.M.E. in cadrul campaniei “Voluntar pentru viata”:
Se cauta donator de celule stem pentru a salva viata Cristinei Liliana Dinu. Cristina are la dispozitie cateva saptamani pentru a gasi un donator de celule stem adult. Exista varianta donatorului de celule stem bebelus (au fost identificati 2 donatori compatibili), dar riscul acestui tip de transplant este foarte mare, putand sa duca la deces.
De asemenea, lansam un apel catre personalul medical specializat care doreste ca, in regim de voluntariat, sa recolteze probele de sange in vederea gasirii unui donator compatibil, ajutand totodata la marirea capacitatii de oameni inregistrati intr-o zi in Registrul National al Donatorilor. Mai multe detalii puteti gasi pe blogul Cristinei
www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi
de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!
alinuk spune:
joi voi fi prezenta la standul Asociatiei MAME de la BabyExpo / sala Polivalenta zona H
ne vedem acolo!!!
vineri, sambata, duminica va veti intalni si cu celelalte colege de la Asociatie
am pregatit bijuterii, icoane si alte obiecte hande made!!!
Alinuk
membru voluntar Asociatia MAME
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
roxanaavram spune:
Buna fetelor. Deocamdata am scris Cristinei din postul anelinei pentru testarea in vederea stabilirii compatibilitatii. O sa va scriu si eu mail cu ce va pot oferi. Nu ma pricep la multe meserii "practice" insa invat repede si am multa putere. Iar maine sper sa ajung si pe la Polivalenta la shopping la standul vostru. De abia astept.
Felicitari inca o data pentru tot ce faceti.
Gashca_CT spune:
Felicitari pentru initiativa. Nu stiu cu ce as putea fi de folos,ca nu stiu sa fac prea multe,dar ceva poate se va gasi si pentru mine. Va pup,mult succes!