Ingineri fosti, viitori...(34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am sters adresa cu pozele

Nu le las foarte mult. E inca haos, mai sunt multe de facut, dar nu stiu cand pot sa spun ca e gata asa ca am pus pozele.
Saptamna viitoare ar trebui sa ajunga si canapeaua din living si perdele la dormitoare .

Ghiocela felictari pentru puiul drag. Refacere usoara si mult laptic. Abia astept poze cu ingerasul .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

neata!
Nico foarte frumoasa casuta! Ce mari sunt copiii tai. Andra e deja o domnisoara. Felicitari pentru toate realizarile!
Anca ce mai face mama ta? Te pup!
Hai ca azi sunt mai bine. M am imbracat cam subtire dar....e vineri, e soare la geam si astept weekendul!

Multi pupici la inginere!!!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nico, imi place casuta.
Si eu am pus caramizi de sticla pe hol.
Voi aveti loc mare in jurul casei, noi avem ceva intre 1 si 2 m in jurul si atat, ca parcel primita de la primarie a fost de 280 mp.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ghiocela felicitari!

La noi e frig, e soare cu dinti, sa vedem ce ne gasim pt weekend, ca tare as iesi din casa...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!
Eu tot ca din butoi vorbesc...
Frumoasa casa Nico! Sa o stapaniti sanatosi!
Roxy a inceput sa se obisnuiasca la scoala asa ca azi am dus-o fara probleme. Nu a mai plans.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ma bucur ca va place casuta .
Elena noi avem 450m, zic eu ca e suficient. Daca e mai mult e mai greu de amenajat/intretinut (asta e scuza ca nu am putut sa luam mai mult ).
Voi in ce stadiu mai sunteti cu casa?
Cristina hai repede afara din butoi. Poate dai o fuga la un gratar sau o tochitura cu mamaliguta la tuci . Ma bate gandul sa fac si niste pananasi cu samntana si dulceata de afine.
La noi e foarte frumos. Asi fi vrut sa merg cu copiii in padure dar mia- facut Andra fite asa ca am amanat pt mai tarziu. Acum cica lucrez la un proiect .

Nico

Mergi la inceput

Buna!
Noi suntem toti muciosi vai de noi. Ieri am incercat sa mergem un pic la plimbare la vreo 20km de unde stam noi dar dupa vreo 3 ore deja toti eram super obositi asa ca am luat-o catre casa.
Azi am stat numai in bucatarie si Dudu este in pat... El est erau cand este bolnav, stiti voi barbatii...
Roxy saptamana asta est ein vacanta dar are teme de facut plus craft cu insula piratilor... Deci avem de munca.

Nico despre invitatie...mama ce as mai da o fuga ...Imi lasa gura apa de ce imi povestesti tu acolo. Si eu am facut vineri o placinta cu mere care a iesit super. O foaie inventata de mine din ce aveam in frigider. Azi am facut salata beof, supa de pui si snitele. Poftiti va rog.

Eu ma apuc sa fac corectiile ca vreau sa inmanez varianta finala la teza pe la mijlocul lui noiembrie ca poate am si eu graduation in decebrie.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate bolnavilor!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Buna!
Gabi merci mult de tot de urari. Din pacte nu am scapat de raceala dar lucram la ea...
Eu azi am fost toata ziua tot intr-o alergatura in laborator dar macar am avut ce face deci nu ma plang si pe deasupra ne-au dat drumu si la caldura ceea ce este excelent.

Va pupic!

Mergi la inceput

'Neata!
Vad ca am ramas singura pe aici...
Va invit la ceai, cafeluta, ciocolata, tot ce va doriti ca in felul asta poate mai intra cinva sa ne mai povesteasca...
Eu sunt la servici de la 7.45 ca am vrut sa rezolv ceva dar nu am facut prea mare branza...
Noi tot cu muci dar asta este.

Va pupam!

Mergi la inceput