Ingineri fosti, viitori...(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, ieri am operat-o pe mama de peritonita. Daca puteti sa credeti, o externasera luni de la Fundeni cu peritonita in loc sa-i faca ceva . Noroc ca marti aveam programare si la alt medic si ala a vazut si ne-a trimis urgent la chirurg.
ghiocela, of, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...dar faptul ca peste 1 saptamana te intalnesti cu bebe este extraordinar!! Sper sa fie totul bine in continuare. Trimite-mi orice ai despre tratamentul cancerului, sunt deschisa la orice sugestii.
Si mie mi-ai facut pofta cu zacusca. Mie cea din comert nu imi place deloc, ba e prea sarata, ba are gust de nisip, ba de conservanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Vad ca este ceva activitate pe aici.
Nico bine ai revenit. Mie una mi-a fost tare dor de tine. Ma bucur ca va apropiati de final cu lucrarile. Abia astept sa te aud ca ai asa de mut timp ca nu stii ce sa faci cu el.
Ghiocela iti doresc o nastere usoara, un bebita sanatos si mancacios.
Ancuta doamne ajuta ca ati gasit unul cu bun simt sa deschida ochii si sa realizeze ce se intampla cu mami tau...Doamne ce iti lai este si cu medicii astia in ziua de azi...
Pisi nu ne mai zice nimic. Si mie imi este dor de ea....
Noi suntem bine, ne adaptam usor usor. Asteptam scrisoarea de la scoala ca sa avem parte de adevarul gol-golut despre adaptarea aici.
Sambata este ziua Roxanei si a noastra asa ca planuim sa plecam la plimbare.
Eu duminica plec la Viena... Asa anuntata in scurt. Nu sunt zboruri directe de la Leeds asa ca merg la Londra si apoi zbor la Viena.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Frig tare la noi. Termometrul la masina arata 1 grad cand am placat la birou. Am pregatit un ceai fierbinte pana vine Ghiocela cu zacusca .
Anca desi m-am gandit la voi ieri vad ca nu am scris nimic . Multa sanatate mamei si refacere rapida dupa operatie . Prin tare multe a trecut in ultimul timp. Tu cum mai esti?
Ghiocela multam' pt invitatie. Nu stiu cand mai am drum prin Bucuresti. Ultimul proiect l-am avut acolo si m-am cam saturat. Acum merg doar pana la Pitesti .

Cum stai cu pregatirile pentru marea intalnire? E totul gata?
Cristina
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAA MULTI ANIIIIII!
Tare dor mi-a fost si mie de voi .

Casa arata ceva mai bine, a prins culoare . Mai sunt mici retusuri dar azi nu vin muncitori. Maine merg sa imi caut iar canapeaua. Inca nu am gasit una sa imi placa tare.

Nico

Mergi la inceput

Buna!
Multumesc de frumoasele urari Nico! Si voua va dorim tot binele din lume!
Ancuta cum este mami tau?
Eu am sa dispar saptamana viitoare ca plec in Austria pana vineri. Proimit ca daca este vreo fereastra intru si va spun cum este.
Pupici si sa aveti un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello Ladies!
In aceasta dimineata mohorata va invit (chiar daca doar in eter) la un sandwich cald cu unt si cascaval si o cafeluta buuuuna!!!
Noi ieri am fost la doftor sa stabilim data cezarianei insa am constata cu uimire ca bebelusul s-a intors iarasi cu capul in jos. Fetita asta din burta se tine numai de surprize: in 2 luni s-a intors de 4 ori de ne-a inebunit pe toti de cap! Asa ca...ne-am intors acasa si asteptam. Ma bucur oricum ca pot sa sper sa nasc natural - yupiiiiiiiiiiiiii .

ANCUTA, sa-mi lasi in PM o adresa de mail unde sa-ti trimit chestii de citit, ajutataore sper! Pe mine m-au ajutat. Dar sa stii ca in asemenea afectiuni tratamentul medical corelat cu alimentatie corespunzatoare are sanse de reutita cu 30-40% mai mari. Asa ca...atentie mare la alimentatie! Eu in timpul tratamentului am facut cure puternice de detoxifiere astfel incat nu numai ca tumora s-a micsorat la jumatate, dar am ramas si insarcinata fara sa stiu. S-a mirat si oncologul dar mi-a spus ca asta e un semn bun pt organism!
NICO, te astept cand vrei matale, dar m-am gandit: te duc la Caru' cu Bere ca am fost noi invitati sapt trecuta la o aniversare si au o zacusca si alte bunatati de casa acolooooo de te lingi pe degete!!!! Si ciolan cu varzaaa mama mia!!!! Am mancat sa plesnesc, nu mai aveam loc in burta: si copil si mancare si matze! unde sa mai incapa toate???
CRISTINA , distractie placuta sau spor la lucru pt sapt care vine!
Va pup pe toate si va urez un weekend odihnitor!
Kissss

Ghiocela 38+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ghiocela ma bucur si eu pentru tine. Mai ales ca stiu cat de mare e diferenta intre o cezariana si o nastere naturala. Iulia m-a tinut si pe mine pe jar prin saptamana 34-35 dar in final a fost fata cuminte si a iesit pe unde trebuie
Cat despre zacusca bine ca m primit si eu 2 borcane si am scapat de pofta. Cristina fii atenta ca eu sunt aproape si pot arunca si la tine unul ca atat mai am .
Anca, m-ai lasat fara cuvinte. Asa vesti...
Nu pot sa spun decat ca sunt alaturi de tine si ca sper sa vii cu vesti mai bune in curand.
Nico, lasa vorba si pune poze. Eram convinsa ca ai lipsit motivat si ca sunteti aproape gata cu casuta. Un vis implinit, bravo voua!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata,

Ghiocela bine ai venit. Cand ai terminat fac? SI eu tot civile a facut. Nastere usoara. Sper sa fiebine eu amnascut natural si nu mai vreau.
Oti nu mi vine a crede 3 fete? Ce dragut!!!!
Eu mi am mai facut o colposcopie asta dupa un tratament homeopat de intarire a imunitatii si ..... dupa o luna...... nu mai am nimic. Nu pot crede. Acum incercam satragem aer in piept si sa o luam de la capat cu bb!!!!
Oricum sunt fericita ca e bine acum. Va trebui sa fac controale din 3 in 3 luni.
Anca iti tin pumnii si sa fie bine mamata. Multa sanatate!
Acum ma intorc sa inghet ca tare frig mai este.

Va pup!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Buna!
Am scris un mesaj si s-a sters tot.....Nu stiu de ce....
In fine nu ati scapat de mine...ca m-a pus soata sa-mi iau laptopul pitic cu mine. Face mare dif la bagaj.
In austri aeste noros si sta sa ploua. Speram la cateva raze de soare...Trainingul merge bine.
Oti aruca ce mai astepti dar mai bine poate veniti voi la noi in vizita.
Ghiocela si eu iti tin pumnii sa nasti normal. Eu nu stiu cum este dar stiu ca este greu cu cezariana.
Ioana bine ai revenit si spor la treaba.
Ancuta cum mai sunteti?
Nico iar ai disparut?
Pisi nu mai zici nimic?
Elena and co ce mai faceti?
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Vaaai, "voinicii" mei, dar multa vreme a trecut de cand n-am mai dat cu subsemnata pe aici ... si-mi cer mii de scuze, dar, no, pe aici sufla vant de schimbare si suntem cu totii mai constiinciosi, mai implicati ... Vorba vine! Adevarul este ca astenia asta de toamna nu mi se asorteaza si nici sfarsitul de vara nu-l suport prea bine, cand simt ca ziua se miceste si frigul sta sa bata la usa.

Eu am fost in mari zbateri cu bobocelul meu care-i in primul an la "facultatea de carligute si bastonase", caci la inceputul lui septembrie, cand am reusit, in sfarsit (dupa o vara intreaga de cautari) sa iau legatura cu invatatoarea la care l-am inscris pe Vladi anul trecut pe vremea asta, aflu cu stupoare ca pruncul meu nu figureaza pe lista ei de copii, fiind repartizat la alta clasa!
Am zis ca mor de nervi in secunda aia! Am intervenit pe la tot felul de cunostinte s-o convinga pe madam sa-l ia inapoi, dar zadarnic. Asa ca, plecand cu trauma aceasta din start, absolut nimica nu m-a mai incantat la scoala respectiva. Exceptand noua doamna invatatoare (care pot spune cu mana pe inima ca este mai ok decat cea aleasa de mine) nimic nu mi-a mai placut. Drept pentru care, cand n-am mai putut suporta atata nemultumire am actionat si am tras sfori peste sfori, pana am reusit sa-l transfer, saptamana trecuta, la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva", scoala cu renume si pretentii. Asa ca acuma suntem in mari antrenamente cu disciplinarea si cultivarea atentiei, la care Vladi-i deficitar, mai ales ca prima invatatoare il cam tolera asa, poate in ideea de a nu ma necaji pe mine si mai tare, sau ca sa nu cred eu ca nu-i competenta. Ma rog, nu mai conteaza...
In alta ordine de idei, azi avem evaluarea la 6 luni de la inceperea tratamentului cu hormoni de crestere, dar emotiile nu mai sunt asa de mari ca la prima evaluare, pentru ca efectele deja se vad cu ochiul liber.
Raducu a fost un pic gelos pentru ca avea impresia ca Vladut a acaparat toata atentia nostra, de vreme ce lui i-am facut birou, i-am cumparat rechizite (lucruri noi, absolut fascinante pentru el) iar lui nu. Bashca timpul alocat zilnic temelor. Asa ca, a fost nevoie sa-i cumparam si lui niste caietele, un penarel, niste creioane si-un ghiozdanel, ca sa-si faca de lucru cu ele si sa mai uite de "probleme".
Inaintea inceperii anului scolar am fugit cu ei si la Viena, intr-un WE prelungit, de unde le-am mai cumparat hainute sport pentru scoli si gradinite si i-am dus in Prater si la gradina zoologica spre distractie si luare aminte . Le-a placut foarte mult acea minivacanta, mai ales ca i-am plimbat si cu tramvaiul si cu metroul, iar Raducu, culmea, a remarcat ca este un oras foarte curat si care are in posesie mult mai multa iarba si pomi decat Timisoara noastra!

Cam asta facem noi...

Ancuta, multa sanatate-i doresc mamei tale si voua putearea de a o ajuta sa treaca cu bine peste aceste file intunecate ale vietii domniei sale!

Elena, iti spun si aici FELICITARI pentru samburel si-ti doresc o sarcina cat se poate de usoara, la capatul careia sa te intalnesti cu minunea mica si frumoasa! La lucru s-au "asezat apele" sau inca sunteti amenintati cu "viitura"?

Nico, sa stapaniti sanatosi casa si, repet, sa dea Dumnezeu sa o mobilati numai cu clipe minunate! Ce-ti face "studentul"? Cum ii place la scoala? Dar Andra ce zice? Ai dus-o la gradi?

Cristina, FELICITARI pentru job si pentru toate lucrurile bune care ti s-au intamplat multumita inteligentei si muncii tale asidue! Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie doar inceputul fericirii in viata voastra!

Otilia, imi pare rau pentru patania sotului tau, dar ma bucur ca a reusit sa-si implineasca visul de a termina cu stresul examenelor! Ce-ti fac printesele? Cum te descurci cu ele?

Ioana, bine ai revenit si multa sanatate iti doresc!

Ghiocela, bine ai venit in club si sedere lunga si fructuoasa iti doresc! De asemenea, iti spun de pe acuma NASTERE USOARA si pui sanatos si cuminte-ti doresc!

toate fetele si-mi cer iertare daca am omis pe cineva!

O zi perfecta sa aveti!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina mii de scuze . De abia acum am realizat ca a fost ziua Roxanei. Multa sanatate si bucurii in viata!
Elena cum te simti? sper ca te-au ocolit greturile.
Pisi, o incantare sa te citesc. Cand mai trece taifunul poate apuc sa povestesc. Desi prea curand nu cred

Noi nu facem bastonase si carlige pentru ca in Norvegia nu se scrie de mana ci doar de tipar. Oricum asta imi mai lipsea. Ca usor nu mi-a fost sa inceapa scoala la nici doua zile dupa ce am nascut. Dar nu-i bai ca ne ocupam timpul cu altele. Are concurs de reguli de circulatie si siguranta in trafic, cum sa foloseasca reflectorizantele noaptea. Iar azi a plecat singura de la scoala ca au terminat cu 10 minute mai devreme si eu am intarziat putin si uite asa m-a pus pe jar pana am sunat sotul si am aflat ca este acasa deja ca doar scoala e la 50 de metri de casa. Trebuia sa vina si ziua asta cand nu mai are rabdare. Dar s-a speriat si ea ca nu stia ca e taicasu in casa daca era usa incuita. El a iesit cand am sunat eu crezand ca vreau sa descuie si a gasit-o plangand pe trepte.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput