Ingineri fosti, viitori...(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Otilia, La multi ani tie si printeselor .
Claudia ma bucur c ai mai intrat pe aici .
Anca nu stiu daca am scris despre Alex. A lesinat in urma cu ceva timp si am inceput investigatiile. Sincer nici acum nu stiu care a fost cauza. Pana acum am fost la pediatru, ofta, ekg, eeg si toate au iesit bine. Ar trebui sa mai facem un ekg la fundeni pentru sportivi, probabil mergem dupa sarbatori.
Cristina ma bucur ca de sarbatori sunteti toata familie impreuna. Banuiesc ca esti foarte ocupata cu pregatirile.
Elena e bine ca te poate ajuta mama ta. Conteaza tare mult. Nu stiu daca am citit ce ascunzi in burtica . Coca e o ea sau un el?
Bine ca ai reusit sa anunti si la birou sarcina. Macar ai scapat de un stres.
Pisi .

Noi de Craciun am fost la socri. A fost bine dar timpul prea limitat. Am plecat vineri dupa job si ne-am intors luni . Se pare ca vom lucra si vineri . De fapt vom merge doar la birou ca de muncit nu prea cred . De cateva zile tot targ mata de coada.
Mosul a venit incarcat. A fost tare frumos.
Pustimea a ramas la bunici pana luni.
De revelion vom merge la Calimanesti. Suntem o gasca marisoara, sper sa fie frumos. Eu sunt stresi ca nu imi gasesc pantofi potriviti pt rochie .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Poftiti la petrecere, servesc si !

Cristina, multa sanatate, impliniri, bucurii!
Hai ca pana la urma 2010 a fost un an bun, nu? Ai terminat doctoratul, ai un job asa cum ti-ai dorit, familia e cu tine. La fel si la mine, multe schimbari in bine. Si cand ma gandesc ce suparata eram anul trecut pe vremea aceasta cand tocmai aflasem de bb .

Elena, cunosc foarte bine sentimentul de usurare ca le-ai spus tuturor la servici. Ce bine ca a ai pe mama si te poti baza pe ea. O sa vezi ca in timp sotul o va aprecia din ce in ce mai mult. Mai ales cand ai doi copii un ajutor precum ea este de nepretuit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

La multi ani! Sa aveti un an nou cu bucurii si impliniri.
Fac si cinste cu intarziere.
Otilia la multi ani cu bucurii, sanatate si impliniri. A fost un an bun dar sfarsitul ca si inceputul este tot in coada de peste. Sper ca 2011 sa-mi aduca liniste...

Va pupic!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2011!!!! La multi ani fete dragi, cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

La multi ani Cristina
Eu ma bag la o cupa de , dimineata am fost sofer asa ca toata noaptea am servit doar apa si suc .

A mai trecut un an. Au fost si bune, au fost si rele. Bilantul e totusi bun. Pt 2011 nu mi-am facut planuri marete. Sper sa petrecem mai mult timp cu copiii, sa fie mai multe iesiri, sa fim sanatosi.

Nico

Mergi la inceput

Buna!
Nico multumesc frumos de urari! Si tie iti doresc la fel. La tine 2011 a fost excelent zic eu. Copiii sunt bine, ai facut casa, voi sunteti sanatosi.
Azi au plecat ai mei. La 1.15 am avut autobuz ca ai mei au zis ca nu trebuie sa mai riscam sa mergem sase in masina attea sute km. A fost mult mai comod dar obositor pentru mine. In fine nu ma plang.
Mi-a facut mare placere sa ii am la mine.
De maine la serviciu si incepe o luna de cosmar pentru mine.
Va pupic si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Eu tot asa mai pe la pranz dar deh e prima zi de lucru deci totlul merge taras grapis...
La servici nu este agitatie prea mare dar cred ca de maine va incepe dansul din nou.
Azi am programata curatenie si desfacerea bradului. Eu acasa il tineam pana la sfantul Ion dar aici se cam aglomereaza situatiunea.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti la ceiut, cafeluta si ce mai doriti.
Eu ieri imi propusesem sa fac o gramada de3 chestii dar din pacate nu am resusit decat sa spal ca am venit de la servici cu capul patrat...
Azi de dimineata am fost la sala si tare greu a mai fost... Deh toate bunatatile de la Craciun, ziua mea, Revelion...
Azi am o zi incarcata asa ca fug la treaba.

Va pupic!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am pregatit eu o portie mare de si nist ceiut.
Cristina eu sambata am programat sa desfac bradul. Asi vrea sa fac si o curatenie generala atunci.
Pacat ca au plecat ai tai. Poate vin mai des in vizita.
De ieri a inceput scoala. Alex s-a trezit marti seara, dupa ora 19, ca mai are teme la matematica, inca 20 de probleme . Aveam si musafiri asa ca nu a reusit sa le faca toate. Desi nu ii place sa lucreze mult dimineata in loc sa manance scria de zor la probleme . Deci uraste sa ia note mici, pot sa stau linistita.
Ieri am fost in delegatie. Am stat pe santier la -12 grade. Frig frate, nu gluma.

Nico

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ma inscriu si eu la un ceiut.

Aici nu este chiar asa de frig dar este umed.
Ma dor dragele mele toti muschii - in special fundul - de ieri de la sala dar nu m-am lasat si m-am dus azi dinnou. Aseara am fost si la piscina ca Roxy de cand a invatat sa se balaceasca numai la asta viseaza.
Eu nu stiu cand il desfac ca deh ca mai mereu ca o musca fara cap.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani tuturor! (pt Cristina dublu, si de ziua ei)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput