Ingineri fosti, viitori...(34)
Raspunsuri - Pagina 18
tuinea spune:
Buna dimineata!
Ma inscriu si eu la un ceai de ...menta ca deh stomacul meu oprit din post pentru marele ospat s-a rasculat aseara...
Nico scuze pentru FB cred ca a avut un post cu raspunde la toata lumea in loc de decat persoanei care a facut opostarea. Noroc ca nu e nimic de rau. LOL
Si mie imi lipsesc fetele care nu mai intra. Eu incerc in fiecare zi in fuga calului sa intru un picut.
Si eu iubesc zapada ...Aici s-a oprit dar se spune ca ne asteapta un weekend plin de zapada.
Eu fug ca toata ziua am SEM planificat.
Va pupic!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Ceai, cafea? Nimeni pe aici....
Azi la sevici toata lumea este un pic chrismasy deci ma bucur si eu.
Va pupic si sa aveti o zi super!
iepumic spune:
3 kg de chiftele???????? Wow!!! Eu urasc sa gatesc prajeli.
Nico, cred ca am pierdut eu firul discutiei, nu stiu de ce a avut nevoie Alex de electroencefalograma. Oricum, ma bucur ca totul e bine.
Eu in weekend am reusit performanta sa dorm pana la 4 dupa-amiaza duminica. .
Ati facut bradul?
xerxe2005 spune:
Noi nu am facut inca bradul, joi avem programat.
Am de facut carnatii, tot joi.
Vreau sa fac niste salata boeuf, ca e bucuria noastra la sarbatori sa mancam salata asta, bors cu perisoare, sighiri (un fel de compozitie de drob prajita in prapure), racituri d eporc, alba ca zapada si fursecuri cu ciocolata si nuci. Asta mi-am propus. Si bineitneles, ceva curatenie, dar nu foarte mult....adica nu mut mobile sau scutur covoarele.
De revelion fac sarmale sigur...si altceva ma mai gandesc.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+
tuinea spune:
Buna dimineata!
Elena deja mi-a lasat gura apa... Pot sa vin si eu la masa la tine? Tare bine suna!
Ancuta pai am facut 3kg ca suntem multi nebuni aici. Ma crezi ca am lasat cateva avasa si aici s-a mancat totul la blana. Am facut si doua tavi de prajituri (alba ca zapada si prajitura ardeleneasca sau televizor cum ii mai spun unii) si la fel. Deci Vivat bucataria romaneasca.
Eu de Craciun fac ciorba de curcan si friptura de curcan la cuptor invelit in bacon cu legume, racituri de curcan, o pomana porcului, prajitura fac tot una cu foi pe dosul tavii cu miere si cozonac.
De revelion fac sarmale si friptura mai vedem noi de care dar desert o sa cumpar o chestie speciala de aici care noua ne place foarte tare.
Cat despre curatenie apoi mereu fac si parca nu se vede prea mult ca deh Roxy a mea daca nu toaca din cutia ei de la Mr. Maker continuu.
Eu va pupic si va doresc o zi usoara.
tuinea spune:
Nimeni? Pai asa?
Haideti la de toate ca acum am si de acasa cate ceva ca mi-a venit familionul cu provizii.
Ai mei au ajuns bine ieri - decat doua ore intarziere. Nici noi nu am ajuns in timp ca a fost trafic mare pe M1 dar totul este bine cand se termina cu bine.
Pupici!
hcclara spune:
Salutare!
am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de familiile voastre si toate cele bune in 2011!
Oti, la multi ani pt Ana si Elisa, sa creasca mari si sa fie sanatoase. si pt ca se apropie si ziua ta iti transmit si tie acum la multi ani si multa fericire!
va pe toate si sa ne auzim cu bine.
Otiliav spune:
Craciun fericita si multe cadouri frumoase!Sa intrati sa ne spuneti ce surprize v-a pregatit mosul, da?
Claudia, multumim frumos
Iar mie mi-ai facut mega surpriza ca stii cand e aniversarea mea
Elena, ai ajuns la jumatate sarcinii. Sa fie usoara in continuare!
Ancuta, noi acum am facut bradul, de fapt fetele si sotul ca eu am alaptat. Greu ne-am mobilizat
Cristina, cred ca te sfadesti de numa'cu familionul tau. Si iti e casa plina de bucati traditionale
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Sper ca ati avut un craciun minunat.
Otilia l-a multi ani pentru fete. Sa fie sanatoase ca frumoase sunt, toate dorintele sa li se implineasca.
Otilia mi-ai citit gandurile. Noi am petrecut foarte bine dar casa fiind asa de plina si ocupatia mea a fost maxima...
Cumparaturi, mancare, copiii... dar cu toate astea tare fericita.
Claudia merci frumos de urari.
Va pupic si sper sa mai intru pana la Revelion.
xerxe2005 spune:
Noi ne-am intors in campul muncii.. Am anuntat seful si restul colegilor care nu stiau, de sarcina mea...si ma simt mai relaxata acum, chiar daca deja au inceput mici comentarii rautacioase referitoare la plecareea mea si a celeilalte colege gravide si spargerea grupului de lucru...
Cocuta a inceput sa miste din ce in ce mai mult..masina cu care venim la serviciu parca ma zdruncina tot mai tare, dar na, e de vina si drumul inzapezit sau cu gheata. Sunt la fel de somnoroasa...as dormi constant.
Ne pregatim sa fecm revelionul cu fratele meu si sotia lui si inca un cuplu. e Razvan il trimit la sora mea, unde s-a mutat mamica, si il voi lua pe 1 ian seara, ca sa pot dormi in liniste dupa petrecerea de revelion. Sotul meu nu o suporta pe mamica (si asta mai mult din cauza socarei mele, care a iscat cearta intre ele) asa ca mamica a fost cam izolata de noi o perioada...dar acum s-a dovedit foarte folositoare, stand cu Razvan in vacanta asta de craciun. Iar eu am fost chiar fericita sa il stiu cu ea...cam asta a fost cadoul meu de Craciun.
Azi nu l-am mai dus la ea, ca am vrut sa doarma mai mult dimineata. Ieri a facut mare scandal ca mai voia nani, asa ca am chemat-o pe fosta bona. Si in felul asta i-am lasat mamei mele timp sa imi faca o alba ca zapada. Chiar e placut, sa poti conta asa pe cineva...Nu stiu, azi sunt mai euforica, cred, dar nu va suparati, nu?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 21+