Ingineri fosti, viitori...(34)
Raspunsuri - Pagina 15
tuinea spune:
Buna dimineata!
Yeri s-a decis ca azi universitatea se deschide asa ca am purces la drum de la 6 ca am zis ca ma duc la sala. Cand ajung acolo sala era inchisa... Am plecat catre biroul meu dar eram in echipamentul sportivos asa ca m-am schimbat in dulapul femeii de servici. Azi sa vedem prin ce peripetii mai trec ca sa ajung acasa...
Va pupic!
nma spune:
Cristina multam' de ceai. Azi parca sunt ceva mai bine desi ieri pe santier a fost groaznic .
Eu abia astept zapada desi stiu ca va fi haos in oras.
Gabi sanatate multa .
Cu e Lili? A fost cu anestezie generala? Trebuie sa merg si eu cu Alex la dentist, apoi la ortodont .
Ieri am facut prima friptura la cuptor. Eu gateam mult la cuptor, mi s-a parut tare greu fara asa ca acum sunt happy.
I-am comandat dulapul lui Alex fara sa verific dimensiunile si e prea mare . Acum trebuie sa vad unde ii gasesc loc.
Nico
Gabi_K spune:
Nico cum adica anest. generala? Ii face locala, ca la oamenii mari. O doare putin, dar dupa aceea nu mai simte nimic.
Noi de aceea am facut extractia, sa scapam de ortodont... sper sa nu ajungem acolo.
Deci ieri am ajuns la ORL, otita nu e otita, ci o artroza mandibulara- adica reumatism la falca stanga Insa de cand am inceput cu fastum gel, si medicamente antireumatice, durerea incepe sa ma mai lase.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
tuinea spune:
Neata!
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor! Sa fie sanatosi, voiosi ...
Nico La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca.
Gabi si Roxanei i-a picat incisivul stand si nu stiu daca celalalt o sa aiba loc sa creasca dar vedem cum merge. Deja cei doi de jos sunt strambi ca nu au avut loc...
A venit mosul la voi?
Roxy de dimineata s-a trezit cu o alergie deci la 2.15 ne ducem la doctor. Asa ca mosul nostru este cam enervant. Ea si-a dorit un karaoke si asta i-a adus mosul plus disco ball si manusi foarte dragute cu degete fetisoare si cu codite. Lui tati i-a adus un fular si un hanorac si mie un hanorac.
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Otiliav spune:
celor care serbeaza astazi. Nico
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Gabi_K spune:
Nico la multi ani!
Cristina, la noi pb era cu incisivii laterali. Aia centrali chiar daca cresc mai stramb, se pot rezolva daca ii apasa mereu in fata cu limbuta.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Pisicuta spune:
LA MULTI SI FERICITI ANI, NICO, DRAGA!!!
SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI, BUCURII SI IMPLINIRI CU CARUL SI SA PRINZI BATRANETI DULCI SI LINISTITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR/SARBATORITELOR DE AZI!
mULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
iepumic spune:
LA MULTI ANI si de la mine, NICO!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Gabi, si eu am asa ceva, motiv pt care am purtat si aparat. Vineri l-am dat jos, mai am doar un retainer.
Eu am fost la munte nitel in weekend, la Bran, si a am prins o zapada superba, prima pe anul asta. Am facut si om de zapada, m-am simtit ca un copil.
Acum..inapoi la realitate.
Pup pe toata lumea.
nma spune:
Dragele mele va multumesc din suflet pentru urari. tare bine mi-au picat .
Ieri nu am apucat sa intru dar banuiesc ca nu refuzati bunatatile de azi . De trei zile chefuiesc . Am avut tort in fiecare zi . Imi greu sa cred ca am ajuns la 34 (am socotit putin inainte sa cumpat lumanarile ).
Aseara am facut si . A fost asa de frumos . Mi-ar fi placut sa fie si putina zapada.
Anca recunosc ca sunt putin invidioasa. Trebuia sa trimiti si la noi cativa fulgi . Sper sa reusim sa dam si noi o fuga la munte daca nu ninge intre timp aici.
Gabi fetita unor prieteni a facut anestezie generala. E drept ce ea avea doar 5 ani .
Cristina la noi Mos Nicolae aduce doar dulciuri, fructe, carticele si nuieluse. A fost totul bine pana a aflat Alex la scoala ca la alti copii a adus multe jucarii. In anumite case Mosul a venit si de trei ori . Cred eu ca pana la urma am gasit explicatiile bune. Sa vedem cum ne descurcam cu Mos Craciun .
Pana vine Mosu fiecare trebuie sa pregateasca cadouri pe care le pune sub brad.
Am uitat sa va spun ca de ziua mea am primit cel mai frumos cadou de la Alex
A. Mami, iti place cadoul meu?
E. Care cadou iubitule?
A. M-am rugat sa nu mai fi bolnava si acum esti bine. Asta e cadoul meu.
Nico