Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 2
clauclau spune:
Neata.

Va las pozici de august si revin.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/August2010#
Fug sa ma uit la pozele Stelei.
mstela spune:
Clau,ce pozici mumoase am vazut
..e o placere sa va vad mereu,sunteti o familie f frumoasa
...dupa Razva sunt topita!![]()
Dar brunetzik nu a fost la mare?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
Stela, si eu v-am admirat pozicile, mi-au placut mult de tot, sunteti frumosi si relaxati.

Brunetica nu a fost la mare, era cam greu pentru un weekend. A fost de fapt o surpriza pentru Razvanel caci tot nu am reusit sa ajungem nicaieri in concediu.

Kya spune:
Si eu am vazut pozici frumoase, frumoase! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Daaa, si eu am vazut poze frumoase! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
Ce poze frumoase am vazut si la Bubu
...ce locatie imperiala!ce baieti frumosi!
ce costume!!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
citind despre crizele piticilor vostrii constat ca eu am pitic cuminte...nu am avut parte de asa ceva,sunt crize micute,dar fara tavalit pe jos,dat palme ,tipat ..intr-adevar cand isi i se pune pata pe ceva cu greu ii scot din capsor lucrul respectiv dar ne intelegem pana la urma...fara sa se uite lumea ca la urs...
clau,mstela f frumoase pozele
ramo_cata spune:
ma bag la o tura de calcat...vroiam sa pun cateva poze si filmulete dar nu pot sa le descarc ,nu-mi merge bluetoothul,nu stiu de ce
lyvy spune:
Salutare fetelor!
De muuuuuuuuuuuulta vreme nu am mai intrat, si cand intru nu mi-a venit sa cred ce citesc despre Siluan, Doamne ajuta sa treaca cu bine de toate si Simo sa aiba putere si sa fie totul bine.
Am vazut pozici frumoase cu printese de Clau si Stela, sunteti niste frumosi toti.
Eu, burtoasa, in asteptarea celei de-a 2 minuni.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+35 sapt
Alex
Pozele mele
Povestea nasterii
ramo_cata spune:
mamam,lyvy deja 35 de saptamani..ce repede a trecut timpul...tu ce mai faci?ce face Iris?
LA MULTI ANI ,PUIUTZ MIC DE BLANKAR!!!! SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!!