Vinete pentru salata, de care?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

[quote]citat din mesajul lui CorinaDani

asadar, s-a inventat cumva alta metoda de coacere si curatare, astfel incat sa ne usuram viata ? cumparam gata curatate si congelate ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )


Daca nu-ti place sa le coci si cureti poti sa le prepari si asa:

Cureti vinetele de coaja si le tai in fisii suficient de groase, pe lung si le fierbi cateva minute in apa cu sare. Apoi le scurgi in strecuratoare si cand sunt inca calde le toci marunt. Apoi faci putina maioneza(in care pui si putin usturoi pisat, sare, piper) si un borcan de iaurt(150gr). Amesteci maioneza cu iaurtul si apoi cu vinetele si lasi salata cateva ore la frigider.

Sper sa-ti placa, noua ne plac tare mult si facute asa.

Mergi la inceput