"Abdomen extra-plat (42)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Loma

Allure draga, eu iti sorb mesajele, ma bucur enorm ca impartasesti cu noi din experientele/cunostintele tale, si eu una mai iau si notite
Vroiam sa te intreb un lucru:eu sufar de anxietate...nu una usurica care trece de la sine, una nasoala care imi cam amaraste zilele, nu dezvolt aici ca nu-i locul.
Pana incep o terapie, mi-as dori sa ma ajut un pic mai mult decat am facut-o pana acum, sa fac efectiv ceva concret in directia asta!
Deci...respiratia este f importanta, imi ia amalganul ala de emotii distructive cu mana, insa nu-mi reuseste mereu, mai ales in momentele de panica, uit si cum ma cheama, daramite sa mai respir abdominal.
In fine...poti sa faci o recomandare?
in fct de ce ai citit tu?
ma intereseaza tot ce ar putea ajuta la controlul emotiilor, relaxare, restabilirea echilibrului interior, dar nu stiu de unde si cu ce sa incep, vreau sa-mi cumpar un material in aces sens, dar nu stiu ce

Am Qi-gong for health and vitality scrisa de Chuen Hon
si The Tao of inner peace..

bune amandoua, dar mie nu-mi iese de nici o culoare respiratia aia...sunete nu pot scoate nici sa ma platesti, plus ca ma simt cumva ridicol sa ma apuc de urlat prin casa...

am scris pe fuga, fata e maraita, am fugit...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

Allure, zau ca m-ai starnit acu'. Eu ma gandeam, aveam in cap cam de de ceva vreme sa merg in Thailanda sa fac cursuri de masaj. Mi se trage de la o vacanta in Thailanda din Dec. anul trecut. De cate ori ieseam de la masaj eram ca un fulgulet, vazand pozele tale mi-am amintit cum imi facea si mie tipa... super ce mai. Insa tot ce ma tine, este drumul, f. lung (28-30 ore cu avionul) si stiu ca imi fac sinusurile prastie de la AC din avion, data trecuta nu mai spun cat am tras cu ele.
Dar sa stii ca nici Bahamas nu e rau deloc.
Zici ca iti cauti o partenera de thai masaj... e important si sa-l practici, ca daca faci cursurile si nu ai pe cine sa practici probabil ca il cam uiti.
Daca zici ca nu e musai sa fii RMT, cum vine lumea la masaj, ca doar iti trebuie probabil o licenta ceva la mana, sa fii covered in caz de ceva... ma refer in cazul meu.
Probabil ca astia de aici fiind cam pudici, ceea ce pana nu demult era si cazul meu pt. ca nu stiam, fac conexiuni intre masajul thai si masajul erotic, si de asta nu prea se inghesuie lumea la masaj thailandez.

si eu aveam in cap sa merg in Thailand pentru curs si tot de aia nu m-am dus: distanta...

dupa ce termini cursul in sine, trebuie sa practici vreo 40 de ore dupa care primesti diploma de "Thai massage practitioner"...din pacate lumea prefera ca masajul sa fie facut de RMT ca sa-si poata lua banii inapoi de la asigurare pe baza chitantei ce contine numarul de inregistrare profesional...pe mine ma intreaba multi daca sint "registered" ...deci nu cred ca o sa poti practica aici cu succes...daca erai in State, nu era o problema ca aia nu au masajul ca profesie inregistrata...

chestia asta o faci numai daca vrei o vacanta deosebita si sa inveti ceva pt sufletul tau...dar costa cam mult...

n-am mai practicat de mult dar imi amintesc repede...

nu stiam ca faci Tai Chi si Qi Gong...unde ai invatat? foarte interesante informatiile de la tine. ar trebui sa scrii mai des

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Nikole, trebuie sa vezi care e cauza anxietatii tale. Asa esti tu de la natura? Ai fost asa mereu ori te-ai schimbat dupa nasteri? Trebuie stabilit daca e de natura hormonala sau psihica.
Uf, astea-s greu de rezolvat "pe net", ca sint complicate...Am si eu probleme cu duiumul din trecut si nu numai dar am decis ca le tin la distanta...ma focusez pe ce imi place si imi face bine: cint, dansez, fac sport, o repriza de shopping daca trebuie, autosugestie, scriu si citesc aici cu voi...toate ma tin pe linia de plutire...refuz sa ma gindesc la probleme, neajunsuri, etc...imi spun ca sint sanatoasa si intreaga si asta e totul, e crucial!!!!!! Restul NU conteaza, se rezolva.

E mai greu pt tine cu pruncii, recunosc...nu stiu cum m-as descurca cu 2 copii mici. Eu va admir pe toate care ati facut copii, mie mi se pare o misiune imposibila. Familia trebuie sa recunoasca nevoile tale si sa te ajute...sotul, parintii daca sint prin preajma, sa-ti ofere timp liber numai pentru tine sa faci ceva ce te relaxeaza si iti da o pauza sistemului...apoi te intorci cu forte proaspete la familie si totul pare mai usor.

Am gasit aici niste sfaturi bune de suplimente naturale si nu numai: http://video.about.com/altmedicine/Natural-Remedy-for-Your-Mood.htm

si ca tot sintem "in topic": du-te la un masaj bun ca e minunat pentru trup si suflet...iesi de acolo despovarata de 10 kile de griji (macar pt o vreme:))

p.s. cea mai buna terapie pt tine este sa te uiti in oglinda in fiecare dimineata, sa-ti zimbesti si sa vezi cit esti de frumoasa si luminoasa, sa constati ca ai doua comori mici care sint bine sanatosi, un sot care te iubeste, traiesti intr-o tara calda si frumoasa si...si restul e apa de ploaie ca asta-i esentialul! trebuie lucrat la minte...aia ne face feste noua, femeilor :)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

allure, io citesc dar nu pot decat sa salivez... frumusetea de romania, ca sa capati un masaj decent la un pret decent tb sa omori, maseuzele buna sunt rare de tot si toate tehnicile descrise de tine sunt necunoscute banuiesc ca la 99% din cei ce profeseaza.

pai nici aici nu e usor sa gasesti pe cineva care faca masaj ca lumea am fost la citeva si am cheltuit banii aiurea...am primit un fel de frectie lesinata in loc de tratament...ca-n orice meserie: "multi chemati, putini alesi"

nu stiu ce scoli de masaj sint in Ro...in Canada e grad de colegiu, ne obliga sa invatam multe chestii medicale, unele care n-au nici o legatura cu masajul dar acum imi dau seama, ce bine ca am trecut prin ele! e bine sa ai orizont extins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop si io
am revenit din concediu dupa 2 sapt , am citit un picut , am vazut si ceva link-uri cu sport puse de allure , dar nah , mi-au iesit prin fiecare por al pielii cele 2 sapt de relax ..am bagat ca migu' la munca..aseee

sunt mandra ca nu am pus kile in plus , imi vine sa ma pup singurica .. mai ales ca am fost in zone all inclusiv...ce am vazut acolo ...eram miss univers nu alta ... nu mai departe de bulgarica ,cea radiata mai nou , am vazut niste imensitati de femei (englezoaice marea majoritate) ,care ar fi putut sa-si educe macar copii sa nu ajunga ca ele ..a mancat o pustoaica langa mine (astia erau evrei), paste , pizza , coaste de porc , cartofi prajiti (portii de portii nu asa oricum , ea neavand mai mult de 10-12 ani ) ..plus nelipsitele dulciuri ... mamica , m-am speriat ..in fine ... cred ca nu mai e de mult valabil proverbul mananci ca sa traiesti nu traiesti ca sa mananci

acum va rog spuneti-mi si mie micutele o "cestie"...2 sapt nu am facut niciun fel de miscare ..m=am dus acum joi la tae-bo si am o febra musulara de nu ma pot intoarce noaptea in pat, si am impresia ca nici prima sedinta de aerobic de acum vreo 3 luni nu s-a lasat cu asa febra ..sa fie oare tae-bo mai solicitant ????

va pupacesc pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mai e ceva in aer?Ca si mie mi s-a ars un bec
Am niste nervi,as da cu soata de pereti,literarmente...
De doua zile ioc sport si am mancat total anapoda...tare as vrea azi sa fac nitica miscare,dar trebuie sa ma pregatesc de party,maine are Erika invitati!Si mi-a cerut tort Pooh...asta pe langa altele aperitive si dulciuri,ca nu pot sa primesc invitatii si sa le dau doar tort.
Ieri am avut o zi naspa la munca si m-a indispus tare....
Fata,romanca...s-a spanzurat.O tragedie!
O mamica a venit cu 3 copii in Jp si n-are de nici unele,cand am vazut poza cu copilasii am zis ca mor,am cotrobait prin debara si i-am facut un pachet de i-am trimis...macar o fapta buna sa fac si eu...
Soata nu-mi vorbeste...o fi la ovulatie.

Iulix io te astept pe mess sa intri sa-ti trimit ce programe vrei...
Allure ai scris asa frumos,dar la starea mea actuala...vad in ceata.

Ma duc sa "muncesc"...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure, aici sunt cursuri strict de mesaj. Adica dureaza o luna sau sau maximum 3 , si inveti masaj , reflexoterapie samd.

Daca vrei ceva profi faci o Facultate, asa era pana acum , ca acum e colegiu.
Nu stiu cum se face acum , oricum mai haotic , ca tine 3 ani , dar cand a facut prietenul meu 5 ani a facut programa de la generala, plus materiile care ii interesau pe ei : kineto, fizio, electro, masaj, acupunctura, neurologie, ortopedie multa.
El spre exemplu face doar kineto, ca nu-i place masajul. Insa e nevoit sa faca masaj la cei care vin la kineto. Din fericire pt. el insa nu e de relaxare. Deci eu in toti anii astia nu am primit masaje, decat la membrele inferioare sau daca spuneam ca ma doar un brat imi facea un drenaj usor si ma masa frumos.

Nikole, tu trebuie sa mergi la un psiholog. Sunt niste tehnici de combatere a anxietatii care presupun ca medicul tau sa iti induca un atac de panica/anxietate, si sa ti-l stopeze/reduca, Dupa ce face asta de cateva ori vei invata cum sa faci sa il opresti din fasa (evident va face si asta). E o tehnica simpla dar daca ti-o explic pe net n-ar nici un rost. Deci ai nevoie de cateva sedinte.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey asta cu depresiile e chestie lunga....nu o sa le tratati cu discutatul pe forum, nici macar cu grupuri de suport. probabil pentru ca una din cele mai bune prietene ale mele este psihiatru am invatat sa respect meseria asta foarte mult. Insa personal sunt contra sfaturilor medicale pe net, mergeti la un psiholog sau la un psihiatru daca este cazul, nu o lasati sa evolueze.

personal am avut 2 persoane dragi langa mine care si-au pierdut copiii in urma cancerului dupa niste lupte cumplite. am vazut bani intorsi cu lopata pentru cele mai scumpe tratamente oriunde visezi in lumea asta si tot degeaba...am invatat ca daca imi sunt copiii si ai mei sanatosi sunt perfect fericita. Ca'st obosita, ca ma enerveaza sotul sau seful, ca traficul, bani si nu mai stiu ce, pana la urma nimic nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, multumesc
Xio, eu am mers la medic, am un diagnostic, medicatie, si astept sa incep terapia.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza. Tare urata zi e... Nori afara, nervi in casa... Ce mai... "ziua perfecta".
Georgia bine ai revenit!
Allure terapia uitatului in oglinda mi-ar trebuie si mie in momentele astea, ca sunt cu nervii cat casa.
Deus saru'mana de raspuns. Cred ca o sa incerc sa vad ce efect are.
Sabina sa vedem cum facem cu programele ca acum mi-am dat seama ca am cam putin loc in calculator. Daca e poti sa imi dai ceva date despre cat de mari sunt programele? Distractie placuta la petrecere!
Nikole si sa treci cu bine peste tot ce te nelinisteste!
Marina ai dreptate. Daca persoanele la care tii sunt bine si sanatoase, restul sunt amanunte.
Hai ca parca incep sa vad lumea cu alti ochi de cand ma destanui.

..............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput