Prietene la bine si la greu - 47

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mai Lavi,nu cred ca cineva s-a gandit ca incerci sa ne sensibilizezi. Si mai `plange-te` la noi,dar sper sa nu mai ai motive. Imi pare tare rau ca treci prin asa o perioada... Nici eu nu am prietene in Iasi(doar doua-una fiind nasica Annabelei),si stiu cat e de greu sa nu ai cui te descarca,dar eu `profit` de intelegerea si rabdarea voastra.
Cu soacra,cred ca pui prea mult la suflet....nu mai incerca sa-i fii pe plac,sa te faci placuta de dumneaei. Daca tu te intelegi bine cu Luci,cum te poti gandi sa pleci cu Rares? Stai cumintica acolo,ca vor trece si problemele astea. Incearca si tu,cand mergeti in parc,sa stai de vorba cu alte mamici,si poate iti gasesti o prietena,sa ai si tu cu cine iesi.... Cine ar putea sa te inteleaga mai bine decat o mamica care trece prin situatii similare?
Noi suntem aici,oricum... Din cate spune titlul,nu suntem prietene doar la bine,nu? Hai,capul sus!

Simina,sa-ti traiasca nepotelul!

Andre,la cat mai multi ani frumosi! Ce mai face italianca frumoasa?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lavi sunt total de acord cu Lumi si Ionela si sunt sigura ca toate gandim asa. Sa nu uitam ca aici orice subiect este deschis, ne numim prietenelabinesilagreu, nimik nu este OFFTOPIC asa cum bine zicea si Monis

Many nici eu nu vreau kiselef prefer herastrau, dar hai sa vedem cine se mai baga sin garda veche/noua

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

Am ratat o gramada de evenimente asa ca primiti si urarile noastre intarziate pentru luniversari, aniversari, onomastici etc. Floricele multe pentru voi si un sac de pufuleti pentru Andre: la multi ani!

Am vazut poze nemaipomenite, cu copilasi minunati (nu prea mai au fetisoare de bebelusi). Nu vreau sa enumerez ca nu as vrea sa uit pe cineva, dar sa stiti ca este activitatea mea favorita in miez de noapte sa ma zgaiesc la puiuti.

Am pandit fetele cu intalnirile din parc, dar am fost pe rand muciosi, bubosi si maine ne cosmetizam (aia mai mari dintre noi ) ca ne pregatim si noi de inca o bucata de concediu.

Ma intreba Monis de ce nu scriu mai des. Pai, pisoiul e atras de laptop si de orice are butoane, asa ca accesul meu e restrictionat pana la ore tarzii in noapte, cand nu stiu ce sa fac mai repede si de obicei, imi pica ochii in gura de somn.

Mai vreau sa o imbratisez pe Lavinia. Rabdare si liniste iti doresc! Si inca un pentru RamoX
Si eu sunt curioasa cum a reusit sa faca Tina gem, ca eu d-abia reusesc sa mananc (cred ca sunt foarte slaba la capitolul organizare) si cum a trecut Ralu peste nunta, nu de alta dar noi am reusit performanta de a sta 50 min la o nunta ca nu a reusit mama sa-l linisteasca pe pisoi.

In rest, ne afiliem si noi la diverse grupuri de fulgusori. Evident, nu-l puteam rata pe ala cu multe treziri de noapte, asa ca sa stii coque am fost foarte ascultatoare ieri si am bagat somn cu pisoiul.
la capitolul lauda, pisoiul se da singur jos din pat, eu si Motanu pleznim de mandrie

A, da felicitari Simina sa va traiasca si sa fie sanatos si voios! Si chiar asa, Raluci de ce nu va mutati in Germania? casele sunt frumoase
Va pupam pe toti si toate! Spor la busilat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Bine Ionela! Va multumesc tuturor pentru gandurile bune...hai ca iarasi am tras un plans zdravan!S-a trezit si Rares si afara ploua si nu-l pot scoate niciunde...uff..

Andre, sa fiti fericiti inca 100 de ani de aici inainte...si sa va deschideti gradina botanica...atatea plante sa adunati cu fiecare aniversare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, O mie de ani sanatosi impreuna! [pufulete][pufulete][pufulete]

Lavi, grup hug

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

de dimineata Dragos o tot tine intr-un marait si plans, vrea doar in brate si ma musca...cred ca se pregateste si pe la el un dintoc,numai ca nu vad nika
Binemacarca ai Evei cresc in liniste...pana acum
Trezit la 7.30,abia a papat printre maraieli un pic de fructe si a adormit suspinand pe la 11.30...cat? fix 30 min....somnul asta era cam de 2 ore,sper sa doarma mai bine la amiaza

Asa ca deseara mancam pizza sau ce altceva comandam...nu am timp si nervi sa intru in bucatarie...decat pt mucosi; iar de calcat ...

Lavi si fruntea sus...
Andre,aniversare frumoasa si multi ani impreuna

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raluci,ti-am admirat si eu rochia,ai fost o mireasa frumoasa!
Voi intra sa savurez pozici de Germania imediat!

Simina,pup fata,sa-i treaca repede raceala!
Vibrocil ai incercat? La noi a mers...

Lili,felicitari pt noile silabe si pt noile achizitii. Nu pui si niste pozici cu jucariile?

Tinuta,mare gospodina mai esti! Te admir,de unde ai atata energie???? Off,ce urasc calcatul....de aia il si evit,cand pot

Gabitza,mi-a placut bilantul bebeilor. Felicitari pt Dragos care-si tine singur biberonul! Ce dolofana e Eva!!!

Dozz,sa dea DD sa veniti cu rezultate bune si fara hamuri de la urmatorul control!
Si noua ne reuseste adormitul in patut...si acolo doarme pana dimineata. Mai nou,o adorm in brate,ca imi place mie sa o simt linistindu-se in bratele mele....

Floricik,tare rau imi pare de funduletul Emmei.Din pacate,nu stiu nici un remediu....dar ma gadesc ca tare bine i-ar fi daca ai putea-o lasa fara pampersi un pic...

Lylyana,La multi ani si Alexutului frumos! Ce bebe 2,ca de cand face figuri si la lapte,imi vine sa fug in lume.
Stiti cum decurge masa la noi? Ii dau bibe,cand il vede,baga degetul in gura si se intoarce pe o parte....eu ii dau tot felul de obiecte,pana o intereseaza ceva,si accepta sticla...si asta dureaza cel putin jumatate de ora...de 4 zile,si-a mai scos o masa,asa ca avem 4 acum....si eu sunt un butoi de nervi...dar de fiecare data,cand trebuie sa o hranesc,inca gasesc puterea sa arborez un zambet(chinuit),si sa cant,sa vorbesc,sa incerc sa o conving sa pape....

Na_bo,o gramada de petreceri in octombrie!
Cum mai papa Amalia?

Smara,te imbratisez cu drag,mami.... Multa sanatate lui Timi,o sa pape bine cand mai trece gatutul si recupereaza el!

Ionela,cat mi sta tati? Poate ne bagam la o intalneala....si nu ne mai rateaza nici Ramonika

Ali,si noi avem probleme cu dintii,musca tot ce prinde,inclusiv mainile mele.
Abia astept sa veniti cu rezultate bune

O pup si pe Mitzi ca a trecut pe la noi,si pe Biara,ca si ea e scumpa la vedere.

Monis,ai prestat gulasul?

De cand am inceput mesajul,am facut si o ciorba de perisoare,ca m-am saturat de sandvich-uri...e grele,ca suntem numai noi doua,acum profit ca doarme.
Am bagat cartof dulce,patrunjel,spanac si pastai la steamer,dar tare ma gandesc ca vor avea acelasi "succes" ca si legumele de ieri

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am incercat sa fac papanasii aia din schema data de monis...nu au iesit...sau cred ca nu stiu eu sa ii fac cum trebuie!Rares plange...nu sta in patut, nu sta la noi pe pat, nu sta in carut, daca se poate, numai in brate, sau sa se deplaseze pe unde nu e voie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Simina, sa iti traiasca nepotelul! Felicitari si toate cele bune surorii tale!

Floricik, pt fundulet, la noi functioneaza bine Epitelin (unguent cu galbenele, musetel si luminita noptii). La alte fete stiu ca a dat rezultate Sudocrem si Cutaden.

Lumi, imi pare asa de rau ca iar ai vesti proaste... Mereu ma gandesc la tine cand mi se pare ca e nemancacioasa Ana, cand imi pierd rabdarea ma gandesc la cate tragi tu si tot pozitiva ramai si asa mai gasesc o farama de rabdare.

gabitza, Donald mare de plastic am avut si eu. Si inca il am, acasa, la parinti. Aha, deci si eu sunt de varsta piramidelor

Raluci, Lylyana, si eu parc maine!
Acum am vazut ca mai are de asteptat o luna Raluci si mi-am amintit de cum treceau lunile incet, incet, inainte de cele 2 liniute. Eu nu imi pot explica de ce se prinde asa de greu, rar am auzit persoane la care sa apara bb din prima, zau ca e un mister pt mine. De fapt, eu nici nu stiu care a fost reteta castigatoare pt Ana, asa ca daca o sa ma apuc de bb2 candva, iar o sa incerc toate variantele, babesti sau nu.

Andre, sa traiti fericiti multi, multi ani de-acum incolo!

Mitzi, uau, ce ma bucur ca ai scris! Frumoase progrese si la pisoi, la tot mai multe!
Of, eu nu am ascultat indemnul lui coque, desi mi s-a parut atat de atractiv. Am zis ca poate maine sau poimaine - si eu stau prost la capitolul organizare, cred, si in afara perioadelor scurte de somn ale Anei nu mi se pare niciodata un moment bun sa fac ceva, orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Many nici eu nu vreau kiselef prefer herastrau, dar hai sa vedem cine se mai baga sin garda veche/noua

Ok eu sunt pe aici, astept sa se stabileasca parcul si ora, anunt daca ajung.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput