Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 13
grigore_tina spune:
Many de obicei se culca la 20.00.Sincer ,mie imi convine ca dupa ce se culca mai calc si eu cate ceva,mai fac una alta prin casa.
Nu inteleg inca trezirile dese.La munte dormea de la 19.00 la 06.00 dimineata cu 2 treziri de tzitzi si atat.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Am reusit sa vad si eu pozele postate pe contul comun si ultimele poze adaugate in conturile personale.
Raluci vreau si eu un link la pozele de germanica.
lili_a spune:
Buna seara fetelor, sint chiauna de cap, n-am dormit bine iar si m-a si alergat copchilu asta toata ziulica
Sint stupefiata de ce i se intimpla laviniei
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Lili, mai spune-mi de piscina voastra de succes putin. O tineti umflata tot timpul? Merge umflata cu pompa, sper... Si imi mai zici o data ce diametru are? Eu inca nu am luat tarcul ca intre ham si tarc e contradictie de termeni, de fapt hamul e un tarc in sine, mult mai restrictiv. Dar deja imi imaginez mult asteptata vizita la ortoped, vestile bune, scoaterea hamului si revenirea in forta a Anei, cu busilat si toate cele, asa ca ar fi intelept sa iau odata o decizie legata de tarc. M-au cam speriat dana si flavours cand ziceau ca tarcul frumos de lemn nu are asa succes. |
Dozz, piscina o tinem umflata tot timpul, sta in mijlocul sufrageriei intre canapele. Se umfla cu pompa. Are 2 m diametru si 53 cm inaltime. Maximum de rezistenta inauntru este de juma de ora, cu mine in aceeasi camera fireste dar fara sa ma joc cu ea. De abia astept sa ne povestesti ce activa o sa fie draga de Ana
floricikimi pare rau de funduletul Emei. www.toyplex.ro/Categorii/Educative-Distractive/Funny_slash_perspicacitate/D-Toys/SET_DE_TESUT_61348" target="_blank">Razboiul de tesut e d-ala mic cum aveam cind eram copii, costa 28 de lei. Eu zic ca merita Zilele astea ma apuc de un covoras ca vine si cu niste ate la pachet si poate zbor pe el pina in parc
Monis eu am vreo 6 dictionare d-astea mutant,le vrei?
Simina bun venit pe lume baietelului surorii tale!
iesencele hai cu intilnirea ca uite bucurestiul cum se mobilizeaza
lumi uite jucariile, www.toyplex.ro/Categorii/Jucarii_nou_nascuti/Jucarii_Lemn_2 _ani/X/Abac_din_lemn235V" target="_blank">asta e numaratoarea, si www.toyplex.ro/Categorii/Jucarii_nou_nascuti/Jucarii_Lemn_0-2_ani/Classic_Toys/PUZZLE_MUZICAL-_ANIMALE_CLWT2113" target="_blank">asta e puzzle-ul cu animale grohaitoare, al meu e cu d-astea din jungla, mai au si cu animale de la ferma. Volanul nu-l gasesc pe site cu poza, e o chestie de plastic care face mult zgomot.
Am inceput mesajul asta de vreo 4 ore, intre timp a trebuit sa-i fac baie, s-o culc, s-a trezit deja de 2 ori... nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i zic
Trec deci direct la noutatile zile: ghici ghicitoarea mea, cine urca scarile? in 4 labute,of course... Prioritatea de grad 0 este instalarea unei portite in fata treptelor
Noutatea 2 este ca azi i-am gatit mei canaritei pardon fiicei mele si a iesit o bunatate,mi-a placut si mie si de obicei sint ingrozita de mincarurile astea bebelusesti. Recomand cu caldura, e si foarte sanatos, are fier si alte chestii bune
Ma duc sa ma spal pe cap si poate prind juma de ora de somn pina la urmatorul planton desi iar o aud ca se jeluie in patut
NB!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Many de obicei se culca la 20.00.Sincer ,mie imi convine ca dupa ce se culca mai calc si eu cate ceva,mai fac una alta prin casa. Nu inteleg inca trezirile dese.La munte dormea de la 19.00 la 06.00 dimineata cu 2 treziri de tzitzi si atat. de George-Stefan (15.11.09) |
era invidie +, despre treziri cred ca este o etapa in dezvoltarea lor, ca prea multi dintre fulgusori se foiesc noaptea.
Si Vlad in Turcia dormea singur, cu cel mult o trezire pe noapte, acasa am avut o singur tentativa de pus in patut si am renuntat, de trezit nu mai zic nimic, nasol este ca se lasa cu 3-4 reprize de plans.
Gata ma bag la
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
grigore_tina spune:
Many eu il culc in patutz si se trezeste urland.Daca il culc cu mine nu mai plange.Sincer,mi-e dor de somnul ala cu 2-3 treziri cand fi-miu dormea in patutz si eu cu tac'su.
ACU' dorm cu Geo dupa 23.00-24.00 cand pic de la atatea treziri sau sunt obosita de peste zi.
Gata,fug la nani.
krelia spune:
Bonsoir fete!
Bine v-am regasit! In curand, ma indrept catre somnel (sau el catre mine, inca nu am reusit sa-mi dau seama )...si daca tot am reusit dupa atata timp sa salvez poze si sa intru pe net..am zis ca asa-i frumos in sotzietate, sa dai binete la cucoane, printzipese si cavaleri
Bunaoara, va asteapta link crocant pe mailu' comun ...si sa va zic un scurt rezumat. In general, am avut cam acelasi program zi de zi, am mancat cu randul, am stat numai dupa fundul lui Rares (ceea ce nu era o noutate, evident )....si cel mai frumos moment...de ziua noastra, cand ne-am serbat de 4 ani de casnicie, a facut bravo singurel . Per total, a fost frumos, unde mai pui ca ne-am intors si cu nasucurile bronzate
(mi-a soptit o vrabiuta ca m-ati urat de ziua mea si a lu' hazband ....va multu' tare mult, sunteti neshte scumpe si va pup de nu va vedeti, cu stampile, ete ashea )
Am reusit sa mai vaz si eu o poza-doua, pe ici-colo....misto nene, misto...dragute si haioase (Dana, Ramonik, Raluci, Lyly, Monis...sigur am uitat pe cineva ...am zarit si niste agitate (Simina, sa-ti traiasca micutul nepotel!)...si am cetit si o poveste trista ...la care intind si eu un gand de ajutor (si poate si o mana, la nevoie) Lavi
Ah, si am mai retinut borcanele Tinei (vreau si je unu' ) si tortu' lui Tudor de Fla' pe care abia astept sa-l vad )
Inca un "ah"...stiam si eu de sf.Alexandru...asa ca...La multi ani, Alexutte si Alexuti!
Nu mai stiu, zau....desi am cetit din scoarta-n scoarta....si parca nu fu asa mult, totusi...da' ma simt de parca as fi citit neamu' soimarestilor
Hai ca deja ma dor falcile de atata cascat si ieri la ora asta dormeam de 1 ora....rau am ajuns...nici 12 ore legate daca as dormi, nu cred ca m-as odihni....
Sa fiti cuminti si sa visati frumos!
Pupix!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
raluci_b spune:
tina - pozele sunt pe contul comun, nu vreau sa mai pun link aici
fetele vedem cum e vremea dimineata da? daca e frumos la 10 ne vedem
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
DORIS_71 spune:
Andre multi ani impreuna si aniversare placuta. Contribui si eu cu o floricica .
Am reusit sa admiram si noi pozele de la Raluci.
Padi casnicie fericita in continuare.
In timp ce Matteo dormea, am mancat ceva pe fuga, s-a trezit baiatul, dat papita, acum sta cu tati dar il aud deja maraind. Urmeaza baita si apoi nani.
Lumi acum 3 zile am experimentat si noi prima cazatura din pat. Era noaptea si eu il luasem langa noi a "n" oara si i-am dat tzitzi. Asteptam sa adoarma si se vede ca am adormit eu inaintea lui(eram epuizata) si cum era in margine( ca tzitzi din mijloc era terminata) s-a intors si a cazut. Va dati seama cum ne-am speriat ca adormisem si eu si dormea si tati. Pana la urma nu stiam pe cine sa linistesc mai intai ca s-a speriat tati mai rau decat Matteo. Bine ca n-a patit nimic ca ma simteam o mama .....
Trimit ca trebuie sa adorm puiul.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5
target-----65
Lumi_Richard spune:
Pana se umple cada,mai bag un mesaj
Lili,e frumos razboiul,m-as juca eu cu el. Numaratoarea cred ca i-ar placea mult,voi cumpara neaparat! Multumesc de link-uri.
Felicitari pt busilatoarea iscusita,faci sport fara sa vrei. Ia imagineaza-ti cum te vei simti cand va trebui sa urci si sa cobori cu ea,cand va vrea sa escaladeze in picioare
Cum ai gatit meiul?
Kreliutza,bine ati revenit,ma bucur ca v-ati simtit bine!
Multumim de urari,la anul voi sti si eu sa sarbatoresc de ziua `Alexutilor`
Doris,tare rau imi pare ca si voi ati trecut prin asta,sper sa nu se mai repete. Imi imaginez ce a fost si la voi,mai ales ca dormeati....
Tina,nici eu nu ii mai fac masaj de mult.....la caldurile care au fost,mi se parea aiurea sa o mai ung....
Si eu tot pe pat o schimb,masuta am desfiintat-o de mult. La fel,printre lupte greco-romane,ii dau tot felul de obiecte in mana,ii spun `stai` pe un ton autoritar(incepe sa dea roade),si reusesc sa o schimb.
Lylyana,pup baiatul energetic. Daca tot ma chinuie cu fitzele la mancare,macar la somn e de gaska pisicoasa mea. Dupa ce papa,baga somn....la 9-9:30 imi da liber(cu mici exceptii). Intru in tura din nou pe la 7-8.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi