Prietene la bine si la greu - 47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara

Ma simt mai bine,astazi nu a mai fost prea plangacioasa,a mancat putin si cu muuuulte figuri,dar a avut din nou 5 mese,am inceput sa-i dau iarasi Motilium,ca nu se mai poate....
La recomandarea medicului,ii dau si vitamine,poate se va imprieteni cu mancarea.

Tot de astazi,fata mea nu mai spune ma-ma-ma-ma,ci mama,si se uita la mine. Cand se trezeste,se ridica in picioare si incepe sa strige mama(plus cand am mai pus-o in patut,de vreo 3 ori). Am fata mare,ce ma!

Monis,si Annabelle vede tot 3D...de aici si greseala mea de a ma intoarce cu spatele. Era pe pat,si m-am intors sa ii aleg un tricou,tinand,in acelasi timp,un picior lipit de pat,just in case.
Ea era foarte bine dispusa,se juca,se intorcea pe toate partile....si,la o intoarcere de pe burta,s-a asezat in fundulet exact pe marginea patului,si s-a dus cu capul in jos,pe langa piciorul meu.
Daca ati sti cum a plans,se agata de mine,ma strangea,urla,nu mai putea sa respire,ma musca....a fost de groaza,dar cred ca stiti si voi foarte bine....cele patite. La 20 de minute dupa cazatura,ea tot mai suspina....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pai eu daca as culca plodul la 7 seara mi-ar garanta o noapte alba cu zbantuieli

al meu are un program cam ca de oameni mari si asta de la 1 luna. dimineata se trezeste 7-8, apoi 2 somnuri (cca 11-1 si cca 4-6) si apoi la 10 seara stingerea (apoi "aprinderile" de peste noapte ). Oricum acum e bine, pana la cca 6 luni dormea un singur somn ziua la pranz, dar dura uneori si 4 ore si de culcat seara, pana la 5 luni, adormea numai la 12 fix

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

hello,
bune preturile la Iasi... cand ma gandesc ca eu la nastere am lasat 147 de mili... si asta fara kitul stem.

Lavinia, multe imbratisari si sper sa o scoti la capat!

intalneala placuta fetelor pt maine :)

eu sunt in continuare cu alergatura botez. am comandat tortul (un strat de ciocolata cu nuca si unul de crema de vanilie cu fructe de padure, apoi invelit in fondant pe care ei il numesc martipan cu diverse figurine pe el) si daca iese frumusel asa cum il doresc pun poze pe contul comun. stiu ca voi ati trecut deja prin asta, dar pt mine it's a first :)

pupici

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Stiti cu ce o mai pot da la fundulet pt iritatii? E o iritatie f urata de la caldurile care au fost +cateva reprize de diaree... O spal cu ceai de galbenele, crema de galbenele, bepanthene, ulei de masline...Ce sa mai incerc???

Eu am dat-o de 2 ori cu Cutaden si i-a trecut. Este interzsi copiilor sub 2 ani, dar in disperare de cauza, am recurs la el si a vindecat funduletul foarte bine. 2 aplicari au fost suficiente si apoi am continuat cu Bepanthen-ul. Succes!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

pe mine ma uimeste energia lui Alex dupa masa de seara, zici ca bea energizant, nu lapte
aseara s-a zbenguit pana a vomitat. acum a adormit...

sper sa nu ploua si maine, sa ne putem vedea. s eu care cumparasem paturica pt iarba , dar poate o folosim totusi toamna asta...

Flavous
spor la pregateli si sa va iasa totul cum va doriti

Tina, eu il schimb in pat, de pe masuta ar pica in secunda 2, tot cu tubul de crema ori vigantolul il folosesc ca distragere de atentie. de masat, nu l-am masat de mult timp
vazut pozici frumoase

Lavinia...nu mai stiu ce sa zic...

Licurici, sanatate rechinasei

Lumi, ce frumos zice Alexa mama

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Dianaaa nu mai zici nimic de voi? Teo este tot grevista? scuzoaiele mele ca te-am sarit la apel dimineata

pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis la mina Geo doarme de la 20.00 in general de cand e vara pana la 07.30.Se joaca 30 de minute,schimb pampersul si mai facem un somn pana la 08.30-09.00.La 12-13 nani pana la 14-15.
La o luna se culca si el numai la 23.00 si dormea pana la 10.00.
De cand am venit de la munte vrea sa doarma numai cu mine si se trezeste din ora in ora daca il pun in patutz.
Masa de infasat de la patutz ii e mica.Se merita sa cumpar una de aia mai mare care se ataseaza la patutz sau sunt bani aruncati?
Am bifat a cincea trezire,dar asta a fost pentru tzitzi.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

si acu ma bag la somn, ne citim dimineata

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Culcati pruncii?al meu doarme de la 19.00 si deja are la activ 4 treziri.

de George-Stefan (15.11.09)

de la 19 doarme Geo? Noi la 19 papam ceva sau suntem pe afara, abia pe la 22-22,30 daca adoarme, dar doarme pana spre 10 dimineta, cu trezirile de rigoare.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

hello,
bune preturile la Iasi... cand ma gandesc ca eu la nastere am lasat 147 de mili... si asta fara kitul stem.

Lavinia, multe imbratisari si sper sa o scoti la capat!

intalneala placuta fetelor pt maine :)

eu sunt in continuare cu alergatura botez. am comandat tortul (un strat de ciocolata cu nuca si unul de crema de vanilie cu fructe de padure, apoi invelit in fondant pe care ei il numesc martipan cu diverse figurine pe el) si daca iese frumusel asa cum il doresc pun poze pe contul comun. stiu ca voi ati trecut deja prin asta, dar pt mine it's a first :)

pupici

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput