Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Corina tu cand te intalnesti cu dr Urtila? Am inteles ca vine sapt asta in Buc. (dupa 6 oct mi-a zis o mamica)

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Nici nu am vorbit cu soata despre asta. Probabil vine vineri, asa vine de obicei. Se mai intampla sa si amane. Voi vreti sa mergeti?

Mergi la inceput

Pai Bogdan nici nu vrea sa auda...ca Edi e bine, operatia arata bine si de ce sa mai mergem sa ma chinuim copilul pe drum ...Bine...are si omul dreptate , operatia arata bine. Deci de data asta nu mergem. CU dintele ala iesit aiurea...vad ca nu deranjeaza operatia. e iesit jumate, deci daca ar fi afectat operatia ar fi facut-o pana acum. Probabil ca pe la 3 ani, cand ne-om intelege pe aceeasi limba cu Edi o sa mergem la stomatolog...la ala din Buc recomandat de dr Urtila.

Mergi la inceput

Tocmai am vb cu Maria. A nascut acum o ora un baietel. Din pacate are afectate si buza si palatul.
Felicitari mamico! Bun venit pe lume, micutule! Refacere rapida, un bebic mancacios si necolicios. Te asteptam cand revii acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Maria, sa-ti traiasca micutul! Orice ai nevoie, noi suntem aici!

Mergi la inceput

Nu mai ziceti nimic? Unde ati fugit ?

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

buna ziua fetelor dar nu mai misca nimic pe aici?
ceci urma sa stabiliti data operatiei ce a-ti facut?
eu stiu ca zilele trec forte repede ce-i drept acum ma trezesc ma apuc de treaba si deja tre sa ma culc insa chiar astept un raspuns de la tine cecilia.
pupici la bebei si fara raceli ca eu una-s behaita rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Rog dati cu rosii! Vorbesc serios!

Momentan alergam de nebuni si am pregatit dosarul de plecare; mai am cateva acte de adaugat, plata si AVANTI! Care va sa zica, in cateva zile ma eliberez, parol!

Data operatiei nu s-a stabilit, intrucat, in pauza aia de doua saptamani de dupa bronsiolita, spre final, mai exact saptamana trecuta, Adelina a facut o minunata rino-faringita ; e pe antibiotic si aerosoli; e deja mai bine, zilele astea scapa; asa ca imi voi asuma un imens risc si voi merge la dna doctor la sfarsitul saptamanii, sa stabileasca o data exacta si cat mai de curand posibil, eventual saptamana viitoare; nu o mai las in nici o pauza "post-muci" ca e evident ca ne lungim ; si ne lungim in detrimentul nostru!

In rest.........timp nu am mai deloc; bine ca e mama acasa, mai "presteaza" ea la Frusi, cat alergam noi pe unde avem nevoie, cat invat eu la franceza, blablabla.

Sa nu fiu fara obraz chiar in halul asta, FELICITARI, MARIA!!! Bun venit pe lume, sufletel! Sper ca amandoi sunt bine; desi imi pare rau ca puiul e afectat de nenorocita asta de malformatie......

Va las, tre' sa ies la aer rece!

Pup pe toata lumea fara exceptie!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Maria felicitari!Sa-ti traiasca bebelinu,sa creasca mare si sanatos si fii linistita k totul va fi bine...am trecut prin aceleasi probleme...si acum dupa 9 luni...stau si ma gandesc...oare cand au trecut zilele alea nasoale...cand imi puneam o mie de intrebari si plangeam toata ziua|?Noroc cu fetele de aici de pe forum.....of....nu stiu cum sa le multumesc...o sa vezi ce repede trece....noi am facut operatia la 7 luni si acum e super....acum face 2 luni de la operatie...sunt asa de multumita...sambata a zi pt prima data MAMA:)))hehehe.....fii tare mamiko!

Scuze dk am scris aiurea....dar sunt la maazin si am scris in nu stiu cate reprize..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

Salutari mamici si bebei.
Maria felicitari pt bebe si sa fii puternica. Totul o sa fie bine si o sa treci si peste asta. Noi vom fi aici sa te incurajam si sa ajutam atat cat putem.
Ieri am fost la bilant si dna dr e foarte multumita de felul cum evoluam. Are 7,700 kg si 70 cm in inaltine. Ne-a zis ca merge mai bine decat un copil normal. Ma bucur fff mult ca merge bine si ia in greutate, asa o sa fim pregatiti pt operatie.
Multi la toata lumea!

Mergi la inceput