Palatoschizis si formele sale (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Juke spune:
Neata fetelor!
In aceasta dimineata va invit la o cafea cu lapte. Cam pustiu pe la noi pe aici.
Ceci ce mai faci u? Nu mai spui nimic? Ce ai facut cu operatia? Astept raspuns de la tine. Te roooog mult sa nu ma uiti cu ce te-am rugat.
Fetelor nu va mai laudati cu nimic?
Va urez o zi buna tuturor si multi

.
Mihaela, mami de Razvan-Andrei
(9.05.2010)
liliana26 spune:
buna,juke!
eu intru mereu,dar nu am mai scris...am vazut ca nu prea mai intra fetele
cellia o fi operat-o pe fetita sapt asta?m-am tot gandit la ele...
sa va zic despre noi:a inceput bebitu'sa pape super bine,cu tetine din latex,dar si la astea am marit putin gaurica;nu reusesc insa sa-i fac si eu un program,cu pauze mai mari intre mese;se intampla si la un sfert de ora sa ceara iar bibe,desi tocmai a mancat 100ml;ii dau ca tipa tare,insa stomacelul lui?l-as mai pacali cu suzeta,dar nu poate s-o tina,ca-i place,insa tb sa-l ajut;o tine cateva sec si-i scapa si se enerveaza...ai vostri reusesc sa tina suzeta?
ralucaserban spune:
Ce mai faceti, fetelor?
Noi trecem prin multe lucruri: ne-au dat premolarii si apoi caninii (este la ultimul acum) si a avut o perioada urata rau, cu stari febrile (ceea ce lui nu i se intampla! nici macar la cea mai urata raceala posibila!), cu marait, plans, marait, raceala (acum 2 sapt cand au inceput caninii si acum, la ultimul, din nou...) si suntem aproape epuizati!
Spun aproape, ca mai mult sunt eu decat el... Ma bucur ca acum, la a2a raceala, nu a mai avut o stare generala proasta, ci chiar foarte buna: si-a pastrat pofta de mancare si este foarte vioi, fara nici un stres...
La prima raceala, acum 2 sapt si ceva, am tras rau: plangea mereu, febra, scaune diareice, lipsa pofta de mancare, urat, ce sa mai...
Acum ne-am mai normalizat si noi cu scaunele si papam cu pofta si mi-e asa de drag... I-am facut si coprocultura si nu a iesit nimic. O sa i le mai repet peste o saptamana, ca sa fiu eu sigura...cand i le-am facut eram pe tratament cu Sumetrolim si am zis sa vad si dupa 3 sapt, dupa ce ii trece tot antibioticul din el, daca apare ceva...
Mda... cam asa ne laudam noi...
Suntem copii relativ cuminti dar din pricina faptului ca nu stam deloc, mai facem si prostii... Cateodata il mai si las sa faca prostii, numai sa ma lase sa mai fac si eu nitica treaba, ca nu apuc decat cand doarme el dupa-masa si nu doarme foarte mult (o ora jumatate-doua...).
Acum doarme cu tati si eu, in loc sa profit sa ma odihnesc, nu am somn!!!!!!!!!! Ati mai pomenit asa ceva?
Nu mai stiu ce sa va mai zic, asa ca o sa va mai scriu cand o sa mai gasesc ce sa va mai zic...
Va pup pe toti!
Raluca, mami de
David (1.06.2009)
myhaela_25 spune:
buna dimineata la toata lumea si va invit la
cu lapte.unde ati plecat cu toti?
am fost si noi miercuri la control si ne-a chemat si pe noi in noiembrie cand vin suedezi pt a o vedea si ei in principiu a zis ca o va opera la anu prin mai dar sa vedem cwe ne va spune si in noiembrie,era foarte multumita de evolutia nadirei i-a placut mult cum a evoluat si acum sa vedem.
va pupacim dulce pe toate mamicile si bebei

Mihaela,mami de
NADIRA MIHAELA (23.10.2007)
Juke spune:
Neata la fete!
Ce mai ziceti voi?
Lili din ce stiu eu tu ii dai lapte praf, nu? Noua ne-a spus dna dr a noastra sa pastram un interval de 3 ore intre mesele de lapte praf, ca sa nu se constipe.Si asa si uneori iesia greu.
In martie mergem si noi la operatie si credeti-ma ca mai am un pic si numar zilele. Razvan mananca greu mancarea solida, se ineaca si scoate pe nas si incepe sa planga si nu te mai intelegi cu el. Cand ii dau mancarea solida tre sa fie calm si sa ii dau o jucarioara ca sa ii distrag atentia.
Cam atat. Multi pupici pt mamici si bb.

liliana26 spune:
da,juke,asa ne-a spus si noua medicul cu pauzele,dar n-am sanse...acum ca doarme de mai bine de o ora,si cand doarme,reusesc sa fac pauze si eu...si incerc sa-l plimb,sa-i cant,sa-l legan,dar daca ii e foame,nu-l linisteste nimic...
poate cand o sa mai crestem...
tu reuseai sa faci puaze de 3 ore,k mie multe mamici imi spun ca nu pot?
nu stie nimeni de cellia;o fi la spital?
cellia78 spune:
Nu, bre, suntem acasa! Merci de interes!
Miercuri incercam sa stabilim data. Doamne-ajuta sa fie luna asta!
De papica, nu va pot ajuta, pt ca am un copil care efectiv ma sperie! Era ceas la papat! Fix la 3 ore incepea foiala; dc intarziam 10 minute era nasol! ![]()
Acum e la faza in care o imita pe mamaia ei (mama) care e mai mereu cu "NU" pe langa ea; acuma se uita fix la mama, cearta imaginar cu aratatorul si spune "nununu" repetat; bietul copil! Ca eu o las in voia ei, mama insa............in fine!
Raluca, la voi ma gandeam zilele trecute! Sanatate multa la pui! Si pe tine te pup, ca lasi copilul liber sa cunoasca lumea din jurul lui, cu tot ce e in ea! Am mai spus, nu-s adepta lui "Nu e voie!" Poate ca la mine merge si pt ca Adelina e smirna; cu oarece exceptii! ![]()
Noapte buna tuturor! 
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Juke spune:
Buna seara, cred.
In general am incercat sa respectam cele trei ore si cateodata se mai intampla si la noi sa nu ne intelegem cu el dar daca nu erau 3 ore erau 2 si 40, 45 de minute. Eeeee de cand am inceput cu mancarea solida vorbim altfel, mai un iaurtel, mai putina supica, mai putina joaca si trece altfel timpul.
De acu la nanica, noapte buna tuturor.
ginye55 spune:
Buna fetelor! 
Am vb cu Maria azi...s-a internat...maine e ziua cea mare!
Va tin la curent! Dar pana atunci, niste incurajari:

O seara buna! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Buna fetelor!
Maria si de la noi pupici si...

.Nastere usoara, un pui cuminte si grasunel!
Mai asteptam vesti si de la Amalia.Trebuia sa opereze saptamana trecuta pe Cristina. Stie cineva, ceva?