FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

helloooo,
mi-e pofta de: guma de mestecat cu menta, salam infect, chipsuri, bomboane cu crema. numai prostii. noroc ca nu pot sa ies sa cumoar asa orori. nu va mai zic ce as mai bea si un pepsi!

Adi +25 cu si

Hello!
Ma bucur ca esti bine, am inteles bine ca mai ai 8 saptamani????
Eu tot astept sa treaca 4-6 saptamani. Doctorul meu mi-a spus ca trebuie sa trec de 34 saptamani obligatoriu. am implinit 7 luni si la urmatorul control fac injectia aia pentru maturarea plaminilor.
Legat de pofte, stai linistita.... ale tale sunt chiar "normale", eu as bea ceva alcool...o vodka cu redbull , as fuma niste tigari.... Si pofta de tocuri am in continuare, asa ca nu prea am renuntat la ele!

Va salut pe toate fivoasele!
I-am mai trimis 3 paciente lui PK in ultimele saptamani, pt ca toata lumea ma intreaba cum am reusit si nu am tinut secret faptul ca am facut FIV, al doilea FIV. Din cate am vazut mai nou, site-ul clinicii Kaali are si versiune in limba romana!!!!! Hooorayyyy!
Sunt mandra de acest forum, a fost un real ajutor pt mine si nu numai!
Samira, mami_vreau, sonya, va pup!
Sami, Adi are dreptate, e depresiva semnatura ta, pune-o macar cu litere mai mici....

Se anunta o toamna frumoasa si lunga, si sper sa numarati boboceii din burtici cat mai repede!

Irina, +30 cu

Mergi la inceput

Mirelus, ce trece timpul, ai deja 19 saptamani!!!!
Si doi barbati in burtika!
Nu va faceti probleme cu Pepsi, eu beau si Cola ca numai de toxine mi-e pofta, si nu mi se agita bebelinele mai mult decat de obicei! Atata timp cat nu inlocuiesti apa cu alte "bauturi", e ok sa mai gusti....
Si colul tau e beeeton! Sa ramana tot asa sus!
Te pupacesc, ai grija de tine!!!!
Eu am intrat in faza cu emotiile si grijile: Sa fie sanatoase, sa duc vreo 36 saptamani, sa nu fie prea mici, sa fie bine dezvoltate, din astea...... Visez numai nasteri si bebelusi!

Irina, +30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Mirelus, ce trece timpul, ai deja 19 saptamani!!!!
Si doi barbati in burtika!
Nu va faceti probleme cu Pepsi, eu beau si Cola ca numai de toxine mi-e pofta, si nu mi se agita bebelinele mai mult decat de obicei! Atata timp cat nu inlocuiesti apa cu alte "bauturi", e ok sa mai gusti....
Si colul tau e beeeton! Sa ramana tot asa sus!
Te pupacesc, ai grija de tine!!!!
Eu am intrat in faza cu emotiile si grijile: Sa fie sanatoase, sa duc vreo 36 saptamani, sa nu fie prea mici, sa fie bine dezvoltate, din astea...... Visez numai nasteri si bebelusi!

Irina, +30 cu

muahhhhh
esti nebuna fata, si acum tot in tocuri???
pupicei la toate 3, parca te aud ca fetele se nasc direct pe tocuri

cat kg ai luat pana acum?
am vreo 6 deja, oricum am o burta de zici ca maine nasc, bebeloi danseaza din ce in ce mai tare

m as bucura sa ramana colul asa ca n as avea chef de fundite la el

tu luna viitoare iti tii pritesele in brate, a trecut timpul, parca ieri ne ciocneam pe holuri la szeged.......

pupi mamicule si sa te tii bine pana la capat

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

ari inca nu, dar obosesc tare repede
burta i mare, mai am si un astm, suflu ca ¨mocolotifa¨

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Motzishor, si eu mi-am luat si am citit cartea respectiva

Mairis, sarcia superba in continuare! Ce putin mai ai! Super ca e si in romana site'ul lui Kaali. M-am uitat si eu un pic. Mi-a placut subtitlul 'Celelalte noastre servicii'

Aristica, l-am pupat Iti trimit PM.

Mergi la inceput

Ola,

Eu am luat 9 kg in total, azi cantarite. Acum 2 saptamani bebelinele aveau 1200 gr una si 950 gr alta. Erau bine ca si grafic de dezvoltare. Am o burta rotunda care face colturi cand ele baleteaza!
Ma simt bine, colul nu are nevoie de fundite, vorba ta Mirela, deci nu am de ce sa ma plang!
Timpul trece foarte repede mai ales cand te bucuri de o sarcina!
Cand port tocuri, am de rezerva slapii in geanta, just in case!
Daca ma vede doctorul meu la cezariana venind pe tocuri, cred ca face pe el de ras!
Ce sa faci, fiecare cu piticii lui!

Pupici tuturor!

Irina, +30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,tu esti cu bidonu femeie???
de ce te dai cu capu de pereti???ca e bine PRG ala...pana la ET asa trebuie sa fie...miiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

mairis ar fi ceva sa apari pe tocuri la cezariana

off, tu erai asa subtirica

eu am luat o gramada de kile cu 3 fiv uri, plus 2 hiperstimulari, ultima cea mai urata

las ca sa vezi ce fotomodela ma fac la anu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!
Fetelor am o intrebare... in legatura cu cumnata mea.A luat aspenter pana acuma,i-a venit menstruatia,si a inceput sa ia anticonceptionale,ca luna viitoare face FIV.Dar inca nu i s-a oprit menstruatia,deja e la ziua 10 de sangerare.Poate fi de la Aspenter cumva???L-a oprit acum 2 zile.Am citit pe prospect ca poate da sangeari.
Multumesc mult de tot!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput