FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 10
edennoa spune:
ramonella, si mie mi-a facut aspenterul o hemoragie foarte mare la ciclu; eu l-am oprit din cauza reactiilor secundare foarte naspa la mine; hemoragia la ciclu a fost cea mai mare care am avut vreodata, am reusit sa o opresc cu nurofen forte
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui edennoa ramonella, si mie mi-a facut aspenterul o hemoragie foarte mare la ciclu; eu l-am oprit din cauza reactiilor secundare foarte naspa la mine; hemoragia la ciclu a fost cea mai mare care am avut vreodata, am reusit sa o opresc cu nurofen forte |
Mersi mult de tot.Inseamna ca de la Aspenter este...oricum maine merge la doctor.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
elenus26 spune:
Hop si eu! Buna fetele cucuietele!
Astazi am bantuit prin codri verzi si ce bine a fost. Nu stiu ce-i cu mine...dorm ca lemnul..ieri m-am culcat la 3 dupa-amiaza, apoi o pauza de la 6 la 8 jumate si apoi pana dinimeata la 7 am rupt patul iar. Balonata sunt de zici ca-s bortzoasa, si tot soiul de simtome...cred ca devin paranoica rau si nu-mi place deloc, ca abia ce au plecat uratii de cateva zile.
Ari maine te punctzineaza? Tin punmii la fata sa iasa oo bune si embrionasi toti unu si unu si sa te vad burtoasa rau!
Mire, Adi pup burticile!
Laura pe 24 sarbatorim...altfel nici nu ma gandesc
Paunas ce-ai facut?
cate un poop pentru toate
fancy_mona spune:
Vin si eu cu vesti de la Budapesta ,
am avut ieri punctie si am produs 5 oute ,
astept cu nerabdare sa vad ce s-a intimplat si cati embrionasi avem .
Sa aveti o saptamana minunata
samira33 spune:
buna dimi-am vrut sa va zic in ungureste ...da am uitat cumse zice
o saptamana faina fetelor!!!
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
Neatza girls...
pup cele 3 gravidute de gemenasi, adi, mirela si mairis... avem 3 perechi (fata si baiat) de la cele 3 gravidutze...
fancy_mona felicitari pentru ovocite si asteptam azi primele vesti despre embrionasi...
sonya da' tu cand ai vrea sa mergi la pk?
aristica asa sa fie... da' eu nu pun pariu pe menopur... hai sa punem pe merional ca e mai ieftin, vrei?
nici eu nu inteleg ce nu iti convine la progesteron... ca e ok valoarea...
elenus sper din suflet sa sarbatorim pe 24...
samirutzo esti nebunica rau... da' nu ma mira ca te cunosc doar...
eu o sa fiu ceva mai ocupata in zilele urmatoare asa ca probabil o sa intru mai rar... da' o sa incerc sa intru sa va tzin macar la curent cand si daca am noutati... azi iau ultima pastila de ac, pe urma am 3 zile pauza si pe 10 incep stimularea... la albu merg pe 15 si pe 16 plec in ungaria... cam asta-i planu...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
aristica spune:
Felicitari fancy!
samiruto, mami acu astept sa imi iasa rezultatul de la progesteron mai mic de 1
...stiti ca mi-a zis Albu sa nu mai beau?
-punctia e miercuri, et e vineri.
....gataaaaaa: progesteron 0,7 - fetele, eu is in carti, va pup ca acu tre sa fug si-am sa ma intorc la voi bortoasa
mami...mi-a ramas o fiola de menopur, deci o pun la bataie cu pariul
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA