FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetelor nu am mai intrat demult pe aici, am vazut pe prima pagina postat Fiv la Bega Timisoara, se face din nou FIV acolo stiti ceva? Va rog tare mult sa imi raspundeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo1981 spune:

Pentru Otiliad
La bega nu au aprobari pentru FIV din septembrie anul trecut
singurii care au primit aprobari anul acesta pt fiv in timisoara sunt cei de la clinica dr Dorneanu (de care pana acum nici nu stiam ca face asa ceva)
mergi mai bine la Szeged
azi unei prietene i s-a confirmat o sarcina FIV facuta la Szeged
deci putem avea incredere in ei :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

am revenit cu noutati ,
am trecut azi pe la clinica si am stat cateva min. de vorba cu PK
.... rezultat 4 embrioni care deocamdata sunt in stare buna , in functie de cum evolueaza vom sti miercuri daca facem trnasfer la 3 zile sau daca mergem pe blasto .
era destul de aglomerat la clinica (nu am gasit loc sa parcam in curte ) si am mai vazut masini de romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fancy mona, bravo! am avut tot 5! sa fie cu noroc!

sami, ce zurla esti, acu urmeaza pgr? dar stai ca vine acu 9 sept si ii scrii lui PK!

aristica, tinem pumnii!

mairis, cum ti-am zis si la gravidutze prin fiv, esti o meseriasa!mai am, sper eu, vreo 10 sapt pana la nastere. daca am fct cerclaj, sper ca 36 de sapt le voi atinge cu succes. zi si mie la cate sapt se face injectia aia cu plamaii bebeilor, si cu ce se face. cu dexametazona? ca abia pe 20 merg la control si nu mai am rabdare.

mirela, bafta cu colul. dar ia stai tu mai potolita daca ai ajuns la 19 sapt si ai burta mare. ca si io eram la 19 sapt la dr albu cu colul sus si beton, si peste o sapt se scurtase si deschisese! asa ca baga mult repaus, ca fundita o poti pune numa pana la 21-22 sapt.

mami, thinking of you.

pupi de 3 ori!

Adi +26 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi azi colul e de 4,5

am fost la nenea dr cu care vom naste, l am prin la clinica de langa noi
1 ora jumatate am stat, din care mai bine de o ora ne a tot masurat si numarat toate degetele
100 n mie sunt baieti, unul cu capul pr ficatul meu si nebunici ala mai mic era cu talpile la nasul lui frasu
bb 1 cel cumintel are 346g
bb 2 cel agitat are 312g, din cauza miscarii in care e tot timpul

abia i a prins bataile inimii lui nebunici, ca nu statea de loc

sunt ok puii
ne mai vedem cu dr pe la 28 de sapt
si bomba bombelor, screning la gemelara 675 lei, sa mi pice fata si nu alta

acum nush ce sa fac cu programarea de la medlife banuiesc ca altceva nu mi face, offff

maine tre sa ma duc la hematolog, poate scap de clexane

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fancy_mona, super rezultat! Bafta multa!

Aristica, eu si Bobo tinem pumnii stransi, stransi. Doamne ajuta!

Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri si sarcini usoare si sanatoase gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_74 spune:

tamaryllis am si eu o intrebare, ai folosit gammaglobulina la fiv-ul care a fost cu reusita? te intreb pt ca sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac, tocmai am facut Bhcg si a iesit 1,55, asta dupa ce am transferat 3 embrioni de ziua a 3 a, din care doi erau super buni, respectiv de 8 celule , fara fragmentatii, endometrul bun, si totusi...ceva s-a intamplat, primele 5-6 zile dupA transfer eram balonata, simteam ceva prin burtica, ca niste mici intepaturi, sinii tensionati si mult mai plini, ei in ultimele zile ininte de beta nu am mai avut nici o simptoma...simteam parca , ca ceva s-a intaplat, as vrea sa o iau de la capat, dar ce as putea imbunatati ca sa ajut implantarea? va multumesc, de 2-3 zile numai plang.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Salutare!
Ieri am avut prima intalnire cu PK, care mi s-a parut un om foarte deschis si comunicativ, ne-a raspuns la toate intrebarile, ne-a explicat in detaliu fiecare aspect. Mi-a facut o impresie foarte buna...sper sa fie asa pana la sfarsit.

Si pentru asta trebuie sa va multumesc voua, fetele de aici de pe forum, ca m-ati incurajat sa merg la Budapesta.

fancy_mona cred ca ne-am vazut la clinica in sala de asteptare (de fapt v-am vazut initial in masina cu nr. de cj ), felicitari pentru embrionasi, sa fie lipiciosi si sa se transforme in BB frumosi ca si voi.

Eu inca nu incep AC, asteptam rezultatul testelor genetice care dureaza vreo 2-3 sapt, si am mai avut si surpriza sa vada ceva formatiuni pe ovare, care ar putea fi chistulete...asa ca asteptam pana dupa ciclu si ovulatie. Probabil vom incepe doar prin octombrie...cel mai devreme.
Pana atunci va fac voua galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Miki, nu am facut tratament cu gamaglobulina. Eu am o teorie, dar nu e probata, evident. Am inteles ca doxiciclina scade NK-urile, iar eu am facut tratament cu acest antibiotic timp de 2 saptamani inainte de stimularea pt fiv. Plus ca inainte de cele 2 sapt am mai facut un tratam de 7 zile cu un alt antibiotic.In total 3 sapt de antibiotic inainte de inceperea stimularii. Antibioticul nu l-am luat initial pt NK, ci pt o infectie, dar cred ca a avut efect pozitiv si pe celalalt plan. Repet, nu e o chestie confirmata de medic.
De asemenea, am mai inteles ca suplimentarea progesteronului scade NK, iar eu am facut ovitrelle in ziua ET(care determina ovarele sa produca progesteron) si am luat duphaston, tratament mentinut de ginecolog, (nu de PK), pana pe la 12 saptamani.
Imi pare f rau pt esec. Stiu cum e sa plangi saptamani in sir...
Unde ai facut fiv-ul?Ai NK-uri mari?

22+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

fancy_mona, felicitari sa va ajute Dumnezeu sa se transforme embrionasii in niste copii frumosi. Poti sa-mi spui te rog cat de mari erau foliculii in ziua punctiei?

Mami, eu cred ca cel mai sigur prin februarie reiau batalia...pana atunci donez sange in fiecare saptamana , deja ma cunosc dupa nume tipele de la synevo si imi stiu si mail-ul din cap...am ramas si eu surprinsa

Sami, Adi, Bobo, Tamy, mirela

Mergi la inceput