FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 23
mami_vreau spune:
buna fetele... iar n-am timp :)
va pupacesc pe toate...
adi trimite-mi si mie prin mp sau mail telefonul samirei... ca mi-am uitat ca deshteapta telefonul acasa si daca nu ne intalnim la clinica, sa o sun...
samira nu ti-am scris direct tie ca tu nu esti la orizontala asa ca pun pariu ca nu esti in fata calculatorului... eu sunt la job, plec la 14:45 ca sa ajung la 16 la albu...
poop
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
ete ca n-ai ghicit....nu-s la orizontala da sunt in fata calculiciului
vezi ca te-am sunat...da nu raspunzi.
adino,ce ai madam,esti cu bidonu???cum sa se faca fi-tu politist???nu vezi ca nu "mai e" bani la buget...vrei sa transporte infractoru cu Kia???
te invata fata..cele mai profitabile meserii din ziua de azi:manelist,fotbalist si popa.
bey...sa nu o luati in serios....ca azi sunt in dispozitie d-aia speciala
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
da, da, adi - la cate tratate de medicina ai citit pana acum, crezi ca mai iese vreunul mai jos de chirurg pe creier? S-o face baiatul doctor de vagine, ca ungurul ... si daca mai are si ochi albastri...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
...si fiica-ta o sa se marite cu fii-su lui Albu si-o s-o cheme Alba
...si poate-o fi embriologa....sa lucreze cu gigeii
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
bey...ce executati pe aici???
am vorbit cu adina pana mi-am pierdut si bruma de voce pe care o aveam.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
dragoste777 spune:
Adi iti multumesc, am nimerito bine pt. ca am avut exam. echo la ziua 13 si era folicul 19mmm, dar scrie dr ul , PK ca defapt nu sa spars si nua declansat ovulatia, de aceea nu sa marit prog. ca e normal. Asa ca iara stimulare, si in ciclul urmator iara analize de hormoni. Sper ca o sa lamurim din ce cauza
Tamarilis, am o intrebare poate ca i scris deja despre analizele tale ce ai facut inainte de FIv2, imuno si trombof. ? te rog sa le scrii detaliat ce fel de ai facut, iti multumesc.
Noapte buna
tamaryllis spune:
Dragoste777, ti-as fi trimis pm, dar nu il ai activat.
Am facut urmatoarele analize:anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM, antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden, gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C), gena PAI, APTT, INR, Imunoglobulina G (IgG), Imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK), ATPO, FAN, fibrinogen.
23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.