FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 22
tamaryllis spune:
Tania, sper sa nu imi amintesc eu gresit despre atpo si sa te induc in eroare referitor la medrol. Dar despre anticorpi antispermatici, stiu sigur ca in Austria, de ex, i-au dat unei fete 5 mg de prednison pana prin saptamana 10 parca. Adica tot un fel de medrol.
Se analizeaza CD16+ si CD56+ la imunofenotipare limfocitara, alaturi de alte CD-uri, ca sa spun asa.....
Totusi, nu s-a dovedit inca faptul ca exista o legatura intre celulele NK din sangele periferic si cele care activeaza in uter. Din cate am inteles, la noi din pacate nu se face acea analiza prin care sa se depisteze celulele NK care activeaza in uter, adica biopsia de endometru urmareste altceva.
Nici eu nu sunt medic, asa ca ce spun aici poate fi eronat.
Adi, saptamana viitoare merg la eco. O sa fie a treia morfofetala de trim II, dar nu-i bai, ca am auzit ca mai sunt zapacite ca mine.
23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
dragoste777 spune:
fetelor am si eu o intrebare
azi am ridicat rez. de progesteron ziua 21 si e dezastruos din punctul meu de vedere, e 0,46 ng/ml
ce spuneti sunt tare ingrijorata, trebuie sa scriu cuiva si dea cea am scris la voi daca cineva a patit la fel??
Astept sfaturi
seara placuta
samira33 spune:
adishor,nu ma caut,ma duc doar sa-i duc banii Laurei pentru Merionale.
tre sa mai fac secretia,paps si clamydia si alea pentru anestezie...ar mai fi bune si alea din martie da am zis ca-i mai bine sa fac altele proaspete
si cam atat...astept menstra din Noiembrie-cam 9 Nov si incep stimularea.
sa nu uit naibilor sa-mi fac rezervare la cazare ca daca nu am AC o sa fiu oricum pe bajbaite.
la club am racit fomeie...deh, mi-am pierdut "rejistenta"
mami,tu maine vii la eco de la munci sau esti deja libera la mare???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
adipapazi spune:
samira, fa-le sa fie proaspete si sa nu iti iesi din ritm, zurlo racita ce esti! sa nu vii la mn cu mucii tarash ca te bat, dar dupa ce trece raceala, poate nu ma faci o cafea!
mami, ai pus tot in bagaje?
dragoste, depinde ce intelegi prin z 21. esti sigura ca ai nimerit-o? in sensul ca z 21 e chiar z 21 daca ai ciclu de 28z. daca nu, atunci z 21 e alta, si cum s-a mai zis de cateva ori pe aici, afli z 21 in functie de ziua exacta a ovulatiei (determinata echografic), la care adaugi 7-8z. poate ca ai facut analiza dupa z 21 si, fiind in preajma CM, e normal sa ai asa valoare mica. sper ca te-am lamurit in vreun fel.
io ma duc sa ma culc si sa mai cetesc ceva, ca n-am mai cetit de mult timp, adica de azi dupa-masa. ca ce sa fac toata ziulica?
barbatu si-a intrat rau in rol: ne uitam la friends si la publicitate se ridica brusc si zice: ma duc sa intind niste rufe! dresaj de inalta clasa!
Adi +27 cu si
samira33 spune:
adi,n-am,fata, muci tarash...am doar voce de tungioaica cu state vechi...si ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu ma pot sa urlu...abia se aude ce vorbesc...cand incerc sa ridic tonu devin chiar penibila
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
Tania31 spune:
Va multumesc fetelor!
adipapazi - Nu m-am ferit. I-am scris si medicului; pe scurt i-am spus ca eu am atpo si atg si s-ar putea sa am si NK activate. Daca este ok sa fac aceasta analiza imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK).
PK imi raspunde asa: ( traducere)
Nu te pot ajuta cu acest raspuns, pentru ca noi nu folosim aceste teste. Literatura medicala este impartita in privinta folosirii IVIG si nu exista suficient suport pentru acest tratament.Noi nu oferim IVIG ca parte din protocolul de tratament.
Deci nu-mi spune s-o fac si mai ales imi spune ca oricum ar fi, tratamentul nu si-a dovedit eficacitatea. Zice altceva si nu vad eu?
In orice caz m-am decis sa merg sa sa fac analiza maine. Am rezultatul vineri din cate mi s-a spus la telefon si fctie de rezultat am wk la dispozitie sa caut sa vad cine imi poate spune ce sa fac mai departe astfel incat sa pot lua un tratament pana la ET ( ma gandesc ).
tamaryllis - la tine care a fost problema? Nu cred ca am retinut cazul tau, te rog sa ma scuzi!
Multumesc din nou!
Tama
adipapazi spune:
vezi ca mi-am pierdut si io vocea si am luat homeogene/homeovox, 1 pe ora, si dupa 2 zile eram mult mai bine. iti zic io ca barbatii nostri s-au vorbit ca sa le mai dam o pauza!
nb
Adi +27 cu si
tamaryllis spune:
Tania, povestea mea este hidrosalpinx, doua laparoscopii, una pt neosalpingostomie si una pt salpingectomie bilaterala, fiv 1 sarcina biochimica, facut analize trombo si imunologice, descoperit mthfr, pai, prot s sub limita si nk usor crescute, facut fiv 2 reusit!
Adina, cred ca ai o biblioteca impresionanta!
23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
aristica spune:
samiruto - pai e bine ca-ti vine CM. Sper sa-ti faci calendar dupa el pana-n octombrie.
adi - frumoasa faza cu sotul.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adipapazi spune:
cucu bau, am terminat romanul de ieri, azi incep 10 negri mititei, ca politiste n-am citit in sarcina, si cine stie, poate se face vreunul din copii politist, tre sa le ofer o paleta larga!
Adi +27 cu si