FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

petruta ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Tocmai mi-a scris PK, la 11:30 am programarea pe 22...incerc sa vin mai devreme sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

paunas,imi pare rau pentru rezultat
tania,eu am folosit seringi de insulina de 1ml.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Paunas,imi pare rau pt nereusita!
Am vazut ca te interesezi de investigatii pt trombofilie. Sa nu ratezi nici analizele pt depistarea problemelor imunologice.
Ti-ai facut si progesteronul cand ai facut beta?
Samira are dreptate, analizele facute la Fundeni nu sunt suficiente.
Mamivreau, iti doresc mult succes!!!

23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

miro bvok ! ne auzim la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza, gagicoase, paunas, imi pare rau, fii tare. Eu am amh 0,66 facut tot la synevo si am reusit. Mai incearca macar o data cu ovocitele tale. Tania, bun venit si sedere scurta aici!da, faci ambele prafuri cu un singur solvent. Intr-un capitol anterior, prin luna iunie-iulie, am descris acolo cum sa culegi usor serul folosind vidul din recipiente. Pt trombofilie, ori faci analize basic la spit fundeni la dr uscatescu, la care te duci pe la 7.30dimineata pur si simplu, ori faci la synevo sau la matei basarab ambele profile cu vreo 10 milioane.bafta!scrie repede 10 mesaje pt ca abia apoi iti apar fara intarziere. Mami, v-ati distratara? Sami, cf?

Adi +27 cu si

Mergi la inceput

buna dimineata.
adino,ce sa fac???sunt racita si simt ca nu-mi mai trece vreodata.am o voce de zici ca fumez de 145 de ani.
in rest...toate bune.
tu ce faci...numai maine nu-i poimaine-zi de excentricitati maxime pe capul tau

o zi buna tuturor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

fetele va pup dulce si imi cer scuze ca sunt mereu pe fuga si nu pot sta pe aici, cu voi... offffff... abia astept sa ajung la budapesta sa ma odihnesc....
va multumesc tuturor celor care va ganditi la mine si va trimit si eu o

paunas imi pare rau! si eu zic sa mai incerci cu ovocitele tale... eu am 0,26 amh-ul si tot nu ma las...

adi ne-am distrat, am mancat, ne-am dantzuit, etc... a fost frumos... inca nu am poze ca nu le-am descarcat dar promit sa le trimit...

samira ne vedem la medlife maine la 16???

poop

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

mami si mie trimiti poze,da???
ne vedem maine la ora 16 la Medlife.
te pup.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput