FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

paunas, mie mi-a prescris PK Ovitrelle inainte de ET. Ce nu inteleg e de ce fetele spun ca au avut Ovitrelle sau Pregnyl dupa ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pregnylul impulsioneaza ovarele sa produca progesteron. Si mie mi-a dat o injectie cu ovitrelle in ziua ET.
Fetelor care sunteti in pregatiri, va urez succes!
Fancy mona, Paunas, cum merg lucrurile?

21+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!


MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elenush, fii atenta cu trenul, ca re mereu intarziere. daca pk pune consultatia la 11, nu ajungi la timp. ca sa poti ajunge, tre sa ai dupa 12jumate-1 consultatia. in rest, un bilet de tren e 6 mil de persoana. cu masina iesi mai ieftin, dar mai obositor. macar in tren dormi dus.

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

Sa inteleg ca Pregnyl sau Ovitrelle sunt acelasi lucru, numai ca unul e natural si celalat sintetic. Am dreptate?

Tamaryllis, PK ti-a prescris el Ovitrelle in ziua ET sau ai cerut tu? Daca ti-a prescris el, de ce a facut-o? Sau mai bine zis, care sunt conditiile necesare pt. PK sa le prescrie dupa ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

fancy_mona ai fost la eco de ziua 6, nu? cum stai? asteptam vesti...

Laura


mutatia MTHFR C677T heterozigota



Buna mami ,
am fost .... 7 foliculi , si azi ma duc din nou la eco , va mai scriu dupa ce vin de la PK.
Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata!
adipapazi sunt norocoasa! Am consultaia la 2.30 S-a gantit el dragutzul la toate... Pai daca trenul ar trebui sa ajunga pe la 8.30 ma gandesc ca pana la 2 am timp sa dau si o tura sa revad Budapesta(de care chiar mi-e dor). Pupici pe burtici
mami m-a programat pe 24 septembrie. Ai PM
De abia astept intalnirea cu doctorasul!
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

in legatura cu transportul
cei nu departe de Tg mures, ex. fata din BV, va recomand Wizzairul, care porneste de la Mures si merge la Bp, e f. ieftin, si 1 ora de calatorie.
In legatura cu cazare nu va pot ajuta, inca nu am exp.
multa bafta celor in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

dragoste , mersi, chiar la wizz mi-am luat ieri biletul, si-a schimbat ora de zbor, merge seara la 18:45, deci va trebui sa merg in ziua dinainte, a costat 250 RON , super-acceptabil, sper sa nu am parte de suprize gen intarzieri de 10h, pana acuma wizz-ul ptr noi a fost o experienta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata
motzishor,Ovitrele si Pregnil sunt una si aceeasi chestie...primul asa se numeste in HU,al doilea asa se numeste in RO...asta e singura diferenta...ca si in cazul Menopur-Merional.
fac aceeasi lucru insa poarta denumiri diferite.

si eu am facut Ovitrelle in ziua ET la recomandarea doftorashului pentru ca am PRG cam mic si pe limba noastra Ovitrelle/Pregnil administrat dupa ET pacaleste ovarele sa produca mai mult PRG necesr sustinerii sarcinii.
mare atentie,insa,Ovi/Preg dau Beta fals pentru ca abia in 10 zile de la administrare se elimina din organism...asadar Beta corect este la minim 10 zile dupa ultima administrare de Ovi/Preg.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

dragoste ma tot uit de aseara la wizz si au niste preturi faine de tot acum, dar mi-e peste mana rau ca de la Buc la Tg Mures trebuie sa fac alte invarteli...pfuuu...ma uitam la combinatii de genul Bucuresti-Brussels-Budapesta...ca si timp ies mult mai bine :))

Mergi la inceput