FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ngh off, fi tare, stiu prin ce treci..........te rog sa fi tare

mami de data asta te vad mami cu bbi la purtator

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,daca se da Clexane din prima zi de stimulare,ajuta mai bine la implantarea embrionilor???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

salutare si de la mine

Mami_vreau, bafta pe maine, sa fie un inceput finalizat cu reusita, sa dea Dumnezeu sa reusesti de data asta si sa nu mai fii nevoita sa mai mergi in decembrie. Eu ma voi ruga pt tine

Sami, de ce nu ti- a mai dat sa iei AC? Bafta si tie si ma voi ruga si pt tine

Adipapazi , iti scriu si aici...esti o frumoasa, radiezi de fericire, sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina cat mai mult si bebelasii sa fie sanatosi. La anul pe vremea asta veti sarbatori ziua lor de nume

Sperantaaaaa iar ai disparut? Cand ne zici ce ai burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mai sami, nu intelegi ca am si eu niste mari vitejii saptamanale: spalatu pe cap, pozatu biped, 1 mic dejun in fund la bucatarie, sambata sau duminica dimineata. in rest, orizontala!

doamne, ce dement e pk, sa lesin de ras aci singura prin casa cu raspunsu lui.

sonya, ma complimentasi pana ma emotionai la lacrimi,

mami, uh, ah, diridirida, tan tana cifre cifre! asta e refrenu care ti se potriveste zilele astea. ai gasit sandale? costum? sa te faci mai bela ca de obicei.

care mame/gravide mai scriu pe-aci, cre ca imi iese un urcior. care stiti cu ce pot da?

Adi +26 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

avem 6 embrioni

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va scriu repede ca mi-a transmis barbatu la telefon..."cand ajung acasa zbori de la laptop..ca am treaba"si cum am fost nevoita sa-ii dau incarcatorul de la laptopul meu ca i l-amstricat pe al lui...am ramas eu cu buza umflata...asa ca zbor ce naibilor sa fac!!!

sonya,nu mi-a dat AC ca cica nu se pupa cu mutatia factorului Leiden.
aristico,buni 6 embrioni.
mami,bafta la injectat.
adino,soro,bine hai ca te iert de data asta...ca te-am vazut ca erai si coafata in pozici...si chiar i-am zis barbatului..."uite-o,s-a spalat pe cap"

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Adi, incearca cu infuzie de albastrele si unguent cu extract de galbenele (plafar).
Mi-ar placea sa te vad si eu in pozici. Sunt mai curioasa de felul meu...
...ca sa nu-ti mai zic ca m-ai facut curioasa si cu mesajele de la PK!
Aristica, super! Sa fie lipiciosi!!

22+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=aO5GbLTXTdo
http://www.youtube.com/watch?v=xSX9IrfDgpg

2 filmulete cu mormolocii mei

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gata!!!!mi-a expirat timpul

mire,sa-ti traiasca mormolocii....da...fie sunt chioara,fie sunt lipsita de imaginatie....da io nu stiu cum sa ma uit si cum sa inteleg

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

muama, mirelo, ce putze se vad acolo! super imagini.

sami, las ca o sa inveti tu sa distingi.acushica, acushica.pana de craciun.

aristica, braaaaaaaaaaavooooooo! nici 7 ca sotzu, nici 5 ca tine, na ca a facut albu media!

Adi +26 cu si

Mergi la inceput