FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 14

miki_74 spune:
ngh ce rau imi pare si ce durere poate fi, dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.......
tamaryllis am facut fiv-ul la sibiu, nota 10 pt echipa de acolo, dar uite ca nu a fost sa fie,dar ovitrel ai facut si inainte de punctie? si in ziua ET-ului? Pt determinarea NK nu am facut nici o analiza pana acum, ce anlize se fac pt a vedea daca nu sunt mari NK-urile si multumesc pt sfaturile date referitor la doxiciclina si duphaston .

mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ngh21 Din pacate va trebui sa modificati la status-ul meu...Sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani. Bafta tuturor celor care sunt in focuri acum! |
imi pare nespus de rau!

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

mami_vreau spune:
fancy_mona felicitari pentru embrionasi. ai facut transferul?
sami stiu ca a fost in jur de 30 ron merionalul... vezi ca pretul in HUF e ala de pe prima pagina... ti-a raspuns pk?
eu maine incep stimularea, are dreptate sonya!
va pupacesc dulce pe toate!
Laura

tamaryllis spune:
Ngh, imi pare f rau!
Miki, am facut ovitrelle si inainte de punctie pt spargerea foliculilor si in ziua ET. Analiza se numeste imunofenotipare limfocitara. Oricum, eu as face in locul tau si celelalte analize imunologice:ANA, Imunoglobulina IgG, ATPO, anticorpi antispermatici...
Mamivreau, bafta! 22+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

samira33 spune:
buna dimi fete dragi
ngh,imi pare nespus de rau...
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

samira33 spune:
m-am mailuit ieri cu doftorashu de 3 ori...am inceput si io ca omu' cu ceva de genul..."hello dr.K,I am...,do you remember me???" si ce credeti ca mi-a raspuns???!!!...citez din mesajul lui..."Hi,
I do remember you of course. Not all patients of mine have their car stolen
while here..."
eeeee?????
asa...in Noiembrie sunt in Ungaria...incep direct cu stimulare,fara AC inainte din cauza de Leiden...e de acord cu tot ce iau si este de acord si cu Clexanele.
mami,i-am spus sa-ti dea tie reteta de Merional si a zis ca e ok,sa-i aduci tu aminte de mine la consultatie...si pe 15 vin la Medlife si-ti dau banutii,ok???
deocamdata nu mi-a detaliat schema de tratament...mi-a zis doar sa-i mai fac niste analize si eco de chisturi cam cu o saptamana inainte de stimulare.
data viitoare cand ii scriu ii zic si de PRG injectabil.
va pup,o zi buna tuturor.
p.s.adishor,placut pozele...da am o nedumerire:ce cauti matale in pozitie bipeda???si imbracata si incaltata de poze???treci in pat ca vin cu batzu
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

mami_vreau spune:
tamy
samiro lasa fata ca poate se ducea la doftor si de-aia era asa aranjata!
e ok! abia astept sa ne vedem pe 15... eu la ora 16 am programarea da' ne auzim la telefon!
Laura

mairis spune:
Ngh, multa putere sa treceti peste si speranta pentru viitor!
Samira, Mami_vreau, muuuuuuult noroc si Doamne Ajuta! Sa va fie ultima incercare, sa va dea D-zeu gemeni sa va linisteasca pofta de bebelasi!
Va tinem pumnii....toate 3!
Irina, +31 cu

mami_vreau spune:
mairis multumesc mult de tot! poop si eu trio vesel pe tocuri!
Laura