Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stumphi, abia asteptam povestile tale. Imi pare bine ca te-ai simtit bine la socrii. Apropos, ce bine arata soacra-ta ! au o "casa" superba, iar spatiul si padurile sunt de vis.
Cu asa socrii darnici cred ca poti merge in fiecare luna la eco, sa vezi ce face bebe.

roxy, vezi ca pozele au link la unul din mesajele anterioare ale lui Strumph.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Bine ai venit Strumfitza!!!!!
eu gata te declar Printesa Strumpfitza
mi-a placut tare faza cu trai pe vatrai...si tu aveai o prere gresita despre soacra.....asa, asa cu lista...sa nu scapi nimic...daca s-a oferit de ce nu...dar timite-i lista pana nu se razgandeste....

a mea duminica seara cat a stat la mine, a tot repetat...doamne eu nu credeam ca tu o sa mai faci alt copil vreodata....nu stiu ce o fi in capul ei...eu nu mi-am manifestat dorintza de a nu mai avea copii de fata cu ea....

Roxy ma bucur tare pt tine ca s-a vazut boaba de cafea
sa te ajute dumnezeu sa fie totul bine de acum incolo si sa ai o printeza sanatoasa si frumoasa

eu desi v-am mai citit un pic si dimineata , nu am avut chef sa scriu nimic
sunt tare morcovita. doctorul nu m-a chemat azi cum banuiam si speram....m-a programat pt maine la 15.30.....simt ca mai este uu secol...nu am chef sa mai fac nimic..as dormi pana maine la 13h ....ma incearca tot felul de ganduri , care mai decare mai ciudate....vroiam azi sa imi vad samburelel sa ii avad inimioara , ca asa stresata sunt de nu mai pot....ma tot gandesc sa nu mi-l atace analizele pozitive
Lalely nu am aflat nimic de igm-ul ala....
ma gandesc acum deja cum o sa iasa si DT
ma gandesc din ce in ce mai mult sa imi schimb doctora si spitalul....
aseara vb cu cineva si imi zicea ca fina ei a nascut cu seful spitalului polizu si sotul a ramas in relatii ff bune cu el....si daca vreau ma duce el , la acest dr......de aseara ma tot gandesc ca daca asta e profesor, e seful spitalului poate are si niste taxe
pe masura...iar eu sa imi cumpar copilul chiar nu vreau....cat se da normal pt o cezarinana +alte cheltuieli (infirmiera -Asistente ) sunt de acord sa dau....dar sa ajung la 1000 numai lui ....e prea strigator la cer
vreau sa adun informatii despre el si sa ma hotarasc pana pe 6-7 cand trebuie sa merg la A.Vultur....voi vorbi si cu ea , dar daca nu imi da o siguranta eu nu mai pot trai in incertitudinea asta cu sp.Giulesti

sunt foarte trista azi...imi vine sa

pe burtici

intru sa o vad pe printesa Strumfi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza acum am vazut
strumphitza ce frumusete de peisaj si ce casa frumoasa si mare
ala este terenul lor? tot?? pai acolo sa te tot plimbi. foarte frumos, mi-ar place si mie asa dar cu o casa mai mica nu asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

roxy, vazusi pozele? sunt la pagina 18 unde am scris "La socri"... sunt pe contul meu de picasa nu pe contul comun de la odisee

madutza, pai ma gandesc acum cum sa fac rost cat de curand de o eco , sapt viitoare mergem pe 8 sept la spital sa facem pt 12 sapt, si dupa daca o fi sa vrem mai mult si mai bine poate mergem si la privat

deea hai nu mai fi supi ca iti trimit matzele daca esti supi, vrei ? Glumesc, dar hai mai stai aici cu noi si mai spunem una alta, povestim si o sa vezi ce bine o sa fie, nu te mai gandi la prostii...cat despre soacra spune-i ceva de "dulce"

_
BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

deea asa este, nu mai fi supi. o sa vezi ca dupa ce il vezi pe bebe o sa fi in culmea fericirii. o sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Strumfitza superb...le-am vazut de 2 ori...parca sunt imagini dintr-un film
superb verdele dupa pajisti...oitele imprasitate

dar m-a impresionat cremul din casa si ....CURATENIA....mai ales ca zica ca nu au mici menajera

pai eu am o casa cu P+1+M si abia fac parterul decand sunt gravi...putin pe la etaj iar in mansarda nu am mai urcat de o luna ...cred....cred ca danseaza cocrobaurii pe acolo

a si cand am vazut si parcul de masini..clar zic...mergi de faca eco numai la privat

a, Strumfitza de ce sa imi trimiti matele....nu sunt scuturate bine de tine....eu cred ca le iau cu coada de matura...auzi ...motanul sus pe chiuveta....vai de fundul lui

mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, eu nu o cunosc pe dr-ita asta, dar ma enerveaza numai faptul ca nu isi da nr de telefon. prietena mea, merge la ea si abia acum la 18 sapt(cat are ea) i-a dat un nr de tel al unei asistente. . Parerea mea este sa mergi si la dr celalat macar asa sa-ti faci o parere si despre el.
Hai nu mai fi supi, pana maine nu mai e chiar asa mult

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Bine ai venit Strumfitza!!!!!
eu gata te declar Printesa Strumpfitza
mi-a placut tare faza cu trai pe vatrai...si tu aveai o prere gresita despre soacra.....asa, asa cu lista...sa nu scapi nimic...daca s-a oferit de ce nu...dar timite-i lista pana nu se razgandeste....

a mea duminica seara cat a stat la mine, a tot repetat...doamne eu nu credeam ca tu o sa mai faci alt copil vreodata....nu stiu ce o fi in capul ei...eu nu mi-am manifestat dorintza de a nu mai avea copii de fata cu ea....

Roxy ma bucur tare pt tine ca s-a vazut boaba de cafea
sa te ajute dumnezeu sa fie totul bine de acum incolo si sa ai o printeza sanatoasa si frumoasa

eu desi v-am mai citit un pic si dimineata , nu am avut chef sa scriu nimic
sunt tare morcovita. doctorul nu m-a chemat azi cum banuiam si speram....m-a programat pt maine la 15.30.....simt ca mai este uu secol...nu am chef sa mai fac nimic..as dormi pana maine la 13h ....ma incearca tot felul de ganduri , care mai decare mai ciudate....vroiam azi sa imi vad samburelel sa ii avad inimioara , ca asa stresata sunt de nu mai pot....ma tot gandesc sa nu mi-l atace analizele pozitive
Lalely nu am aflat nimic de igm-ul ala....
ma gandesc acum deja cum o sa iasa si DT
ma gandesc din ce in ce mai mult sa imi schimb doctora si spitalul....
aseara vb cu cineva si imi zicea ca fina ei a nascut cu seful spitalului polizu si sotul a ramas in relatii ff bune cu el....si daca vreau ma duce el , la acest dr......de aseara ma tot gandesc ca daca asta e profesor, e seful spitalului poate are si niste taxe
pe masura...iar eu sa imi cumpar copilul chiar nu vreau....cat se da normal pt o cezarinana +alte cheltuieli (infirmiera -Asistente ) sunt de acord sa dau....dar sa ajung la 1000 numai lui ....e prea strigator la cer
vreau sa adun informatii despre el si sa ma hotarasc pana pe 6-7 cand trebuie sa merg la A.Vultur....voi vorbi si cu ea , dar daca nu imi da o siguranta eu nu mai pot trai in incertitudinea asta cu sp.Giulesti

sunt foarte trista azi...imi vine sa

pe burtici

intru sa o vad pe printesa Strumfi

scuze ca te intreb din nou, dar ce scria la tine la IGM ? te intreb pt ca referinta IGM <0.85 este nonreactiv, adica ok; mie mi-a iesit 0.25 IGM-ul si e ok iar IGGul il am 93.6 e pozitiv adica am anticorpi si iarasi e ok. deci care e valoarea la tine ?

Mergi la inceput

eu merg sa ma intind putin, mi-am facut si un orez cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

deea... uh ohh...matzele astea ale mele au nevoie de o coada de matura lunga si zdravana, cred ca eu as rupe-o in 2 pe ele la cat par alb mi-au scos pana acum, dar nu indraznesc chiar sa le invinetesc ca dupa am scandal cu mister ca i-am abuzat fizic "copilasii" ...asa un shut in dos si o palma peste urechi mai merge

Cica eu am de facut smotru in casa azi ...dar mi-e lene, am pus sa spal niste rufe... cred ca ar cam fi timpul sa scot si aspiratorul de la mezat si sa-l bag in folosinta

Revin mai tarziu, ma duc la ordine si curatenie

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput