Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna dimineata,dragelor!Multumesc mult,mult pentru urari si gandurile bune! M-au emotionat si bucurat tare!Sunteti prietene minunate!

Noi am scapat de aglomeratie si musafiri si astazi nu facem nimic,decat sa ne revenim.Sambata a fost petrecerea lui Dani,o petrecere reusita si frumoasa.A avut colegi,prieteni ,rude invitati,dar fiind satul mic,s-au adunat cam toti si a iesit o minidiscoteca,sau un ceai cum se organiza pe vremuri.Am pregatit platouri cu aperitive, o friptura la gratar si dulciuri,dar nu s-a omorat nimeni cu mancarea.Am ramas cu mezelurile feliate,iar ieri cand a fost petrecerea lui Ionut le-am valorificat cu mult succes in paste si pizza.Am ramas impresionata de cat de frumos s-au distrat copiii,de bunul simt de care au dat dovada.Unii dintre ei ajung extrem de rar in oras si cu atat mai putin,la o discoteca,la o pizza.Pacat ca situatia materiala a multora este foarte precara,iar multi renunta sa-si continue studiile din aceasta cauza.

Ionut a fost super rasfatat ieri,s-a aflat in centrul atentiei si tare ii mai placea...A topait si alergat pana a adormit din picioare.Sunt bucuroasa cand mai trece cate un anisor,cand vad cum creste deoarece ma gandesc eu ca devine mai puternic,mai rezistent.Din pacate am reluat grijile noastre inca de dimineata...maine merg la Policlinica cu plata la un medic neuropsihistru infantil,poate imi da o reteta pentru Risatarun.Gabi multumesc pentru raspuns,ma bucur ca va merge bine cu acest medicament.I-am scris unei doamne din Germania,dar inca nu am primit raspuns.Oricum cred ca am nevoie de reteta sigur,dar te rog sa-mi spui cum poate fi trimis si daca sunt probleme la vama.Multumesc,

Sper sa reusesc astazi sa completez albumele cu fotografii,nu am mai intart de mult timp pe acel cont.
Succes la cumparaturi,concediu placut Dana si sanatate Crixia!Sa aveti o zi mununata!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Merry_ana si voua succes in ceea ce facetzi, sa va reusheasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata in sfirsit si de la mine! Cam tarziu, dar am o gramada de treaba.
Apropos, la mine nu a ajuns nici acum cd-ul ala cu poze.
Ps. Eu nu stiu cuvinte care incep cu P si se termina cu A, si sa nu fie prostie .

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

happy,de pizza ai auzit?

Cuscra
..am facut o ciorba acra de oase, niste snitele pui la cuptor, o tocana de ceapa cu carne porc - care s-a si terminat aseara
Miha...departe de mine gandul ca tu vrei sa convingi pe cineva a fi pro sau contra vaccinari...asa cum tu ti-ai exprimat parerea personala asa am facut si eu. Si da, sustin ....din pct. meu de vedere, nu este nimik concret legat de un anumit vaccin ROR= AUTISM sau VARILIX = .....
Nu o lua personal, ca nu este cazul

Lali, este altceva ce zici tu...copilul sa fie predispus, sa aiba "teren" ptr asa ceva(o alergie, o boala), sa fie o chestie genetica.

Cei care au ..autism de ex..si nu au fost vaccinati cu ROR..care se presupune a fi cauza?
Noi avem in Bucuresti niste prieteni. Au doi copii Andrei - 9 ani si Daria- 5 ani.Andrei a fost diagnosticat mic cu autism (nu a facut ROR)..acum este recuperat total...dupa ani de terapie, etc...cele mai mari rezultate au inceput sa apara odata cu venirea pe lume a surioarei lui...tin bine f bine minte cand imi povestea mama lor...cand avenit d ela maternitate cu Daria, si a intrat pe usa..a fost prima oara cand Andrei a strigat-o "MAMA" si a luat-o de gat sa o pupe.De atunci au inceput progrese vizibile.

Nu vreau samai discutam...se vor isca polemici..este clar...Dumnezeu sa ne fereasca de orice.Fiecare parinte face cum simte si crede ca este mai bine ptr el si copii lui.Eu am ales vaccinul.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Apropos, la mine nu a ajuns nici acum cd-ul ala cu poze.

pe 17 sept.2010 vine c.d-ul la voi...ce atata graba, acolo suntetzi frumoase si mai tinere cu 2 luni si asa ramanetzi si peste 5 ani...in cd, adik!!!
Citat:
citat din mesajul lui happymumy
Ps. Eu nu stiu cuvinte care incep cu P si se termina cu A, si sa nu fie prostie .

ia sa vedem....p----------a aici mergem ( e atat de lunga???? )

Mergi la inceput

Gabi-Dodo..voi sunteti bine?
Te sun, nu raspunzi/inchizi, aici nu dai un semn de viata/ai sters mesajele....s-a intamplat ceva?
te-ai suparat(daca da , de ce)?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

lulu,nu am luat-o personal....!!!fiecare e liber sa-si exprime opinia!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

ok.E f bine Miha.si intra mai des....nu sta in umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

ok.E f bine Miha.si intra mai des....nu sta in umbra

cand am timp si subiecte de discutie!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am vazut acum strigarea la catalog.
am scutire de la medic! (basca am avut un net care mai mult a stat decat sa mearga)

ma lupt cu diareea biancai, initial am zis de la dinti, apoi a tot continuat.
in fine face tratamentul clasic plus regim la greu, si soacra-mea calca pe bec dandu-i biscuiti.pai daca eu zic regim drastic apoi asha sa fie.
eu mai am bonus ceva dureri de cap si pustoaica razgaiata de fiimea care si-a luat lumea in cap.
dar eu sunt sefu' (parca)

si bianca urmeaza sa faca vaccinurile ror si varilrix.

alex a facut ror si a fost super bine cand la gradinita erau picati pe capete.
acum trebuie sa vorbesc cu doctorita ca daca bia e cum e....
ea nu e apatica, bea lichide la greu, mananca bine, dar sa vad ce zice.
ma duc sa imi dau o cafeluta in freza.

dana am auzit ca a fost frumos la nunta :D.
va pup

Mergi la inceput