Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata gasca!Azi, se pare ca o sa dau eu cafeaua.
Dana,astept sa ma sacai!
De intilneala nu stiu ce sa zic, noi de ieri am inceput sa ne mutam, sper ca azi sau maine dupa servici sa finalizez operatiunea "mutatul" , iar joi, vineri si simbata noi avem sarbatori.Asa ca banui ca o sa ma umplu de musafiri, fini, etc. Asa ca...eu nu pot promite nimic pentru saptamina viitoare.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

'neatza!!!
Happy- de cafea...mmmm, sarbatori la voi= prajituri buneeee
intalneala dupa 12 sept...noi abia pe 10 sept sosim, saptamana ailalata, nu asta- de maine incolo

ce sa mai zic, azi ne-am programat sa ne ducem la schit sa ascultam slujba de duminica, sa vedem mormantul lui Constantin Noica si casa unde si-a petrecut fortzat ultimii ani din viatza
e soare afara si cald, asa ca ne gratarim si lenevim pe iarba dupa aia

o duminica minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

'neata fetele!

Multumim de cafea Happy!Ai nevoie de ajutor?Ma ofer voluntar!
Crixia ma bucur ca ai trecut cu bine peste operatie.Sanatate multa!
Dana ,concediu placut in continuare!
Lali sanatate multa!
Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Fetelor,intrati la subiectul:in unul sau doi mergem mai departe(femei care inseala).....cititi acolo ce pot face unele femei de prea mult bine!Eu cunosc povestea ptr ca cel care o scrie este fostul sot al verisoarei mele.Am o rugaminte la voi,daca puteti sa-i scrieti ceva ganduri bune(este constantean de-al nostru si este peste hotare).Ar insemna f mult ptr el....Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

HEllo Constanta!
Ce faceti mai? Fetele cu fetite care aveti hainute de fetite de 3-4 ani,care nu va trebuiesc,eu am o prietena cu o fetita de 3 ani inaltuta,care nu prea are hainute. I-au ramas mici toate de anul trecut si acum nu prea au bani sa cumpere altele. .Ma intorc.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Seara buna!!!

Lali, eu am fetitza de 4 ani, dar ii dau hainutzele ei unei prietene...daca imi ramane ceva, te anuntz!

Cyss- am citit pe topicul respectiv, din cate spune el acolo e trista povestea lui...dar nimeni nu stie ce e in fapt intre ei, adevarul e dincolo de noi...iar in cazurile acestea ura si iubirea merg mana in mana, din pacate - cel mai bine e sa mearga la un psiholog marital (din ce am citit intzeleg ca sotia lui-verisoara ta a crescut intr-o familie in care tatal o inshela pe mama- poate e o autoaparare a ei in casatoria proprie, poate altceva...)...zic si eu
daca nu shi e hotarat, sa divortzeze - ce mare lucru???nu trebuie sa fie in tzara, il va reprezenta un avocat angajat
in ambele cazuri, succes!!!

restul, pe unde umblatzi???...de Lulu shtiu, de Adninutza shtiu

printzeso, ai luat bacul?...eshti in party acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

emaaimee - multumesc de informatia cu laptele.am retinut.

camelia - nu i-a trecut de loc, are momente cand se intareste ca piureul apoi tura urmatoare il pleosteste iar.maine il duc la analize ca pe ghicite nu se mai poate.imi cedeaza mie nervii.
in seara asta i-am dat putin ceai de coada soricelului.
o sa incerc si cu stejar.asha am gasit si eu intr-un dictionar de plante ca stejarul ar fi bun.

sper din tot sufletul sa fie de la masele...dinti si alte de astea.
de 2 zile are rauri rauri de bale.in viata mea nu am vazut asha ceva.
imi e si frica sa o mai sterg ca ii ranesc pielea.o las pur si simplu sa ii curga si o tin mititica cu batice de bumbac la gat si o schimb cu cate 7-8 bluze.prefer asha.

primul bonus de la bia: dintr-o lovitura si mesterit 2 cucuie in cap! cum e posibil asha ceva????habar nu am!

al 2lea bonus in seara asta mi-a pierdut un pantofior rosu, de lac.aproape ca plangeam de nervi, m-am intors tot drumul si l-am refacut.nimic.ma consolasem ca nu il gasesc (imi erau tare dragi)si...surpriza! cineva il gasise si il ridicase pe o bordura de langa un copac.
multumesc acelei persoane!

si inca ceva: aici in eforie am gasit halate de casa din alea din flecee ( cred ca asa-i zice la acel material moale, pufos si calduros) ptr copii, la 25 de ron.
au gluga cu urechi de iepure :D si multe culori, cel alb era de vis! i-am luat oranj cu margini albe.
alexandra mea e indragostita de el.

eu am rascolit toate rufele ca in vara asta iar am tras cu mucegaiul.habar nu am de ce? ca geamurile au fost deschise, in fine.
asha ca spal rufe intr-o veselie.si nu mai pun niciun fel de balsam de rufe ca am sentimentul ca numai cele care au fost balsamuite au patit-o.

cristina - esti mama ninja!
adinutza pupa socrii si din partea mea si intreaba-i nu mai vor o nora prin adoptie? (o fi existand asha ceva???)
lali ai grija si pune-te pe picioare cat mai repede.
ghiulten...unde va mutati?

apropo de roz...alex e cu sclipiciul.ma omoara incet da sigur.
bianca e obsedata de incaltaminte, tot ce prinde incalta dar numai dupa lung studiu vizual si tactil.

ma retrag la culcus.

somn usor.

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!
o noua saptamana, o noua zi, o noua....

eu sunt "terminata" de o tuse si un junghi!!!...aproape ca nu mai am voce deloc (cineva totushi se bucura), aia pe care o mai am e ragushita si rablagita de mi-e shi rushine s-o folosesc...tushesc pana vomit, mana dreapta ma doare de cand am venit (o fi de la romantism sau de la faptul ca am carat un bagaj greutz pe mana, asha ca divele/tzoapele din dorobantzi...stitzi pozitzia)
in fine...ieri am plecat singurica la orash si mi-am luat medicamente, creme...cand mi-a zis farmacista cat ma costa mi-au trecut instantaneu toate bubele...total suma din 3 cifre, prima cifra 2!!! incredibil!!!numai bolnav sa nu fii in romania.

in rest, sunt bine...n-am alte simptome, nimeni nu a luat nimic de la mine (deocamdata), am o perioada impusa de tacere...dar shi cand imi revine vocea o sa mi-o protejez!!!ce credeatzi?...normal ca o sa recuperez!!!

o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Jone, vreau shi eu halate de casa ptr ai mei...sa-mi explici te rog unde e magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Jo, ne mutam inapoi la Lazu, iar vara stam la Eforie Nord.Si Ayli e innebunita dupa sclipici, eu ii zic in gluma ca are ceva singe de tiganca prin ea, ca prea ii plac toate lucrurile stralucitoare si scipicioase .
Va las, ma duc sa-mi beau cafeaua.
Ai grija de tine Dana!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput