Gasca de Constanta *122*
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Ct
o saptamana frumoasa va doresc...
Ultima saptamana din vacanta de vara pentru copii si cea mai grea pentru Bogdi.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
Buna saptamana sa va fie!
Cat ma lasa Ana...sa va spun:
Operatia a fost parfum pentru ca am suportat in urma cu cateva luni prelevarea biopsiei pe viu. Nu durerea din timpul extragerii a fost grea, ci dupa, simteam ca-mi explodeaza capul, frisoane, nu puteam sa tin ochii deschisi, sa stau in picioare...si's tare de fel, Ninja, cum zice Jone! Acum, durerea de dupa operatie a fost suportabila, sau poate si pentru ca se prelingeau in branula calmantele( d'aia m-am simtit in stare sa conduc si la intoarcere). Acasa m-am cam pleostit, ieri m-a scos soatza la o plimbare de convalescenta la Neptun, am facut aerosoli la steaguri, dar cu opriri pe banca, nu prea ma tin picioarele.
M-am operat la fostul spital ORL Panduri, actualul "Dr. Hociota", cu anestezie generala, a durat 2 ore operatia si am intrat ultima la operatie( asta din cauza de virus hep B care mi-a schimbat viata) A scos dr tot pachetul, cica erau multi, nu degeaba eram aproape surda de o ureche....a trecut, asa ca trec si eu mai departe la griji, prb, casa, copii....
Fetele le-am gasit binisor, Ana data peste cap cu prg de somn, Alexia cu un mare dor de mami. De fapt si Ana sta lipita ca o maimutica si intr-una Mama, Mama...
Saptamana asta incerc sa ne obisnuim cu programul de scoala, adic trezirea de dimi, masa...seara ma devreme.
Inca n-am vaccinat-o pe Ana de 12 luni, facem Pentaxim. Deja urmeaza cel de 13 luni....
Va las cu bine!
Cris mami de Alexia & Ana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza Constantza!!
O cafea cu cantec sa va trezeasca:
Crixia
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Dana si tu mami bolnavioara? Si ai mai luat tratamentul pana la urma,nu?Dar ce ti-a dat de era atatia bani? Ca mi-a mai spus cienva sa ma dc la spital ca prietena fratelui ei a platit 800 ron pe tratamentul pentru enterocolita
![](alcool.gif)
Hai va pup! De-acum sunt in stare de treaba asa ca postez iar n-spe mesaje pe zi!
Lali mami de
![](buggy.gif)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Insanatosire grabnica, Crix!
Asa, Gabi, ultima saptamina de vacanta pentru copii.Ma gindesc cu nostalgie si cu groaza, in acelasi timp, ca incepem scoala. Mi-e groaza de trezitul de dimineata, de micul dejun, de imbracat, ufff.Ne-au sunat de la scoala ca saptamina asta organizeaza un fel de scoala de vara pentru clasa I, doar 2 ore de la 10 la 12, sa se acomodeze copiii cu scoala, clasa, doamna invatatoare. Mi se apre laudabila initiativa, numai ca la noi nu are cine sa o duca la 10 si sa o ia la 12.Poate daca vine tati acasa miercuri, sa o ducem macar joi si vineri.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
jone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Jone, vreau shi eu halate de casa ptr ai mei...sa-mi explici te rog unde e magazinul ![]() |
pe faleza la eforie sud e o discoteca mare pe dreapta "the one" parca.
apoi o teresa goala acum apoi scrie ceva mini bazar/mini piata si ca sa ajungi cobori vreo 2 trepte. (parca) azi memorez drumul.
si e plin de halate de toate natiile, inclusiv astea.
au si de mame la 50 dar lasa la 40 daca negociezi nitel.
negociaza si la astea de copii daca iei mai multe.
daca nu gasesti baga un telefon (iti las numar pe privat)
eu seara dupa 18.30 ies la plimbare daca vii seara dar oricum pot da o fuguta sa iti arat.
:D
CRIXIA spune:
Multumesc fetelor de incurajari!
Ninja, a zis Jone...
Vreau si eu un halat de baie marimea 134/140. Sa fie din prosop care absoarbe apa. Pentru fetita vreau, deci nu comentez culoarea, doar sa fie marimea. E cado
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jone eu seara dupa 18.30 ies la plimbare daca vii seara dar oricum pot da o fuguta sa iti arat. |
pai o sa vin saptamana viitoare, luni sau martzi...poate venim in Gashca si facem o intalneala prin ef. nord la jocurile frumoase sau la sud in parc, tot la jocuri
![](pupic.gif)
DanaAlex spune:
Crixia refacere rapida!
Lali sa te faci bine! am luat medicamentele, sigur ca da...dar m-a durut sufletul cand am calculat ce puteam sa-mi iau de banii ashtia- adik hainutze
...sunt mai bine azi, dar tushesc ca magarushul (plus ca imi vine sa vomit cand tushesc
si de multe ori duc actziunea pana la capat)...scap eu shi din asta
azi baietzii mei au fost la zoo, iar eu m-am rasfatzat la coafor 9spalat si indreptat parul cu placa), iar apoi mi-am facut mani-pedi cu oja neagra si cu shtrasuri ...zici ca am diamante pe degete...apropo de Ayla, Happy- shi mie imi place putzin (mai mult) sclipici ...mi se pare feminin
heeelooooo...cine face capitol nou??? Camelia, Lali...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Cap ***123***
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!