Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

TANAMERA nu am emotii inca; azi am fost la epilat, la pensat, mi-am revizuit bagajele; acum ma pregatesc de dus si sper ca la noapte sa pot dormi.

38+ PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Bine ca e liniste pe aici cand am eu limbarita.
Ma nene si m-a luat o foameeeeeeeee! Desi am ciugulit toata ziua, acum mi-e foame de mancare ca lumea, nu fructe, nu zdranganele.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
nu sunt pro introdus diverse in sarcina in vagin insa infectia cu streptococ nu e ok in caz ca optezi pt nastere naturala. sau daca ti se rup membranele prematur. bebe poate avea de suferit a lot.

stiu si eu ca nu e bun streptococul asta (am intrebat si am si citit) dar mi-e teama de zgandarit vaginul acum. O sa le introduc finut, nu foarte adanc si asta este!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

bubante, bravo lui Biliboi pt greutate
Ghiocela trimite-l si la mine cu o inghetata bravo lui

eu nu am patit asa ceva toata sarcina si ma apuca la sfarsit din cauza arsurilor la stomac si sucului gastric din abundenta am dat afara tot ce am mancat astazi, si nu e prima oara cand se intampla, mai pateste cineva asta?

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Klarisse, mi se cam da si mie la carutul vostru. Te superi?.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
nu sunt pro introdus diverse in sarcina in vagin insa infectia cu streptococ nu e ok in caz ca optezi pt nastere naturala. sau daca ti se rup membranele prematur. bebe poate avea de suferit a lot.

stiu si eu ca nu e bun streptococul asta (am intrebat si am si citit) dar mi-e teama de zgandarit vaginul acum. O sa le introduc finut, nu foarte adanc si asta este!

_

Sa stii ca streptococii B care se cuibaresc in col lureaza pe membrane si exista riscul sa ti se fisureze membranele mai devreme si poate chiar sa ti se rupa apa.
Trebuie sa faci tratamentul. Baga ovulul acolo cum o fi cum n-o fi, mai intr-o parte, numai baga-l!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

bubante, bravo lui Biliboi pt greutate
Ghiocela trimite-l si la mine cu o inghetata bravo lui

eu nu am patit asa ceva toata sarcina si ma apuca la sfarsit din cauza arsurilor la stomac si sucului gastric din abundenta am dat afara tot ce am mancat astazi, si nu e prima oara cand se intampla, mai pateste cineva asta?

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Da, si eu patesc la fel doar ca nu vars. Dar ma chinuie rau de tot. Parca am acid sulfuric in gat. nu am ce face, stomacul e strangulat si ramane sucul gastric care vrea sa vina in sus. Mai iau Rennie si beau cate o gurita de apa din 3 in 3 minute pana simt ca se amelioreaza.

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Fetelor ATENTIUNEEEE !!!
Sotul meu s-a apucat sa faca inghetata! Tot freaca in castroane, bate pe acolo, bombane singur!
Sa vedem ce branza o iesi!!!!

Daca iese buna, va trimit si voua sa va treaca arsurile!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Cu ce arome face inghetata?
Daca e vreuna cu cacao vreau si eu, iar Kiti vezi ca vrea cu vanilie.

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13
Sa stii ca streptococii B care se cuibaresc in col lureaza pe membrane si exista riscul sa ti se fisureze membranele mai devreme si poate chiar sa ti se rupa apa.
Trebuie sa faci tratamentul. Baga ovulul acolo cum o fi cum n-o fi, mai intr-o parte, numai baga-l!

O sa fac tratamentul cu simt de raspundere.
Multam de sustinere. Nu-s panicata de streptococ ca-s optimista de felul meu si stiu ca se va rezolva.
Vorba lui barbata-miu: daca nu bagam altceva , macar ovule

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Clary schimba semnaturica! tie si printesei!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alznta o mai las un pic ca mie dor de burtica chiar daca am bebelina langa mine..toata perioada sarcinii mie tare draga si mi-e greu sa renunt la semnaturica

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput