Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Silvia bine ati ajuns!
la ikea mergem sapt. viitoare pe sf., daca totul e ok.
cu gradi asa este.... sunt scumpe dar au si cerere si atunci prost sa fii sa lasi din pret.
La noi in Tm o bona bine cotata, e tot cam la 8 mil./luna. si din cate am auzit astea incep sa faca fitze, salariu mai mare, bla, bla, bla...si nu se compara cu gradinita unde fac act. si sunt in colectivitate. asa ca eu sunt pro cresa privata. daca as avea bunica in zona, nu l-as duce pana la 3 ani, dar asa nu am incotro.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Silvi imi pare rau pt socrul tau,poate se insanatoseste cu tratamentul care-l incepe. Sincer, nici nu am citit ce au scris fetele despre fel de fel de cazuri, am sarit peste decat sa ma incarc negativ.
Cosmi nu te superi pe mine dar...nu te inteleg cu starea asta. Nu prea cred ca ai motive sa fii asa Eu nu mi-am scris problemele pe forum dar sant mari si multe, prietenele ma intrebau de unde mai sant, cum rezist Pai am de ales? nu! de aceea spun ca tu nu cred ca ai motive sa fii depresiva, nu sant eu cu atatea pe cap, dar tu?
astazi cred ca mergem sa il innoim pe Angelo cu tricouri, geaca, blugi, ghete, cizme de ploaie, trening....moooaaama cate-i trebuiesc, are decat un plovar Trebuie sa-l pregatim de toamna-iarna pt ca aproape toate sant mici
Bumbi, Angelo mai are vacanta doua sapt. Pe 13 incepe gradi la grupa mare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
marakina, esti mortala tu cu ex-ul tau....pe bune! auzi la ea!!! oricum, bine ca ai avut curajul sa decizi , sa spui stop si sa o iei de la capat....nu multe mamici cu copii pot sa ia o astfel de decizie, prefera sa inghita si sa suporte, de dragul copiilor!!!! waw, ce super ca va innoiti azi...asa-mi aduc si eu aminte din copilkaria mea - inainte de a incepe gradi/scoala ma duceam cu ai mei si ma innoima toata - maieu, chiloti, ciorapi, pantofi, trening, uniforma ( nu mai ecazul ), rechizite...si asa drag imi era cand mi le aranjam acasa...acum, pe vremurile astea, nu multi parinti isi mai permit o innoire generalaa copiilor....
ii mai place lui angelos sa se joace la jocurile electronice? i-ai luat acasa consola vtech??
silvi, asa e cu preturile la gradi particulare, nu-i asa? au ajuns sa faca speculatii ca la trnzactiile imobiliare...la jucarii si la hainele pentru copii, la fel....astea sunt preturile normale la gradi in bucuresti...nu-ti spun ca sunt si scoli partulare la care platesti sute de milioane pe an....zeci de milioane pe luna....si totusi cand te uiti pe site-urile lor...sunt o gramada de copilasi prin poze....
cum ti se pare romanica noastra cand vii?lui alain ii place aici?
lili, spor la impacheteala si sa aveti o vacanta frumoasa si relaxanta!!! si copii cuminti si sanatosi!!!multumesc!
cosmi, mami, da' tu ce ai de esti asa suparata? care-i baiul tau? ce bine ca mai ai concediu doua saptamani!!!!
giova mi-ai facut pofta cu dovleceii...si la noi, ar fi fost alta mancare de peste cu bunicii langa noi.....nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce bine era la craiova cu mami mereu la mine...ba o mancarica, ba o curatenie, ba iesit afara si supravegheat mai bine copii, taina-taina...super!!! dar..asta e...sanatosi sa fim...de ce zici ca edi ti se pare mai bebloi?! mie mi se pare ca arata mult mai mare decat este...de 2 ani...sunt sigura ca s-ar acomoda repede la gradi...poate il duci , pentru inceput , program scurt...
Giova spune:
maraki bine zis...Cosmi revino-ti mama ca iei daca nu.
Sunt altele cu mai multe probleme si uite ca supravietuiesc si nu sunt in depresie.
Maraki spor la cumparaturi...si eu trebuie sa-i cumpar lui Marco...macar are papuci-2 perechi de toaman de la melania, la Diechman ala nu e cine stie ce si preturi cam mari la copii.
Are 2 treninguri care ii sunt bune, 2 blugi, ceva bluze din bumbac, tip tricou....dar trebuie sa-i mai cumpar si eu...astept sa mergem la unguri, caci acolo e C&A, H&M si multe altele...mai ieftine decat la noi.
Si pt. Edilinul imi va trebui ceva de iarna...asa ca musai sa ma uit si pt. el.
Angelos incepe gradi cand se incepe si la noi anul scolar.
Silvia sper sa fie bine socrul tau....in ce stadiu era cancerul?
la noi nu ploua, dar e inorat. a plouat azi noapte destul.
Bumbi este inalt bine Edi, dar pt. mine e inca bb. Mai mult ca sigur nu e asa, dar el inca suge, doarme de 2 ori/zi. doarme doar la tzitzi. Bine ... mergem in picioare bine de tot, ne ridicam singuri, se urca/coboara de peste tot, bea din canita, vrea sa manance singurel....dar el e mai legat de mine...si eu de el...e micul meu pui de om...doamne ca as vrea sa ramana cat mai mult asa mic.dar nu e posibil.
deja ma apuca nostalgia cand vad nou-nascuti prin parc.
abia astept sa aflu ce va fi bb2 al finei mele...visez ca e fetitza...doamne sunt dusa rau....dar sper ca macar ea sa aiba o printesa sa ii pot cumpara tot ce vreau.
azi e zi de stat in casa, am facut papica, am aspirat....daca ar dormi si duracell, ar fii totul bine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
Apar si eu de printre mormanele de bagaje. Si-am o durere de caaap... probabil ca de la presiunea atmosferica mi se trage. De depresie nu se pune problema ca doar ma pregatesc de vacanta si de soareee.
SILVI - bine ai revenit la Romanica! Avem, avem si soare... canicula chiar.. c-asa-i la truci... restul e de vis , oricum.
MARAKINA- asa am o boala pe astia cu conceptii invechite despre pers. divortate si cu copii ca as pune drujba pe ei. Poate unde am facut si eu parte dintre acei copii cu parinti divortati. Pe vremuri din cauza acestor conceptii eram f complexata... acum mi-a trecut si lupt impotriva acestor conceptii. Spor la cumparaturi.
Piua... iaraaasi!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Salutare doamnelor la ceas de seara....
Pai...sa incep;
Imi primul rand va multumesc tuturor pentru aprecieri
Silvi, cateva kg acolo parca ar mai merge asa ca nu as zice nu cantonamentului
Teolinda, am fost in Pomorie (la vreo 18 km de Nesebar) la hotel Sunrisere Hotel; asa cum v-am zis a fost super.
Giova, da ai dreptate, lux si tot confortul insa marea noastra: plina de alge si tulbure.
Bumbi, da si noi avem patut tot masina si Matei e inca indragostit de patutul lui; nu cred ca il voi schimba prea curand; cred ca daca le explici celor de la gradi o sa inteleaga ca e mult mai usor sa fie amandoi in acelasi loc.
Nici eu personal nu am ce sa le reprosez celor de la gradi lui Matei si eu platesc cam tot 1000 de lei pe luna (in functie de cate extraoptiuni face in luna respectiva).
Cosmi...hai mai fruntea sus; fii barbata!!!
Maraki, super tare faza cu ex-ul;
S-a uratit vremea si in Bucuresti si asa nu-mi place deloc vremea asta; ploi si frig
Trebuie sa ajung cu Matei sa-i fac analizele pentru noul an de gradi: copro si extrudatele, dar il tot pandesc si il astept sa "produca" ca sa aiba aia material de studiu
Vorba Teolindei: piua si mai revin
bumbita spune:
lili, la ce hotel vei sta la turci? hai grabeste-te si du-te odata...nu vezi ce vreme e pe aici....
eu singura acasa, dani inca la birou...in seara asta a venit baiatul de la rds sa incheiem contractul - au preturi fff bune- cablu ( inclusiv 3 posturi hbo )+ tel fix si mobil 37 lei, fata de boom la care plateam 80 lei, doar pe cablu....brrr!!!
ai mei copii au stat in casa...s-au dus socrii pe la ai mei cu edi...bine ca stau aproape...cu asta chiar ca am avut noroc...si tocmai ce mi-au zis ca s-au certat pe o masina...oare chiar trebuie sa le luam masinile/jucariile la fel ca sa nu se mai certe....ma gandeam ca unitatea in diversitate e utila si benefica....
in rest, am facut o salata de vinete si imi astept sotul, watching tv...
bumbita spune:
toanca deci tu la matei platesti 1000 lei, inclusiv extraoptiuni?! pai la edi era 950 lei...doar "cazare"/mancare + tematica din programa....
ai idee cat este taxa la ftk in bucuresti?multumesc!
in rest, cum este in co....?
toanca spune:
Bumbi, da platesc 1000 de lei dar Matei sta numai pana la ora 13.30 la gradi; daca ar sta program lung cu siguranta as plati mult mai mult.
Nasol singura acasa la ora asta; o sa ma astepte si pe mine seri din astea ca s-au intors grecii nostri din concediu si dupa concediu ne asteapta si pe noi tavalugul; nici nu vreau sa ma gandesc
Au venit aia de la FTK la gradi de ne-au facut o prezentare, insa nu au fost foarte interesati parintii; daca imi aduc bine aminte era undeva in jur de 600-700 de lei si trebui sa fie o grupa de 10 copii, atfel trebuia sa mearga copii; cum eu stau cam prost la capitolul timp liber in timpul zilei (adica n-am deloc) nu am avut cum sa-l ducem; desi nu stiu 100% ca as fi vrut sa-l duc ca parca e cam prea mult pentru un copil; in plus cand o sa inceapa scoala o sa i se acreasca de lectii, mai ales ca 99% va frecventa after school-ul
teolinda spune:
Io-s Zombie.. da' sa nu ma plang ca-i pt o cauza buna
Bumbi.. merg la Barut Lara in Antalya ( e deja a 3-a oara in aceeasi locatie.. da' n-am mai fost acolo de 3 ani,nah si mi-era dor)
Anul trecut am fost in Belek... f frumos insa e mai departe de aeroport decat Barut... si cu 2 copilasi am preferat sa merg deja unde stiam ca m-am simtit excelent si ca e si-aproape de aeroport.
Ca si anul trecut avem o mega bafta adica ajungem la hotel undeva pe la 2-3 iar cand plecam ... avem avion seara la 20:30 deci pana la 5 jumate-6 sigur stam la hotel.
Iuliana merci de info... eu tot i-am intrebat pe toti anul acesta care au fost la bulgari.. ce si cum... toata lumea fericita si multumita insa "problemele" care raman in picioare sunt: pre multi co-nationali, marea...e tot a noastra, drumul (pt mine) dureaza prea multe ore.Nu-mi ramane decat sa ma rog la DD sa ne putem permite tot Turcia... ca de nu... asta e... ne reprofilam si facem si compromisuri... macar sa nu stam acasa (Doamne Fereste)
Mai eu la subiectul cu gradinitele particulare... nu ma bag pt ca eu am nimerit o gradi de stat super buna... Bumbi parca tu ziceai ca stii de "Floare de Colt".Scoala deja cam stiu unde vreau... numai ca oricum sunt intr-un conflict permanent cu RObert care oricum nu e de acord nici cu gradinita... El are o maaare problema... nu vrea domne in ruptul capului sa-si strice programul de somn si sa-si modifice traseul de mers la serv... Tot timpul incearca sa ma abureasca cum ca daca pleaca el de la 8 jumate de la gradi ajunge mai tarziu la serviciu decat daca ar pleca de-acasa la ora aia... va dati seama ce minciuna maxima... da doar nu duc copilul la gradinita la Fundulea ci in Bucuresti... pe unde circula si el s-ajunga in Baneasa la serviciu.
Da' asta e... nu intelege pur si simplu ca programul copilului il afecteaza implicit si pe-al parintelui... e ffffff COMOD... exagerat si enervant de comod... .
Bumbi bravo ca ai reusit sa faci economie la bugetul familiei. Eu n-am fix am scapat de-o factura... in plus eu am antena Focus sat ... ceva la 20 ron/luna... f putin oricum. Net... de vreo 3 zile am prins un wireless care merge de 10 ori mai bine decat mergea vodafone al meu... habar n-am cine l-o avea da' sa-i dea DD sanatate. Ziceai ca baietii tai sunt fun Cartoon? Minimax zici ca-i de copii mici? Pai sa te uiti pe Jim Jam.. asta-i preferat de Nicolas mai nou.... asta chiar e super adevarat ii invata muuuulte chestii/sentimentele...etc... Pe Minimax nu-mi mai placea am surprins eu odata un desen ceva cu "Zambetul lui Shirley"... si se intrebau fetele alea pe-acolo daca "le-a venit c.i.c.l.u"... ca una era suparata ca o durea burta. Chiar nu-mi mai placea sa-l las sa se uite.
Eh... merg sa vad ce mai fac... partea grea am cam rezolvat-o ... maine seara sau joi pun hainele in bagaj... azi am pus doar un bagaj cu incaltaminte, papa/ pampersi pt Cosmin, medicamente si alte accesorii, toate gonflabilele de apa... Cine i-a valiza aia cade pe jos.
Maine merg la cosmetica iar poimaine vopsit si manichiura/pedichiura... si tot maine e ziua cea mare... sa vad daca vine Andreea acasa ca de nu... trebuie sa o duca aia la notar sa faca imputernicirea pt scoaterea din tara a Mariei.
Mai intru eu...
Pupici!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"