Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki, asa ma gandeam si eu sa le zic ca vreau sa fie amandoi copii in acelasi loc si din motive financiare nu-mi permit sa-i aduc pe amandoi la ei...

si in bucuresti e racoare si a plouat...imi place mai mult vremea asta...

ce mai face angelo? cum e cu scoala ?( ce-mi place cum ziceti voi fetele din strainezia )s-a reacomodat dupa vacanta?

nu am fost pe faza cu ex-ul...ce s-a intamplat...ti-a dat mesaj pe mess ca se insoara sau ce? apropos , maine e ziua si a ex-ului meu...uite ca nu am uitat!!!exul meu insa nu s-a insurat nici pana acum...face cariera...tot avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am umblat azi cu amandoi dupa mine: pe la croitorii sa iau bucati de materiale pt. marco la gradi, pe urma sa platesc taxe si in final in parc.
Am stat putin ca s-a pus ploaia...si ploua...si ploua si e frig.....

Intre timp caut hotel in Budapesta, am gasit misto la preturi super si in centru. dar vine Clau cu intrebarea daca au parcare, caci de nu...ne usuca in centru...asa ca acum reiau cautarile.

Matusa nu prea e ok, i s-a format ceva cheag si daca nu se resoarbe in 3 zile o va desface si il va aspira. asta mai lipseste ca si asa e depresata rau la ATI, nimeni nu vb. cu ea, nu are voie vizite...urla dupa vara-mea....vai de noi.
de azi a inceput si vara-mea sa cedeze, nu mai stie ce sa faca si incotro s-o apuce.

Iuliana super pozele, locatia e misto, insa marea....e a noastra..plina de alge, tulbure...macar ati avut lux si confort.
Bumbi te-ai decis sa-l muti si pe Edi? il primeste? eu pt. marco tot n-am rezolvat si ne bate gandul sa-l dam si pe Edi acolo. si eu tot 2000 roni as plati/luna, dar aici e inclus si inotul lui Marco. ar insemna sa-mi gasesc si eu un job bun, caci nu putem sa traim doar din ce produce Clau si CIC-ul sa-l dau pe gradi.

azi l-am dus pe edi si a plecat cu directoarea....binenteles la mancare...asta e belea...e tot dupa haleala. nici ca a mai venit la mine...l-a luat ingrijitoarea in brate si gata....sunt curioasa cat ar fi stat acolo....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata si ultima lubenita pe anul asta - sau pepenele verde cum se spune prin alte parti ...deja sunt palite...cred ca in seara asta voi dormi in baie ...

asa este cu grdinitele particulare....unele sunt fff bune...cum este si cazul meu...efectiv, nu as avea ce sa le reprosez...pentru cine isi permite si nu ar face niciun minim efort pentru a duce copilul la gradi particulara, e f bine...

bineinteles, ca si de cealalta parte, sunt si fff multe avantaje - bani mai putini si educatoare implicate in activitatile copiilor - cazurile fericite...

eu cu sebi nu am avut noroc la gradi de stat...poate are mai mult edi...

grupa mijlocie a lui sebi a fost nou formata, probabil a luat clasa educatoarea care a ramas...cea care era, dupa doua luni a plecat, cele care au inlocuit-o aveau norma intreaga, fiind practic in continuarea programului cu grupa la care sunt titulare....din toamna acum, va veni o noua educatoare la grupa lor - iar...alta educatoare...

bine macar ca ingrijitoarea - tanti vasi - este fff ok, colegii lui sebi, unii fiind prietenii lui - cel putin asa-mi zice, e si iris in grupa cu el, vecina si iubita lui ...parintii ne-am implicat si le-am schimbat mobilierul si jucariile...insa educatoarele ( mai ales cea in varsta ) mereu ...mereu...obosite...si lipsite de rabdarea necesara...

giova, pe edi de cand vrei sa il duci? pe marco parca l-ai dus de la 1, 8 ani, nu?

tu in ce domeniu ai vrea sa aplici?sai vrei sa faci ceva pe cont propriu?

ce ma mai amuza mircea badea...e nebun rau...

Mergi la inceput

Neatza!
Haideti la un cappucino, cafeau s-a terminat.
dar la ce vreme este, ar trebui un ceai, cu siguranta.

Bumbi Marco a fost la cresa de la 1an si 2 luni. Edi acusi face, dar parca nu se compara cu Marco. e mai bebe, cel putin asa-l vad eu.
Tocmai am primit pe mail info despre noua grupa. doar copii din 2008 primesc, la anul s emai infinteaza una pt. cei din 2009.
Poate poate, daca sunt decisa si insist mult il va lua si pe Edi, vom vedea. si la anul din toamna sa mearga la grupa cealalata nou infiintata.
Eu nu prea vreau sa aplic pe niciunde...pe la prieteni, cunostinte...
ne gandeam si la un bussines propriu...dar trebuie bani d einceput, i-am avea dar mai vrem si casa si uite asa nu stiu in ce parte sa o iau.
si noi am luat ieri ultima lebenita....deja nu mai e buna, pe la samburi e cam moale si am incercat vreo 4. mananc cat pot din ea si restul la gunoi. Pt. mine era super asta, bagam seara in loc de papa. acum cu ce o inlocuiesc?

doamne ce face Edi cu nectarinele....e plin tot, ii place sa stranga bucatele in mana.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si la un ceai....eu sunt cat de cat mai bine ,dar parca tot fara pofta de viata ....depreasata ce sa mai si nu stiu cum sa fac sa iesi din starea asta de mult timpmaine incep si munca......nu stiu ce sa zic ca v am zapacit de topt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare si de la mine!

Io-s prinsa printre haine de spalat/calcat... de facut bagaje, liste cu prod./medicamente/chestii ce trebuiesc luate cu noi.

Bumbi si Iuliana am vazut pozele din vacante... super si locatiile dar mai ales copilasii vostri si implicit toata familia.

Iuliana unde anume in Bulgaria ati fost?... cred ca am ratat daca ai zis hotelul deja.

Azi sunt cu inima cat un purice... daca vine sau nu verisoara-mea cu noi in vacanta... tare as vrea sa vina acasa...
Defapt mi-e teama ca daca nu iese azi... si o dau afara sapt viitoare o sa fie nashpa ca nu va gasi pe nimeni acasa iar regizorul showului cam zambea pe sub mustati cand a auzit ca nu o va astepta nimeni acasa... Stiti si voi cum sunt astia de la televiziuni...speculeaza orice.. tare le-ar placea sa faca show-ul mai lacrimogen.... sa fie eliminata cand familia este plecata in concediu. Deja ma gandesc cu groaza daca ramane ca ii va fi si mai greu sapt urmatoare acolo.. la gandul ca noi suntem in vacanta iar ea e-acolo... si cu frica in san ca o vor da afara exact cand nu trebuie.
Sa vedem... sper ca DD sa o ajute sa se rezolve totul cum este mai bine pt ea...

GIO - sanatate multa inca odata matusii tale!

Piua si revin!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

am pus si eu mancarea la foc, astept sa vina tipii pt. masina de spalat si pe urma ma pun sa-mi fac dovlecei pane.

Cosmi ma bucur pt. tine doamna! acusi incepi munca.
Lili spor la facut bagaje, calcat, pus medicamente...doamne ce criminala e aceasta treaba. Mie nu mai imi vine sa plec niciunde cand ma gandesc cate am de pus in genti.
Doamne ajuta sa fie bine pt. Andreea, cel de sus sa faca cum e mai bine pt. ea. sa ne ti la curent.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Bumbi cand ai timp, citeste din urma si te vei lamuri cu ex-ul. L-am gasit in facebook si am vb putin dupa ce il vazusem ultima oara in 98 M-a enervat ca s.a exprimat asa: ma bucur pt tine ca ti-ai intemeiat o familie Pai e tampit???? avea impresia ca in afara de el nu sant barbati pe lumea asta si mai ales nu as fi fost in situatia sa imi aleg pe cine vreau??? Uite asa,divortata cu doi copii, am facut mereu ce am vrut si eu am fost aia care a ales Plus ca eu m-am maritat inaintea lui cu o saptamana Oricum mi.a trecut incantarea de acum cateva zile,tot asa legat de frati-su este, de zici ca sant Lolek si Bolek Tot nu iese din cuvantul maica.sii si traieste intr-un orasel care este pe sfert din cartierul meu Dr.Taberii Mi-a mai deschis si mama ochii, a spus ca a chelit in fatza iar eu nu mi-am dat seama la inceput Are dreptate ca m-am uitat mai bine la poza Eu n-am mai trimis nici un mesaj de cand am vb ultima oara, nici nu am primit...este cam speriat de bombe, are impresia ca nu mai scapa de mesajele mele? Wrong

perasmena, ksexasmena cum spun grecii....petrecute, uitate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour din Romania, eu una abia acum m-am dezmeticit de cap am fost morti de oboseala, plecati la 3 noaptea ca era zborul la 8 dimineta din Paris, vreme urata frig, stat la cozi in aeroport Alain nici acum nu s-a trezit inca si ieri a mai dormit o tura buna.
Lili incep cu tine sa iti doresc spor la impachetari si sa aveti bafta de verme buna ca sigur confort si restul veti avea
Giova am inteles cu consola pai 200 e si in Franta numai ca noi am mai luat accesorii si 3 jocuri care vad ca sub 45 de euro nu scad si s-au adunat mai multe.Oricum e draguta asta imi place si mie m-am jucat si eu jocurile lor sportive si nu mai tacea Alain ca o avea pritenului lui si ii trebuia. Sper sa fie ok matusa ta Ai luat de la Ikea mobila ?
Bumbita eu mor cand aud de preturile astea in Ro am eu pitici pe creier cu astea si salariile, nu basesc normale asa dezchilibre desi stiu ca e jocul cerere / oferta si daca se gasesc care sa plateasca....19 milioane 2 copii gradinita ? aproape 500 de euro ...cand salarul mimim e iar 4 -5 milioane ? In franta mi-a calcilat la scoala privata 40 euro pe luna taxa , 80 era cantina dar atat dau si la publica si haltgarderia era vreo 30 daca il lasam zilnic pana la 18,30 pai scuza-ma ca e mai ieftin decat ce spui tu si la ce venituri fara de Ro ....mie mi se pare aberant si profita de faptul ca parintii care castiga cat decat vor ce e mai bun pentu puiutii lor.Cum justifica pretul insa....no coment.
Iuniana super conncedu ati avut Ce happylici era piticul tau la terasase si in apa si tu doamna arati f bine si la costum de baie nu esti deloc grasana tu scapi de cantonamentul nostru
Cosmina ma bucur sa aud ca esti mai bine sper sa scapi si de raguseala hai ca noi ne gandim la tine
De boli si altele nici nu vreau sa vb, socrum meu e saracul tot la pat ...sa nu mai aud si de tineri ca mor incet si asa ma deprima vremea asta de aici de la ploaie am plecat la ploaie venim si abia incepe toamna Desi nu ne asteptam am rpimit cadouri d dragute si de aici, lui JP i-am si cantat La multi ani ieri deci a fost macar aniversat.
Eu habar nu aveam de sf Alexandru si e cumnata mea Alexandra sa ii mai iau ceva cadou. La multi ani cu intarziere si sarbatoritilor trupei.
Revin eu poate mai binedispusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki mai bine nici nu iti mai bati capul eu m-am lamurit de mult in viata cat de putini se schimba oamenii...in bine

Mergi la inceput