Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Liliana, pt covoare exista ceva dispozitive de pus sub ele ca sa nu mai alunece (aici le-am decretat obigatorii, ca unde stam noi acum e doar gresie pe jos si sa vezi cum aluneca pe gresie...se dadea Adri pe covor ca pe snowboard); e un fel de plasa mai tare/groasa, super simplu de utilizat si in plus relativ ieftina.

Ora 17 e devreme pentru luat copii de la gradinita?
aici e si mai roz, cu miercurea (si vinerea) zi scurta (asa incep sa inteleg sistemul de lucru cu 80% din norma praticat pe scara larga...ca sa poti avea liber miercuri si vienri dupa-masa).
Azi copiii au terminat gradinita la 12:15 (ah, si miercurea n-au pranzul inclus); asa ca am mers dupa ea in pauza de masa si am mancat impreuna, apoi am pasat-o la tati si-am revenit la servici; am avut o viteza pana la gradi de nu mi-a venit sa cred si-am ajuns la 12:17 (putem lua copiii intre 12:15 si 12:35)...si o gasesc pe Adri plangand ca cica "ma asteapta de mult...si de ce-am venit asa de tarziu"...si-am si plecat cu 10 minute mai rapid decat as avea voie in pauza de masa...(bine, miercuri in mod normal o ia tati...dar azi nu putea).
(...recunosc ca au program gen after-school pana la 18...dar momentan n-am aplicat pentru asta)

Cosmina, sper sa fie ok Bia ...sa treaca repede si sa n-aveti probleme.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi am fost afara, dupa ce l-am scos pe Marco d ela gradi.
M-a fugarit Edi prin tot parcul....musai sa mergem numai in asta de langa noi, ca nu sunt balti, pietris pe jos, doar cauciuc dintr-ala si macar stau si eu mai linistita.

Bumbi voi aveti camere o groaza...noi am ales dormitorul mai mare pt. noi, caci in camera lor ne intra patul de dormitor si atat. am marit cat am putut camera si ne-a rezultat si un hol imens, care e gol.
Acum, am fi amenajat altfel ap., spargeam alte ziduri, ce bine era daca gandeam atunci cand s-a constr. blocul la fel.
Noi tot speram sa ne mutam la casa, macar cu 3 dormitoare, in care copii sa doarma impreuna si sa se joace, iar o camera sa fie de studiu pt. ei.
eu nu mai vreau acasa, sincer m-am saturat si mi-au ajuns anii astioa cat am stat. cred ca voi fi mai putin stresata si mai relaxata si nu asa nervoasa, daca as fi departe de copii, macar 6 ore/zi. si in plus da bine si pt. bugetul familiei.
Silvia de vineri ma bag si eu. Am tot cautat pe blogul tau si nu gasec unde ai scris asa simplificat despre Rina, caci eu nu am timp de citit cartile astea. am salvate doar retetele pt. dieta de pe blog.
Super ca s-au jucat copii, chiar daca cu jucarii diferite.
Nasol cu Mario....pe Marco chiar nu-l atrage-SUPER! Doar daca il deschidem noi, atunci vrea si el box sau tenis. Chiar nu stiu de ce l-am luat.
Dia ce program aiurea si la voi. Bine ca s epoate sa muncesti mai prt time...aici nu cred ca le-ar conveni patronilor. de aceea vreau si eu ceva pe cont propriu, caci e mai lejer in privinta copiilor, mai greu pe alte parti....dar nu stiu cine m-ar angaja sa ajung la ora 9 si sa plec la ora 16 si sa ma invoiesc cand sunt bolnavi.

eu m-am vopsit....cine naiba m-a pus sa iau asa inchis nu stiu...vroiam blond inchis si a iesit saten inchis...sa vedem cand s-o usca.
si mi-am mai luat si perie...alta...sa vedem daca cu asta reusesc sa dau ceva volum si sa intind parul.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

eu centrez, eu dau cu capul.
ce faceti gagix? haideti la o.

Nu am pus inca perdelele, aseara la 21:30 a venit Clau acasa, asa ca nu am avut cu cine. sper sa reusesc azi, caci maine merge la nunta...da, vinerea nunta...eu am decis sa stau acasa cu copiii.

Marco a dormit la el in camera...in sensul ca l-a adormit Clau si pe la ora 1 m-am dus sa-mi iau barbatul in pat cu mine...culmea...nu mai vroia sa vina de acolo.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Deci sa va anunt....de aseara suntem proprietarii unui catelus de 5 saptamani (luat de la Bee).
Pe acest catelus Matei (care este in extaz putin spus) in cheama Frunzulita
E terminat Matei; aseara a alergat cu el...., iar azi dimineata (in conditiile in care el se scoala foarte greu pe la 7.15) la ora 6.30 era in picioare (gata imbracat) sa vada ce face Frunzulita si sa-i serveasca micul dejun
Deci, m-am scos ca sa zic asa.
Giova, nunta vinerea?
Deci Clau nu se mai dadea dus din patul lui Marco?
Cum ti-a iesit culoarea la par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Neatza si de la mine si ma pun la a doua cafea.
Giova chiar pune poze sa te vedem, lasa ca toamna e binevenita o nuanta mai inchisa sigur iti sta bine. Eu acum stau si ma intreb cum am stat blonda atata vreme ? Vai ca si Alain a venit la noi din nou numei vise aiurea si inghinteli am avut deseara sa stiu ca beau cafele sa rezist dar il duc de fiecare data inapoi ca nu se mai poate asa aseara pe la 10,30 dupa ce a adormit la el eram super nervoasa mi-am dat sema ca nu am apucat nici 10 minute sa stau linistita nici sa dau drumul la tv nu am reusit si Doamne iarta-ma am doar un copil ce fac cele cu 3-4 asta al meu daca nu vrea una vrea alta daca nu e la baie daca nu face baie ...apoi uscat si imbracat si citit si cautat plusuri
IULIANA te cred si eu ca e in extaz asteptam poze cu frunzulita
Azi e horror cu ziua ai de fructe si legume crude habar nu am ce fac in drum spre casa de la scoala mi-am luat o varza occidentala adevarata de vreo 3 kile cred ca azi toata ziua rod din ea

Mergi la inceput

Culoarea e foarte inchisa. de luam nr. 5 eieseam bruneta, cred.

Silvia sa stii ca mie imi place mai mult cum iti statea blonda....nu stiu de ce. Brunetul parca te face cam alba la fata.
stiu ca toamna se poarta culori mai inchise, anul asta chiar au zis si la tv....dar pe mine ma prindea mai bine asa blond ciocolatiu...cum am fost.
asadar iar ati avut vizite nocturne. Marco vad ca nu vine, toata chestia e sa fie adormit de unul din noi. si eu mai greu ma cocot sus la cucurigu.
Please, da-mi un link catre blogul tau unde ai sintetizat dieta Rina.
Iuliana super ca ati reusit sa luati catelusul de la Branducsa. vrem poze cu frunzulitza!
te cred ca e in extaz Matei. poze, poze, poze.
da asa e, Clau era saracul mort de somn si tot bombanea ca el nu vine de acolo....pai si eu dormeam singurica? nu chiar...sugaciul era lipit de mine.

fug sa-mi intind hainele.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu deja am bagat 2 banane si 2 nectarine si e "tanara" vremea, vorba ceea! Asa ca Silvia draga, azi trebuie sa avem vointa si nervi tari (ca de tutun eu m-am lasat)!
Si eu fericita ca am dat jos 1 kg, dar sunt totusi realista si imi dau seama ca e doar apa,desi nu am fost foarte corecta. In sensul ca nu am avut abateri alimentare ci doar cantitative. La mine problema (ramasa din sarcina) era nu neaparat ca mancam multe prostii ci ca mancam ffff mult cantitativ. Asa ca nu am reusit din start sa reduc portiile asa cum scrie in carte dar cel putin am respectat alimentele. Incet-incet o sa reduc si cantitatile! Si eu bag in plus ceai anti-adipos chinezesc dar numai seara cate o cana ca ziua nu-mi permit
Eu fac parte din categoria celor carela 16.05 sunt la copil la gradinita (asta cand mergeam la serviciu) pt ca am program de la 8 la 16 si serviciul meu e la 2 minute de mers pe jos prin parc de gradinita lui Razvan. Dar....pt ca exista si un "dar" diferenta dintre mine si cei care lucreaza in multi nationale si au ore de program garla sau fac suplimentare fara numar-fara numar se vede la bani! Noi oricum functionam de 1 an jumate cu 75% din salariu si imaginati-va ca in momentul asta eu castig mai mult din indemnizatia copilului+alocatie decat daca as merge la munca. Radeam cu Cristi la un moment dat ca dupa ce ne-a trecut in 75%, salariul meu nu mai acoperea nici macar leasingul la Jetta (care e de 430 euro) asa ca va dati seama ce venituri aduc eu in casa. Daca nu era jobul lui Cristi eram vai de nostru!
Asta a fost doar ca exemplificare ca se intreba Bumbi cine poate ajunge dupa copii la ora 16-17?!! A, si mai exista categoria celor care lucreaza in schimburi si ies de la schimbul 1 la ora 15-15.30 (pe la noi cam asa sta treaba!) iar acum, in criza, sunt fff multi parinti fara job care isi duc totusi copiii la gradi pt socializare si activitati dar pot veni dupa ei relativ devreme!
Eu de ex ieri am mers dupa Razvan la ora 15.50 ca de la 16 e buluc si o las pe Sonia afara in carucior, dormind, iar daca se populeaza zona la greu mi-e sa nu o trezeasca in cele 3 minute cat il echipez rapid pe R sau sa le vina diverse idei sa o ia in brate, sa o pupe etc. Asa il duc o tura prin parc, la hinte/tobogan, il scot la cate o prajiturica sau ceva produs de patiserie, ne plimbam.....asta cat e frumos si cald si pot sa o scot pe Sonia afara ca dupa ce vin ploile va sta saracutul pana la 18.30-18.45 cand ajunge Cristi de la serviciu.
Ai de capul meu ce m-am intins cu sb asta!

Cosmina, pupici Biancai, imi pare tare rau! Sper sa fiti bine si ia neaparat atitudine!!!!
Dia, pupici si pt zgarietura Adrianei....si noi am patit-o in grupa mica dar nu asa grav incat sa ma sune sa-l duc la medic totusi era zgariat bine pe frunte de la un cub care la imbinare avea ceva margine nefinisata.
Ana, am vazut pozele! Superbi sunteti. Alex e frumos si matur si arata ca un copil de 7 ani iar micuta cuceritoare este delicioasa
Iuliana, abia astept pozele cu Frunzulita! Ce bucurie pe Matei! Sa va bucurati de micul sufletel din viata voastra! Cred ca si Brandusa e fericita....ca a mai scapat de unul!
Liliana, sper sa ajung la noapte sa vad toate pozele voastre! Ce frumos povestesti tu de turci acolo, poate la anul ajungem si noi!!!O sa-ti mai cer in privat detalii despre hotel si agentie!
Ne pove mai pe seara, merg sa dorm 1 ora cu gaza mica, sa uit de foame[D], si apoi pe afara!

Mergi la inceput

Giova uite sinteza mea : http://bucataria-sylviei.ro/cateva-cuvinte-despre-dieta-rina-de-90-de-zile.html acum nu zic ca e cea mai buna dar ca sa iti faci o idee Cu blondul ce sa zic am avut cateva nuante si perioade foarte reusite si cateva rateuri majore ca eram ca albiciosii ca am fost vreo 5 ani blonda, nu stiu ce sa intamplat in ultima perioada ca nu imi mai iesea nicicum uniform si la varfuri era parca elastic parul imi era frica ca o s ase rupa tot. Plus ca intr-un mod ciudat simteam nevoia sa ma privesc in oglinda si sa regasesc figura din tinerete bruneta

Mergi la inceput

Ioana eu am ras o banana in forta imi pun putin lapte zero la cafea asta este trisarea mea dar asta e altfel nu pot ca imi deschid ulcerul Groaznic cu salariile in Ro eu am ramas tare mirata ce salarii scazute dar preturi cresscute am vazut aici acar s-au aliniat la criza si au mereu reduceri si oferte de la mancare la haine nici vb de csumpiri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am reusit sa sterg mesajul, asa ca azi scapati doar cu rezmuatul

Curistelor-va tin pumnii pt azi...banuiesc ca e aiurea la inceput de cura numai cu fructe si legume ca trec prin stomac ca trenul prin gara si imediat revine foamea
Maraki si Bee- va tin si voua pumnii!

Iuliana- Sa va traiasac Frunzulita! Bee e o fericita ca ca o sa aiba vesti de la el...Si Alex imi zicea cand a venit din ro ca ar fi bine sa ne luam o curte pe care sa punem un cotet de caine.casa pentru noi nu-l intereseaza ca-i place unde suntem si cica nu s-ar muta, dar s-ar duce la curtea cainelui in vizita in fiecare zi.

mie mi se pare extraordinara joaca cu hartiile si lucrul ingrijit...inseamna ca vor putea avea meserii "manuale", care cer precizie si atentie: bijutier, chirurg sau cercetator(laborator) sau ...mari bucatari-aberez acum, dar sunt extraordinare atentia si rabdarea, mai ales la varsta asta

Ioana-important e ca tineti capul sus si reusiti sa va descurcati...banii vin si se duc.copii doar acum sunt copii si e bine ca poti sta cu ei si macar nu ai mustrari de constiinta ca de erai la serv le luai 2 acadele in plus sau 10 masinute(exagerez nitel).

Giova-iti vine f bine fusta de blugi

despre alex:
acu vreo 2 zile a cerut la brutarie paine "dinozaur" (una care are niste colturi ca spatele dinozaurilor) si nu intelegea tanti ce sa-i dea ca denumirea oficiala e alta-si noi suntem fani preistorie, dar ultima pasiune sunt planetele si incepe sa faca presiuni ca ar cam vrea un telescop cum a vazut el intr-o carte...
incep efectele coabitarii cu grupa mare....toata ziua de ieri mi s-a plans ca un baiat de la grupa mare ii zice "madame soseta" si dupa cum tot povestea era cam deranjat si cocea planuri de razbunare si am inceput cu clasicul: ii spui doamnei! si mi-a zis ca i-a spus, dar ca celalat tot continua. nu stiu daca-i o idee buna, dar i-am zis ca atunci cand celalat ii zice asa el sa-i zica zambind" domnul papaucel"...asa l-a distrat faza ca nu l-am mai auzit asa razand cu pofta si povestea tuturor ca atunci cand Fesal o sa-i zica "madame chaussette", el o sa-i spuna" oui, monsieur chausson"

Mergi la inceput