Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna!

si eu sunt o mamica fericita foooc!!!

am copiii acasa, cu mine, ne distram, ne jucam si ne plimbam impreuna.

Sa incep cu inceputul...

la craiova a fost super!!! petrecere la maxim sambata...masa, invitati - vreo 16 - cu mic cu mare, cu baloane, cu trompete, cu fluierici, cu cadouri, cu bautura, sampanie pentru coipii si tort cu artificie - deliciul lui edi!!!! sebi s-a cam suparat ca nu a primit si el cadouri si ca nu i-am cantat si lui.... ei asta este, trebuie sa invete ca fiecare la randul lui...

ma intreba non-stop cand plecam acasa, la bucuresti.... acasa, nu va zic....toate sertarele le-au golit de jucarii...sa le revada, sa le regaseasca...baie- cam o ora, cu spuma si inot si cu ochelarii pe sub apa...era pejos numai apa...

luni la gradi...nerabdare si curiozitate maxima! sebi are doua noi educatoare tinere si frumoase si cochete si dornice sa le atraga dragostea si atentia copiilor.

edi a fost trecut pe lista la grupa mica 1, la o clasa la etaj cu 2 educatoare in varsta...nu mi-a convenit deloc pentru ca as fi vrut sa fie la grupa mica 2 , langa clasa lui sebi, unde este educatoare d-ra irina, care a fost anul trecut la sebi...pana la urma, azi am reusit transferul cu interventii si alte cele...asta este, romanica...

edi nu a plans deloc, chiar imi zicea ca el este barbatel si ca nu plange si copii ceilalti nu au mai fost la gradi si nu stiu ca mami vine repede sa ii ia... ce sa mai, am baieti de gasca!!!!

acum sa speram ca nu o sa se intalneasca f des...si nu vor face prostioare impreuna!!! ce ma bucura este ca seara ma vor astepta impreuna intr-yuan din clase cu vreo inca 3-4 copilasi...

nu stiu cum pot unii parinti de bucuresti sa reusesca sa-si ia copii la maxim 17 00???? ce servicii au??? ca eu sparg usa la 16 40....si numai eu stiu cum conduc....

aseara am fost in parcul tineretului la circul aquatico...mie mi s-a parut o porcatrie - putine animale si numere acrobatice slabe...insa copii au fost extaziati si le-a placut ca circarii interactionau cu sala/cu copiii...si au fost bagati in seama, au pus mana pe iguana, pe pinguini, pe anaconda.... in rest, f scumpe toate pop corn 10 lei cutia mica, 5 lei vata pe bat...biletele 35 lei adulti + 20 lei copii( pentru edi nu am platit )....spectatcolul a durat 1 ora si 45 minute.

citesc si eu ce / cat pot din urma si revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu' si de la mine!

Printre rufe la spalat si legume la fiert... udat prin gradina... da' acum m-a pocnit o leneee.

Noroc ca acum doarme Cosmin.. sper sa reusesc sa-i fac cumva un program ca atunci cand trebuie sa plec sa-l iau pe Nicolas de la gradi el ba abia se trezeste, ba doarme inca... mai trebuie sa-i dau si sa pape si sa-l si imbrac... Ieri am avut noroc ca l-am lasat cu vecina... el dormea. Eu cu sufletul la gura sa nu ramana Nicolas singur la gradi si sa se sperie... si el ma ia "iar ai venit prea repede mamiii, n-am avut timp sa ma joc!"

Cosmi - sper sa fie bine Bianca... uff ca numai ghinioane sunt pe voi.

GIO - sper sa reusiti sa-l bagati si pe Edi in colectivitate daca asta va doriti. Al meu asta micu' tot cu ochii dupa copii a fost cand am fost luni cu el la gradi dar oricum de-abia de-acum a inceput sa cam planga dupa mine cand plec din raza lui vizuala sau daca nu-l iau in brate imediat cand vin acasa.
Eu trebuie sa iau un covor pt camera lui Cosmin ca cel pe care il aveam ... cam aluneca pe parchet si l-am scos sa nu se intample vre-un accident. In plus as cam schimba si eu patul din camera lui Cosmin... ca-i unul de metal , f bun si confortabil dar are niste bare la capat care depasesc cadrul patului si mi-e sa nu se loveasca Cosmin de ele cand va merge in picioare si in plus mi se pare cam inalt sa-l culc in el. Nicolas a dormit in el pana anul trecut dar el nu migra prin pat, in schimb Cosmin nu sta locului.
A.. n-am apucat sa va spun... ca si-a luat si prima tranta, cu o zi inainte sa plecam in concediu. Eram la mama si el dormea in patul din dormitor inconjurat de paturi, perne... S-a trezit ca de-obicei.. nu a facut zgomot ci a luat-o in 4 labe prin pat, a trecut pe noptiera a daramat totul din calea lui si de-acolo s-a aruncat pe jos... si-apoi a tras niste urlete si niste suspineeee. S-a ales si cu un cucui, evident.

Piua... mai revin.....

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Bumbi pai ce zici tu de ora 17 e parfum... ca eu am ajuns la 16:10 si nu mai erau decat 3 copii la grupa (din 34)... dintre care la 2 dintre ei le venisera parintii deja... deci doar 1 a mai ramas. Chiar asa ma intrebam si eu... ce servicii au bai nene unii ca ajung si-atarna pe la poarta gradinitei de la 15:30. Vorbesc tocmai eu care STAU acasa... Si tot nu ajung la 16 fix... acum ca-s cu Cosmin dupa mine. Oricum fac tot posibilul sa nu intarzii prea mult tocmai pt ca stiu ca toti vin sa-si ia copii la 4 fix cand se deschide usa gradinitei.

Super ca nu au plans baietii tai. Nici al meu nu a plans insa a avut grija sa-mi povesteasca cum a consolat-o el pe o colega ca i-a explicat ca dupa ce le strange farfuriile (dupa gustarea de dupa somn) vin parintii sa ii ia... maaaare sfatos fiu-meu.

Azi chiar ma gandeam sa ma duc mai tarziu sa-l iau insa tocmai mi-a zis tacxu ca azi dimineata i-a spus ca s-a gandit mai bine si vrea sa vin repede sa-l iau de la gradi nu incet.
Acu' sa vad cum il mobilizez si pe fracxu ca nu-mi pot face un obicei permanent de a apela la vecina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am uitat sa va zic...piesa de rezistenta din Ungaria a fost un super busuioc in ghiveci la doar 9 lei. si mi-am luat si un patrunjel mai micut la 2 lei.
de la real cumpar o chesa de frunze de busuioc la 8 lei si sunt super putine.

Cosmi of draga de Bianca...pai sa le dai factura, poate asa s einvata minte. sper sa nu fie nimic grav.
Iuliana as vrea sa-l duc pe edi sa mai respir si eu...sa vad de mine. as vrea s aincep cu o sapt. si poate sa-l las mai mult, daca nu mi-e dor de el. caci el sta cu mama linistit. In plus pleaca si soacra in Germania pe 5 oct. asa ca sunt linistita, ca e doar la ai mei.
Cristina super copii ai. Pai la voi e parfum, daca stau educatoarele pana la ora 17. la noi la stat, daca la ora 16 nu ai ajuns, cam stramba din nas. mai sunt 1-2 copii atunci, imediat rup si ele usa.
Lili nasol cu tranta....si Edi a luat razant un leagan in cap ieri in parc. pana a,m ajuns eu la el....dar nici mamica care dadea fetitza nu a fost atenta defel...
si eu patesc la fel cu Edi...doarme inca de 2x/zi si al 2-lea somn e in hjur de ora 15. la ora 16 ar trebui sa merg dupa marco. acum s-a mai oferit o mamica sa-l aduca acasa, suntem vecine, dar nu pot abuza nici de ea.

am adunat ceva, dar m-a luat o lene....si s-a trezit si strumful care are multa treaba printre jucariile insirate in living.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Asa e! Programul la gradinitele de stat e groaznic.
Si eu stau si ma intreb cum reusesc?
Eu in mod normal termin programul la 5; din Pipera pana in Aparatorii Patriei fac cam o ora; deci.....nu as avea cum nici in ruptul capului.
La noi la gradi, programul e pana la ora 7 dar e un program orientativ; de fapt stau pana pleaca ultimul copil.
Bine, mie mi-l aduce acasa, dar ca idee.
Bumbi, deci esti faricita cu baietii langa tine.
Si eu ma gandeam sa-l duc pe Matei la circul ala, dar daca zici ca nu e mai fas...
Giova, crezi ca rezisti fara Edi?

Mergi la inceput

Mai la noi chiar nu stramba din nas... uneori chiar am vazut-o pe educatoare ca iesea din gradi dupa ora 17.Mai au si ele de pus in ordine una..alta... cred. Problema la noi nu-i educatoarea ci faptul ca-s luati toti de la ora 16 iar cei care raman ultimii.. bietii de ei se uita cam tristi spre usa dar si pe parinti i-am vazut alergand intr-un suflet sa-i ia desi , cum am zis era maxim 16 jumate.

Cosmin doarme uneori si 3 reprize de somn... ieri a dormit dimineata de la 9:30 al 11 si apoi de la 13:30 la 16:10. Eu la maxim 15.50 trebuie sa fiu in masina sa ajung la 16:05-16:10 la gradi... Azi s-a trezit pe la 8:00 si a adormit abia pe la 11:30. Deci cand se va trezi... treaba lui ca voi trage de el sa nu mai imi adoarma si sa merg la gradi in timp , azi.Daca mi-ar mai dormi o ora ar fi perfect.
Cosmin nu prea isi face de lucru cu jucariile pe jos... ci mai mult printre picioarele mele. Daca vreau sa-l stiu in loc sigur trebuie sa-l pun in scaunul de masa... e singurul loc in care mai sta si din care nu poate evada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si-au uitat o data Matei o jucarie la gradi si era asa de trist....; asa ca am venit de la servici, m-am urcat in masina si am plecat la gradi sa-i iau copilului jucaria
Era cred ca vreo 7 seara si unul din prietenii lui Matei era inca acolo, singur si trist; mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut; vorbeam si cu Victor ca saracu copil e tare chinuit sa stea in fiecare zi de la 8 dimineata la 7 seara departe de casa si de parinti.
Ambii parinti lucreaza in multinationale si nu au cum sa ajunga mai repede; eu cred ca as incerca sa gasesc o solutie cu o bona ceva ca nu l-as lasa atat de mult timp pe Matei la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si la Marco la gradi sunt copii pana la 19 seara, chiar si de la el in grupa.
Eu cat pot nu-l las mai mult de ora 16, si mie mi se rupe sufletul sa-l las mai mult.

am pus si eu pozici noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-09-07/20:24:56
ultimele sunt cu telefonul, asa ca scuzati claritatea.
filmele la fel de rapide sunt si sunetul decalat.

cred ca iesim afara, asa daca ii e somn il bag in masina si putem ajunge si dupa Marco.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

lili super a fost in turcia....te invidiez, auzi!! am si eu o vecina care pleaca vineri la susei in belek.... mie mi se pare ca am fost acum un an in conecdiu...deja am intrat pana la gat in probleme...

mie mi se pare cea mai frumoasa perioada din viata mea perrioada cat am stat acasa cu copiii...cea mai linistita. asa ca bucura-te...

si la noi la fel, nu e problema educatoarele, in principal...pentru ca cele tinere chiar stau si pleca la 17 30....mai sunt ingijitoarele...insa ma intreb cum naiba ajung asa repede....??? ce servicii au???? mai mult ii vad pe ambii parinti ca mai stau cu copilul in curte pe la leagane si ma gandesc cat timp stau impreuna...cu copilul, pe seara...?! pai dani al meu a venit aseara la 21 acasa...noi am ajuns pe la 21 30....a stat cu copii 1 ora!!! atat!!!chiar e de plans...

giova sa stapaniti sanatosi achizitiile...sa faci poze sa vedem si noi zugraveala si patul, mai ales...ideeaasta vreau sa o aplic si eu, dar daca nu a fost acum momentul - nu am reusit sa vindem patul lui sebi - o sa asteptam pana la scoala, cand renovam camera cu totul...si le luam si birouri si un sifonier mare...avem loc in camera. doar le-am dat-o lor pe cea mai mare si noi am luat-o pe cea mijlocie....

camera mica am reusit sa o eliberam, aveam un pat dublu in care dormeau ai nostri cand veneau la noi si care ocupa aproape toata camera...mai avem un sifonier alb de la ikea in care imi tin eu hainele...dei am dat patul si acum vrem sa luam o canapea extensibila, un birou alb , tot de la ikea si un dulap cu rafturi pentru diverse...

abia astept sa plec acasa...inainte nici nu ma gandeam sa plec, ma prindea ora 19 00 pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor acum ajung si eu in zona ca am terminat de adunat de prin casa, a fost o prietena la mine cu un baietel de 3 anisori si au rasturnat casa macar s-au distrat desi cam cu jocuri diferite ca era mi mic baietelul.
Giova de vineri incepem iar cu proteine da, te asteptam in trupa eu am dat deja jos un kg asa s eintampal la inceput dau jos repede apoi ma topesc incet inca de sport serios nu m-am apucat. Superbe pozele din gradina botanica, super iti sta asa iar copii sunt mari si frumosi cand va vad cu 2 mari parca as mai vrea si eu unul dar mare direct Bravo pt amenajari astept si eu poze; Eu te inteleg cu Edy ca si eu daca as avea bunicii in zona le-as mai plasa nepotul acte putrin ca le face si lor bine o schimbare .
Bumbita te cred ca esti fericita sa ramaneti tot asa happy si impreuna
Maraki tu cum esti cu dieta ti se pare greu sau ok ?
Liliana superbe poze si super vacanta, aratati f bine si happy toti degeaba ca in vacanta parca toata lumea intinereste cu 10 ani ce mult conteaza sa ai totul la picioare si sa huzuresti in soare Bine ca nu s-a lovit mai tare piticul tau, periculoasa varsta.
Cosmina sper sa fie ok cu Bianca si eu faceam ca trenu, vai ca devine loc de pericol public scala asta
Eu sunt cam nemultumita ca Alain de cand cu consola asta noua e ca apucat numai pe ea ar sta sa vedeti ce circ am cand il opresc dupa ce trece o ora si i-o sting , oricum se calmeaza repede si nu are decat sa faca ca trenul ca mai mult nu il las, cu playstationul nu aveam asa circ cu Mario asta ar dormii in brate daca ar putea. Binenteles ca iar a avenit la noi noaptea dar macar nu a mai plans seara la culcare a mers in camera fara proteste avansam si noi cu viteza melcului turbat

Mergi la inceput