puiutz mic, eu am avut febra peste 38 la o saptamana dupa nastere si medicul a spus ca pot alapta, asa ca nu-ti face probleme. Ai grija doar sa tratezi cauza cumva.
eladea noi am facut botezul la restaurant Viena, dar nu mai calcam degraba pe-acolo.
crispro, te inteleg cu polusul, si mie mi se pare ca ofera mult mai multe. Doar ca eu lucrez in zona Iulius si il cunosc mai bine. Poze v-as arata si eu, dar nu am parola de la contul comun. Dar poate imi fac un cont pe picasa si eu si va trimit un link.
La ora asta, probabil s-a incheiat deja odiseea. Va multumesc si eu inca o data ca existati, ca v-ati facut timp sa va ajutati mereu cu un sfat, o incurajare, o gluma unele pe altele, si in plus si pe noi cele din umbra. Sa ne vedem cu bine in casuta noua
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Hop si eu
La mine inca nu-i Septembrie.
Vroiam sa pun emoticonul cu La revedere dar nu-i de mine. Eu trebuie sa spun "Adio odisee!"
Imi pare bine ca v-am cunoscut si am trecut impreuna prin aceasta odisee .
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
adio, draga odisee, experienta cea mai frumoasa alaturi de prietene dragi... chiar daca mai tarziu cu cateva ore, trebuia sa mai am un cuvant de spus...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)