Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Salutare fetelor!
Vreau sa nu pierd ocazia de a spune si eu ramas bun dragii noastre odisei si la buna vedere intr-o noua odisee, peste ceva timp.
Nasteri frumoase si copii minunati mamicilor ce ne urmeaza...
Revin cu noutati peste o zi, doua. Acum mergem in vizita la bunici.
Va imbratisam cu drag.

mami de Luana-Maria (22.07.2010) si Ioana-Miruna (28.01.20090

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim dragelor de complimente...adevarul e ca sunt tare mandra de puii mei... na, ca orice mama de altfel.. imi doresc doar sa fie santosi, sa creasca frumos si sa aiba parte de noroc mult in viata... la fel doresc tuturor puiutilor vostri...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

aelita, sa-ti traiasca frumosii! Ai 3 copilasi superbi.

florentina, bine ai revenit!

Eu cred ca va trebui sa ma transform in pasare de noapte. Cum cucoana asta nu stiu daca mai vine sa stea cu fata, practic toata ziua sunt ocupata, asa ca imi va ramane noaptea sa lucrez cate ceva.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hi mamici si delfinasi!

Rody, nasol cu nasele... La noi a fost super ok cu cele 2 perechi de nasi, s-au intalnit nasele si au luat la comun totul pt bb si la biserica au tinut nanii pe rand bbul, nasul de cununie prima data, dup-aia nanutul 2 cand mi-au scos delfinasul din apa. La baita nasele au facut amandoua tot si a fost fain, eu ma bucur pt bb ca are niste nanuti extraordinari, e un norocos asta micu'
La mine a fost alta faza, soacra-mea parca intrase in priza, si la biserica, ea vroia poze cu nepatasu', cand copilul trebuia inchinat, la baita a stat numai cu gura pe nase, ce si cum sa faca, pana cand n-am mai rezistat si i-am zis sa le lase in pace, ca stiu ele ce fac... Nasol e ca eu m-am certat pt prima data cu soacra-mea face to face acu' vreo 2 saptamani. Dupa ce incepuse de vreo 2 zile gogoasa cu mucisorii, incepuse sa se vomite si sa se inece prin somn eu am fost cam cheauna de cap si am stat numai cu ochii pe copil (cred ca se intelege de ce), eiii, am fost la un gratar la curte si tot asa am stat lipita de el, nici la masa nu am avut chef sa stau si ea a interpretat asa: ca eu o consider nespalata si nu o las sa se apropie de baiat si ca nu se mai atinge de el... desi nici macar pe barbatmiu' nu l-am lasat sa se ridice de la masa ca sa stea cu el...in fine, ea a inceput cu bocete, ca o resping, ufff, o intreaga telenovela (trebuie sa mentionez ca era feciorasul ei de fata), ca nu se mai atinge de el niciodata . La care eu nu m-am putut abtine, mi se urcase tot sangele la cap si i-am spus ca nu stiu de unde le scoate si sa faca cum vrea, ca pe mine NU MA INTERESEAZA!
Ma mir ca barbat'miu nici nu a mentionat discutia asta, probabil si-a dat seama ca e o sursa de stres care ar trebui ocolita.
Acuma la botez soacra-mea tot a insistat, ce sa faca, cu ce sa ajute, si i-am dat sarcina sa faca vreo 2 aperitive (niste branza frecata cu verdeata, icre, drob-placerea ei- ciuperci umplute-placerea ei) deci am rugat-o sa faca 2 lucruri... eii, ea a sunat-o pe o tanti (cu a carei nora sunt pretena) ca sa se planga ca feciora-su o suprasolicita, ca ea e batrana si bolnava, ca trebuia sa ma descurc eu cu maica-mea (care a venit la mine 2 sapt, tot concediul si mi-a facut toata curatenia de amanunt, dulapuri, geamuri, mutat canapele ) Va dati seama cam cum m-am simtit... nu i-am spus sotului si nici nu am de gand sa spun... Mai naspa e ca al meu tot insista sa o las sa ma ajute, si eu tocmai pt ca ma asteptam la de astea din partea ei am refuzat politicos... ea la curatenie cheama o femeie, mancarea poate sa o faca de la ea de acasa si copilul ma descurc su el, si oricum alaptez, dar na, eu par a fi naspa...
Ma scuzati ca m-am intins ca o placinta, dar numai de fite din partea ei nu aveam nevoie acum

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Draga mea, parca o aud pe soacra-mea...parca auy draci pe ele, li se pare ca nu le lasam copilu..aceleasi vb le-am auzit si eu: ca nu o las la copil, ca o solicit prea mult...pe cand ea e o putoare de mama=mama, a spalt o sg data 3 rufisoare la copil, cand am venit euj din spital, rupta si vai steaua mea..ca pe urma sa aud ca stau dupa fsta ei..mama lor de rautati, parca ele nu ar fi nascut..nu vrea sa supar pe nimeni, dar sunt cu patra pusa pe ea...nici nu o mai suport de atunci, mi-e scarba de ea, fiindca mi-a fost f greu cu operatia, am facut si serom si tot ea se plange de greutati,ele cu distractia, noi cu munca..Nu mai oune la suflet, ca nu merita, las-o sa se planga, dar pune-o sa faca, ca e si nepota-su,de dumnezeu.pupici si o ca sa nu mai fii suparici.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

multumim dragelor de complimente...adevarul e ca sunt tare mandra de puii mei... na, ca orice mama de altfel.. imi doresc doar sa fie santosi, sa creasca frumos si sa aiba parte de noroc mult in viata... la fel doresc tuturor puiutilor vostri...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Ai si de ce sa fii mandra, sunt tare frumusei amandoi:). sa-ti traiasca micul crestin si sa va aduca amandoi numaibucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Laura si pe mina ma suna sa-mi spuna caqt de obosita e
Pup iu girls merg la oftalmolog iar, vedem daca ne si lamureste de data asta ce-i cu ochisorii iubitului mic.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
va felicit pt delfinasii jucausi, pentru ca ati impartasit experienta din sarcina si am mai tras si noi...cu ochiul. Va doresc sa scrieti in continuare despre bebelusi, dezvoltarea si nazbatiile lor precum si de bucuriile care vi le aduc.
In curand ne vom revedea la urmatorul capitol...in care voi scrie si eu si celelalte fete cu care preluam stafeta de la voi.

Numai bine

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele, Racusor!!Iar Andrei e un scump tare:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare mamici!

avem pozici proaspete, de la botez...pt cine doreste...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/BOTEZFILIP28AUGUST2010#

revin! o zi frumoasa!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

super, super, super ...mami o frumoasa ...bebe Filip ca un ingeras

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

laurika,

am reusit si eu sa intru sa vad pozicile de la botez ale lui Andrei, Yanis, Antonia, Bogdan...sunt niste dulci copilasii astia ai nostri...sa creasca mari si sanatosi...iar noi sa ne bucuram de ei si de nepoti...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput