Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaBuc spune:
86cmm, parerea mea e ca nu are nici o legatura cu cola si pepsi. eu nu prea inteleg de unde ai tras tu concluzia ca inecatul fetii se datoreaza bautului tau de cola? Eu am fost la control la ORL cu fata si mi-a explicat cum arata caile respiratorii/ digestive ale copilului etc si ca daca e lacom se poate ineca foarte usor. Eu cred ca nu are nici o legatura cola cu asta.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Multumim de urari dar noi pe 13 am implinit o luna! ![]() ![]() Belu super mesajul! Offf ultima zi de odisee!!! ![]() mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
scz scz
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
Daaaa, azi il sarbatorim pe Bogdan Andrei, dar al lui Senty mery ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
pana sa citesc mesajul tau am si scris sa cer scz

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya scz scz Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
nu face nimic. oricum meriti o
si 
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Mycya- si eu dupa ce am nascut-o pe Antonia am zis ca nu mai fac alt bb Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
curajoasa
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Florentina_C spune:
Salutare si de la noi...
Am ajuns acasa de cateva zile bune, dar ne-am rezervat timpul acomodarii cu casa, cu tati....etc
Am sa pun si eu poze cu minunea mea curand...
Am intrat azi sa va salut si sa spun si eu bun ramas odisee...
Clipe de neuitat am petrecut cu voi, emotii, intrebari, bucurii si suparari...le-am impartarsit impreuna in cele 9 luni. Multumesc tuturor pt rabdare si pentru raspunsuri, pt clipele frumoase si prietenia pe care am simtit-o...
Mie mi-e tare greu sa spun "la revedere" asa ca astept sa ne "intalnim" si sa vb la un alt capitol. Sa ma anuntati unde ne gasim. Va pup cu drag.
Florentina_C
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
nu face nimic. oricum meriti o si ![]() mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |

la fel si tu si toate mamicile de altfelRacusor ,Eladea superbe pozele
de torturi nu mai zic nic

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
aelita spune:
| citat din mesajul lui mirela2 aelita cand ni l prezinti pe miguel? mi s au lungit ochii tot uitandu ma dupa el ![]() +19 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
Asa e,nu am pus inca POZE cu MIGUEL .
bumblebee spune:
Hi mamici si delfinasi!
Rody, nasol cu nasele... La noi a fost super ok cu cele 2 perechi de nasi, s-au intalnit nasele si au luat la comun totul pt bb si la biserica au tinut nanii pe rand bbul, nasul de cununie prima data, dup-aia nanutul 2 cand mi-au scos delfinasul din apa. La baita nasele au facut amandoua tot si a fost fain, eu ma bucur pt bb ca are niste nanuti extraordinari, e un norocos asta micu'![]()
La mine a fost alta faza, soacra-mea parca intrase in priza, si la biserica, ea vroia poze cu nepatasu', cand copilul trebuia inchinat, la baita a stat numai cu gura pe nase, ce si cum sa faca, pana cand n-am mai rezistat si i-am zis sa le lase in pace
, ca stiu ele ce fac... Nasol e ca eu m-am certat pt prima data cu soacra-mea face to face acu' vreo 2 saptamani. Dupa ce incepuse de vreo 2 zile gogoasa cu mucisorii, incepuse sa se vomite si sa se inece prin somn eu am fost cam cheauna de cap si am stat numai cu ochii pe copil (cred ca se intelege de ce), eiii, am fost la un gratar la curte si tot asa am stat lipita de el, nici la masa nu am avut chef sa stau si ea a interpretat asa: ca eu o consider nespalata si nu o las sa se apropie de baiat si ca nu se mai atinge de el... desi nici macar pe barbatmiu' nu l-am lasat sa se ridice de la masa ca sa stea cu el...in fine, ea a inceput cu bocete, ca o resping, ufff, o intreaga telenovela (trebuie sa mentionez ca era feciorasul ei de fata), ca nu se mai atinge de el niciodata
. La care eu nu m-am putut abtine, mi se urcase tot sangele la cap si i-am spus ca nu stiu de unde le scoate si sa faca cum vrea, ca pe mine NU MA INTERESEAZA!
Ma mir ca barbat'miu nici nu a mentionat discutia asta, probabil si-a dat seama ca e o sursa de stres care ar trebui ocolita.
Acuma la botez soacra-mea tot a insistat, ce sa faca, cu ce sa ajute, si i-am dat sarcina sa faca vreo 2 aperitive (niste branza frecata cu verdeata, icre, drob-placerea ei- ciuperci umplute-placerea ei) deci am rugat-o sa faca 2 lucruri... eii, ea a sunat-o pe o tanti (cu a carei nora sunt pretena) ca sa se planga ca feciora-su o suprasolicita, ca ea e batrana si bolnava, ca trebuia sa ma descurc eu cu maica-mea (care a venit la mine 2 sapt, tot concediul si mi-a facut toata curatenia de amanunt, dulapuri, geamuri, mutat canapele
) Va dati seama cam cum m-am simtit... nu i-am spus sotului si nici nu am de gand sa spun... Mai naspa e ca al meu tot insista sa o las sa ma ajute, si eu tocmai pt ca ma asteptam la de astea din partea ei am refuzat politicos... ea la curatenie cheama o femeie, mancarea poate sa o faca de la ea de acasa si copilul ma descurc su el, si oricum alaptez, dar na, eu par a fi naspa...
Ma scuzati ca m-am intins ca o placinta, dar numai de fite din partea ei nu aveam nevoie acum 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Creatza11 spune:
crispo
mersi, atunci mai astep sa vad daca se inroseste si la noi,eu credeam ca trebuia atunci, imediat cand am iesit din spital!
carmen
multumim frumos de informatii!
eladeea, ce frumos imbracat a fost Filip si ce ochii frumosi, mari si expresivi au baietii tai!
racusor, mamico, ce frumoasa esti si ce a crescut Andrei!
yamiiiii ce torturi am vazut! Dar noi ce dulciuri avem voie, ca fructe.....Dumnezeu cu mila!

David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
+19