FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 8
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui persi salutari fete dragi! camryna,esti de belea fetita!! ce e cu atata negativism pe tine???stiai ca o gandire negatia poate aduce si ghinion??? mie asa mi s-a intamplat tot timpul cand am gandit negativ. ce ti-am spus de test de pp? pete maro am avut toate,eu le-am avut cu o zi inainte de beta asa ca nu tre sa te panichezi. tuturor!!! bafta multa!! |
Pai cum sa nu gandesc negativ , daca am parte numai de ghinioane de 29 de ani incoace ??
Beta HCG 0.772 ...deci ??? eu stiu ca Dzeu nu da omului mai mult decat poate duce , eu chiar nu mai pot duce atatea necazuri , asta nu e singurul , am si altele ..macar un copil daca aveam , imi aducea un pic de fericire
Urmeaza FIV 4 , la Sibiu ...in februarie am hysteroscopie diagnostica sa vedem de ce nu stau embrionii in uter ..
Camrynna ,
monaramona spune:
carmynna imi pare rau ca ai beta asa de mic ..nu am cuvinte ce pot sa iti spun capul sus si ai sa vezi ca timpul vindeca ranile..intradevar este greu sa faci atatea fivuri si sa vezi ca nu este nici o reusita dar noi credem in dnezeu si stiu ca atunci cand suntem noi pregatite EL ne da ceea ce ne dorim
iaura ptr mine e un chin sa mananc nesarat dar cred ca ma voi obisnui..imi pare rau de tot ce ti se intampla si ca nu poti face luna asta FET
daria ,tu ai acelasi tatament ca mine..o dam in continuare cu medrol si aspenter si asteptam sa viona CM sa incepem femostonul...tu ai 7 zile inaintea mea sa speram ca v-a fi bine
restul fetelor ce mai faceti?
bitzi, yarrina si celelalte fete voi ce mai faceti?
danaisa20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camrynna
Pai cum sa nu gandesc negativ , daca am parte numai de ghinioane de 29 de ani incoace ?? Beta HCG 0.772 ...deci ??? eu stiu ca Dzeu nu da omului mai mult decat poate duce , eu chiar nu mai pot duce atatea necazuri , asta nu e singurul , am si altele ..macar un copil daca aveam , imi aducea un pic de fericire Urmeaza FIV 4 , la Sibiu ...in februarie am hysteroscopie diagnostica sa vedem de ce nu stau embrionii in uter .. Camrynna , |
Stiu ca iti vine greu sa mai speri in momentele aste a lumina va iesi si pe strada ta, dar chiar asa va fi! Esti inca destul de tanara si DD nu te va lasa de izbeliste! Dar TREBUIE sa CREZI in continuare in sansa ta!
Poate Sibiul va fi cu noroc si pt tine!
danaisa20 fericita 33+
cu
raisa75 spune:
buna fetelor, va anunt ca m-am inscris si eu in cursa de septembrie pentru FET. Am inceput azi femostonul, dar mai am un hop de trecut, rezultatul de la progesteron care il primesc mai spre seara.
Mie nu mi-a recomandat medicul sa iau medrol, poate si pentru ca am sunat in ziua a doua a ciclului si probabil ca este prea tarziu.
Camrynna- i-mi pare sincer rau stiu prin ce treci, dar asta e viata mai putin darnica pentru unele dintre noi si totusi nu ne dam batute si mergem mai departe.
misspii spune:
carmyna - stiu ca este greu dar trebuie sa privim inainte si sa o luam de la capat - nu avem de ales.
raisa-bafta multa !!!
persi,danaisa,yarina,bytzi,bubu ..............
misspii spune:
va rog ,ajutati-ma si pe mine - am rezultatul la analize
hormonul antimullenian : 2,09
inhibina B - 25,10
ce ziceti?
si mai am o intrebare (sa nu radeti) cand se incepe ,efectiv, tratamentul,in ce zi a cm ? as vrea sa incep in septembrie -ca nu mai am rabdare.
va multumesc.
gabri-ela spune:
camryna[/red sa-ti dea Dumnwzeu putere in aceasta perioada sa poti trece peste aceste momente
iaura te pup si te rog in continuare sa crezi in sansa ta. sa mergi mai departe
raisa vad ca esti prima care mergi luna asta la FET. Sa-ti dea Dumnezeu multa bafta si sa deschizi drumul reusitelor in aceasta luna. Pumnii stransi!
Cat a iesit progesteronul? Cand trebuie sa mergi la prima eco?
monaramona si [red]daria multa bafta la inghitit pastilute si asteptam numai vesti bune
Eu astept fetelor sa-mi vina CM. Astazi sunt in Z31 si astept sa-mi vina. La voi dupa FIV nereusit v-a intarziat CM? Imi este tare frica de o dereglare hormonala. La cate zile a venit la voi?
Pupici pt toate fetele mele dragi
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
gabri-ela spune:
Scuzati-ma fetelor dar nu stiu ce am avut de data asta cu scrisul...
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
raisa75 spune:
Buna am revenit cu rez progesteron-1,7 nmol/L stie cineva daca este bun?
gabri-ela si mie mi-a intarziat mensruatia 4 zile , anuntasem prin z25 ca a venit, dar nu a fost decat o alarma falsa , nu au fost decat niste pete maronii si vagi dureri de burta si spate.
Cred insa ca este normal pentru ca d-l doctor chiar m-a intrebat daca am avut astfel de probleme si cred ca din cauza asta m-a pus sa fac ecografie pentru chisturi si dozarea progesteronului .
Da cred ca eu sunt prima in septembrie pe 15 am prima ecografie, pana atunci 3 tb femoston /zi. Sper ca de data asta sa reusesc.