FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

camryna,am avut si eu cateva pete maronii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Camry, daca petele nu sunt rosii e ok. Am avut si eu dar mai maronii. poate fi de la nidatie. eu zic sa faci beta si, apoi, sa faci cinste. Sa stii ca la Pepsi am mai pacatuit si eu, dar abia din trimestrul II de sarcina. Hai ca o sa facem chef!
Daria, multam de urari! Mult succes si tie! Tinem pumnii stransi! Fii optimista, draga mea si va fi bine, in curand. Cam pe cand ET?
Persi mai ai putintica rabdare! Dupa 12 saptamani o sa treaca greata! Nici eu nu am prea dat la "boboci", dar starile erau cumplite! O sa vezi ca te linistesti. Cat ai acum?

Oria, nu as putea sa iti dau o explicatie sigura, dar sa stii ca se mai intampla si MINUNI!.
Gabi, Monaramona , Misspi, multe rugaciuni si pt voi!
Trebuie sa treceti si pe la Odiseee!

danaisa20 fericita 33+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Camry, daca petele nu sunt rosii e ok. Am avut si eu dar mai maronii. poate fi de la nidatie. eu zic sa faci beta si, apoi, sa faci cinste. Sa stii ca la Pepsi am mai pacatuit si eu, dar abia din trimestrul II de sarcina. Hai ca o sa facem chef!
Daria, multam de urari! Mult succes si tie! Tinem pumnii stransi! Fii optimista, draga mea si va fi bine, in curand. Cam pe cand ET?
Persi mai ai putintica rabdare! Dupa 12 saptamani o sa treaca greata! Nici eu nu am prea dat la "boboci", dar starile erau cumplite! O sa vezi ca te linistesti. Cat ai acum?

Oria, nu as putea sa iti dau o explicatie sigura, dar sa stii ca se mai intampla si MINUNI!.

danaisa20 fericita 33+
cu

Din nefericire testul de urina e negativ , am scurgeri maroniu -deschis in continuare , deci eu nu cred ca are rost sa mai dau banii pe beta ..
Sunt in ziua 13 de la ET , ce nidatie sa mai fie acum ???Este menstruatia ...desi nu prea ma doare deloc ...

Deci , asta e : FIV 3 ratat , mai iau Duphaston azi si de maine gata..
Acum am in plan o hysteroscopie in februarie ,o cura de slabire cu aboament la sala si FIV 4 la Sibiu ...

Ma ajutati si pe mine cu ceva info , despre cum ma pot programa la dr.Ispasoiu , cand eu vin in concediu la 1 iulie ? Cum iau legatura cu el , prin mail ?

Mercy mult ..

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

danaisa20 fericita 33+
cu

Din nefericire testul de urina e negativ , am scurgeri maroniu -deschis in continuare , deci eu nu cred ca are rost sa mai dau banii pe beta ..
Sunt in ziua 13 de la ET , ce nidatie sa mai fie acum ???Este menstruatia ...desi nu prea ma doare deloc ...

Deci , asta e : FIV 3 ratat , mai iau Duphaston azi si de maine gata..
Acum am in plan o hysteroscopie in februarie ,o cura de slabire cu aboament la sala si FIV 4 la Sibiu ...

Ma ajutati si pe mine cu ceva info , despre cum ma pot programa la dr.Ispasoiu , cand eu vin in concediu la 1 iulie ? Cum iau legatura cu el , prin mail ?

Mercy mult ..

Camrynna ,

Tocmai ti-a spus persi ca a avut un test de pp negativ urmat (in aceeasi zi) de un betahcg pozitiv...De ce trebuie sa fii atat de pesimista? De ce nu crezi macar putin in sansa ta? Eu zic sa urmezi sfatul medicului, sa nu intrerupi tu duphastonul de capul tau!

danaisa20 fericita 33+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Camrynna-poate o sa fie bine,stiu ca este greu sa ai rabdare dar poate beta sa fie diferit de test.cum zice si danaisa - un test nu inseamna mare lucru.poate o sa fie bine si daca nu tu oricum esti o luptatoare si dupa cum ai spus poti sa o iei de la capat.te pup!!
danaisa,persi,mona,oria...si pe toate fetele va pup si sper sa mai auzim si de bine.
eu astept rezultatul celor 2 analize "esentiale"pt dr I si apoi o sa vad cand incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui misspii

Camrynna-poate o sa fie bine,stiu ca este greu sa ai rabdare dar poate beta sa fie diferit de test.cum zice si danaisa - un test nu inseamna mare lucru.poate o sa fie bine si daca nu tu oricum esti o luptatoare si dupa cum ai spus poti sa o iei de la capat.te pup!!
danaisa,persi,mona,oria...si pe toate fetele va pup si sper sa mai auzim si de bine.
eu astept rezultatul celor 2 analize "esentiale"pt dr I si apoi o sa vad cand incep.

Mercy de incurajari , Misspii , Danaisa ,si toate fetele ,ma duc maine la beta .Pt.moment petele maronii s-au oprit , am luat tratament in continuare ...maine va fi ori la bal ori la spital

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

missipi asteptam si noi sa vedem cand incepi
camrynna sa ne anunti cat e beta sa ne bucuram si noi cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
mi-am luat inima in dinti sa scriu despre mine, eram foarte la pamant zilele trecute dar incet incep sa imi revin...
deci...nu pot face nici luna asta FET pt ca nu arata endometrul cum trebui( la fel ca si luna trecuta) adica nu e triplustratificat cu toate ca a crescut iar prg are valoare buna(????)dr. nu isi explica de ce...
am luat si eu medrol dar nu am mancat total nesarat si nu m-am umflat,app. exista si asre fara sodiu care e permisa ,dar nu are nici un gust...
dr zice sa fac diferelin 14 zile apoi sa incerc iar luna viitoare dar nu am sa fac , nu mai am nervi pt. diferelin ...am sa fac o pauza sa vad cum se reface si daca se reface endometrul ....ar mai trebui sa fac o histroscopie, dupa dr. dar probabil anul viitor o fac si pe asta
asa ca va urez voua noroc in continuare , la toate

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framatat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari fete dragi!
camryna,esti de belea fetita!!
ce e cu atata negativism pe tine???stiai ca o gandire negatia poate aduce si ghinion???
mie asa mi s-a intamplat tot timpul cand am gandit negativ.
ce ti-am spus de test de pp?
pete maro am avut toate,eu le-am avut cu o zi inainte de beta asa ca nu tre sa te panichezi.
tuturor!!!
bafta multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Iaura, imi pare rau ca nu ai facut FET nici luna aceasta. Dar, in afara de medrol, nu ai luat si femoston 2/10 (pastilutele inchise la culoare), ca eu intelesesem ca acelea sunt pentru endometru.
Eu deocamdata dau cu medrol + restuuuuuuul si astept CM , ca sa adaug si femostonul. Cu sarea a fost mai greu la inceput, acum mananc lactate si fructe la greu.
Bafta Camrynei, in asteptarea Bhcg-ului, gravidutelor sarcina usoara , fara probleme, iar celorlalte sa ne ajute Sf Maria (8 sept) sa ne implinim si noi visul.
Doamne, ajuta-ne.

Mergi la inceput